Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )
Raspunsuri - Pagina 25
marig spune:
asa te vreau Felicia scumpa.
eu n-am chef de treaba.e foarte cald.si mi-e lene de mor.
vad ca nu prea este miscare pe aici.ati plecat toate?
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
elara spune:
Blanche, eu nu cred ca mai creste daca nu s-a produs ovulatia.
Adik eu pe unde am citit spuneau ca dupa ovulatie TB creste (brusc sau in trepte). Asadar eu inteleg ..per a contrario ..ca daca nu a fost ovulatie nu ar trebui sa creasca.
Daca vrei, caut iar articolul ala in care am citit si iti dau link pe PM, ca aici nu ma lasa sa pun, am incercat mai demult.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
kyya spune:
Primiti-ma si pe mineeeeeeeeeee printre voi. Am un an juma de cand tot sper. Luna asta am facut o celioscopie si sunt f optimsta.
marig spune:
Uraaaaaa
plec acasa.
a mai trecut o zi de munca.
va pup!!!
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
elara spune:
Felicia, incerci de multa vreme?
Hai, nu mai fi asa trista!
Sa nu mai spui ca iti vine sa mori, te rog.
O sa se intample si al tine minunea. E f important sa te relaxezi.
Eu luna trecuta am fost in vacanta si m-am intors relaxata, destresata si am incercat sa ma mentin asa cat mai mult timp. Inca fac eforturi la birou sa nu ma mai stresez, cum pateam des inainte.
Si iata ca, luna asta am cele mai mari sperante de pana acum.
Sper ma lamuresc maine.
Dar oricum, daca nu e bebe, eu nu disper fiindca eu m-am pregatit sufleteste sa astept cam un an pentru bebe...
Abia dupa aceea voi intensifica stradaniile dar nici atunci nu vreau sa disper. Sper sa-mi si iasa fiindca e greu, stiu ca e greu..... nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ dar stresul creste prolactina si impiedica ovulul fecundat sa se prinda... asa ca trebuie sa fugim cat putem de ganduri de astea negre. Ok? De acord cu mine?
Asa ca razi cat de mult, cu pofta si de des poti. Joaca-te cand ai ocazia, glumeste cat de des!
Sa nu mai spui astfel de cuvinte, da?
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Bun venit in aspirantelor, Kyya!
Aici ai sa afli foarte multe sfaturi si sper sa iti ajute si sa pleci cat mai curand la Odisee.
quote:
Originally posted by kyya
Primiti-ma si pe mineeeeeeeeeee printre voi. Am un an juma de cand tot sper. Luna asta am facut o celioscopie si sunt f optimsta.
cata
hai, bebitza, vino...
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Fetelor care vreti imi spuneti cam de cat timp incercati?
SUFLETEL te asteptam
vEZI CA E UN SUBIECT PE AICI PRIN ZONA, CARE DE CAND INCEARCA SA FACA BEBE, CU LISTA SI TOT TACAMUL, incearca sa-l cauti.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
andreutza23 spune:
kyya bun venit in randul nostru!
elara tinem pumnii!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
Blanche25 spune:
Elara multumesc de raspuns .
Asa stiu si eu ca daca e ovulatie creste temperatura, doar ca nu am vazut scris nicaieri (sau poate nu am cautat destul) ca daca nu creste temperatura inseamna ca nu ai ovulat.
Eu vad ca ma impac mai bine cu napraznicul luna asta, poate s.a obisnuit corpul cu el, sau poate e ok ca il combin cu BU, pe scurt nu ma mai dor ovarele, ca luna trecuta am suferit tare rau, asa dureri de ovare am avut , chiar am plans de durere intr.o noapte. Acum e bine, sper sa dea rezultate bune si sa ma vad si eu , ca nu mai pot de nerabdare.
Baby ma bucur ca nu mai doare piciorusul, uite un pupic
Iralndeza pup pe tine si burtik.
maybe baby? -august 2005