Concediu risc maternal

Concediu risc maternal | Autor: bianca260

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca acest concediu se poate acorda in cazul in care ai o sarcina cu risc....Ce fel de recomandare este necesara a medicului ginecolog, medicina muncii...? Pot obtine acest concediu avand in vedere ca la serviciu trebuie sa stau minim 10 ore/zi activitatea fiind destul de stresanta? Am o sarcina cu probleme dar nu stiu cum ar trebui sa procedez ...In urma unei internari am intrebat ginecologul insa nu am fost prea lamurita.Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

pentru concediu de risc maternal, trebuie ca sa mergi cu diagnosticul de la genicolog la medicul de familie care iti va completa concediul medical cu un anumit cod, pe cere il duci apoi la servici. vezi ca mai exista si o lege ceva care spune ca gravidele au dreptul la program de lucru cu ore reduse. succes si nastere usoara. ai grija de tine. uite si un link care te-ar putea interesa, citeste aici:
http://www.superbebe.ro/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=77

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

bianca ce ai facut pana la urma? ai reusit sa iti faci rost de un concediu de risc maternal? cum te mai simti?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca260 spune:

Pentru moment imi petrec timpul intre spital si casa...Sper ca totul va fi bine...Multumesc...

Mergi la inceput