Antichitati - evaluari
Am niste masini de cusut antice si de demult, ramase de la bunicile mele. La fel, diverse obiecte vechi ( sifoane de sticla, "mixer" manual, diverse piese de mobilier, masca de gaze + medalii din al II-lea razboi) as vrea sa reconditionez unele si sa le aflu valoarea. Exista si alte persoane in afara de "rechini" care se ocupa de asa ceva? Auzisem ca pentru masini de cusut, cel putin, exista cataloage, cam ca si pentru monezi. (am si monezi , de altfel). Ati auzit de asa ceva?
PS.
Poate ar merge o tema de discutii " Antichitati"
Raspunsuri
ramonicaaaaa spune:
si eu as fi interesata de ceva asemanator..mai exact un expert in filatelie..exista cataloage ptr asa ceva? multumesc!
Are cineva idee unde as putea da la reparat o masina de cusut?
Totodata caut bijutier,cizmar si croitor..Daca are cineva vreo recomandare (ptr Bucuresti), va rog
Multumesc
ralu71 spune:
Buna seara!!!!
Sotul meu este pasionat de antichitati mai exact de decoratii ,medalii si cam tot ce tine de uniforma militara.Dacaaluca sunteti interesate de o evaluare aproximativa de piata cred ca va poate ajuta,dar ar trebui sa vada ceva poze sau o descriere....
Raluca
dicirstea spune:
Multumesc de ajutor, dar nu am aparat foto digital si nu stiu cat e de relevanta o asemenea poza. as dori de ex. sa stiu din ce an sunt masinile, de aceea mii s-ar fi parut itilun catalog, ca nu stiu cum se poate aprecia asta., Eu le-am tot puricat si nu am vazut sa scrie pe undeva. Am 2 masini fara pedala, doar cu manivela, astea stiu ca sunt foarte vechi, am auzit pe cine ca zicea ceva de 150 ani, una a prmit-o bunica mea la nunta, la inceputul secolului trecut. Imi pare rau ca pe vremurile alea nu stiam sa apreciez valoarea lor si a altor obiecte vechi, asa ca samovarul s-a cam mancat, masca de gaze din akl2-lea razboi e ruginita rau. Oare unde sa le scot fata?
Clover spune:
E mai bine sa nu incerci sa le reconditionezi tu, pentru ca s-ar putea sa faci mai mult rau. Cauta neaparat o persoana care se ocupa cu asa ceva ca sa iti spuna exact ce trebuie sa faci.
Keep the promises you make to yourself.