Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bitzuca tu ce faci? Ne dai vreo veste buna in curand?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelusaBH spune:

buna fetelor, sunt noua pe forum, va doresc la toate cemi doresc si mie din tot sufletul un .si eu am unele probleme pe care sper sa le depasesc.sotul meu are probleme cudar deja este spre bine.mai precis cu mobilitatea lor dar urmeaza tratament naturist si cand sia facut spermograma acum a iesit bine.de 2 ani incerc sadar pana acum fara succes.probablil si stresul este important.pana sa descoperim exact cauza toti medicii spuneau ca la mine e problema si ca el e ok, dar pana atunci doar eu am facut tratament cu hormonale dar.luna de luna sper...sunt dezamagita de medici dar mai incerc.eu am incredere in D-zeu si sper ca totul va fi ok.va pe toate

miremar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by baby_r7

Irlandeza, eu nu sunt la cm...pe mine ma doare piciorul.........incerc sa nu fac nimic pana duminica..poate iese singur coltul........oricum peste o jum. de ora trebuie sa plec pana in oras..........sper sa fie bun calmantul............

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

In legatura cu piciorul, ti-am raspuns la capitolul trecut.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Elara, Dr. Sigur e un test , si Sure Check e altul. Deci sunt doua teste diferite.
Si cred ca in Z 26 din 28, e OK pt. a testa, insa daca e negativ si inca nu ai nici ciclu, s-ar putea sa se pozitiveze mai greu.
Multa bafta.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Am si eu rez la anaqlize.Aveti idee ce inseamna?
Anti CMV IgM-<0.8-negativ
Anti CMV IgG-9.8-pozitiv

Si cu anti IgG pozitiv, inseamana ca ai avut o boala , corpul a luptat cu ea.Si acum esti OK. Asa mi-a iesit si mie , pozitiv, doar ca e 5 .4 parca la mine. Deci esti in grafic.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Eu chiar aveam de gand sa-mi cumpar un aparat din ala. ca daca e sa aduni cati bani dai pe testele de ovulatie mai bine cumperi unul din ala si il poti folosi ori de cate ori vrei. Cel mai fain mi se pare faptul ca acesta arata exact cand esti la ovulatie, nu e ca cele banda(arata ca ovulatia va avea in 24-48 de ore). Testul e ca un microscop si in momentul in care esti la ovulatie saliva se cristalizeaza formandu-se un desen cu niste ferigi.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bitza si Maria te pupa petine,aseara cand am ajuns acasa m-a luat la suturi serios de tot.
baby cum te-ai vopsit?
Te-ai si tuns?
Degetul ce face?
Irlandeza

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Anca, normal ca te-a luat la suturi, are copilul personalitate. Cred ca i-a plauct la taclale la bar cu fetele.MAi ales ca a fost subiectul principal.
Baby este la gratar la ziua unor colegi.S-a vopsit tot roscat, dar spre aramiu, o culoare frumoasa, zic eu, si i-a tuns putin din varfuri ca sa poata sa-i faca ceva la nunta la care se duce pe 9 iunie.
Ce liniste pe aici!!!!Chiar toate or fi pecat la gratar??

http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu as dormi putin dar mi-e lene,sotul meu doarme ca azi a aterizat de la peste si diseara vrem sa ne ducem pe la nasii sa vedemm ce mai fac,deci eu ma raman pe net.
Cred ca ii sta super bine asa vopsita nu?
Tu aseara ce ai facut?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Blanche, scuze, bine fac,pupici de multe ori pentru fata.

Anca pai poti sa stai aici pe forum ca mai stau si eu.

Pai eu aseara m-am dus cu ea la coafor, si am stat pana ce a terminat, si am dus-o si acasa ca se facuse 10.30 si ii era urat sa se duca.

http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput