Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Oana1117-iti tin pumnii sa fie bebe luna asta!!!!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Ariana1005-de cat timp incerci?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Fetelor care vreti imi spuneti cam de cat timp incercati?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Michelle din mai 2006 incercam ... adica de fix 1 an ... si am facut destule investigatii ... asa ca stiu ca suntem bine amandoi (cu o mica exceptie-un ovar nu functioneaza din cauze necunoscute deocamdata) ... doar ca BB se cam lasa asteptat.

Vrea o invitatie mai speciala probabil

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Gugu,stiai ca Ministrul EDUCATIEI CrISTIAN Adomnitei iubeste la nebunie capsunile cu smanatana si mamaliga? a zis ca e desertul lui preferat.
tot tipul asta,nu prea le are cu UE.s-a facut de ras in fata unor copiii-nu stia cate stele sunt pe steagul european..in loc de 12,a zis ca sunt 15. ha ha ha ha

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Fetelor care vreti imi spuneti cam de cat timp incercati?

SUFLETEL te asteptam

Poti si tu sa-ti scri la semnatura de cand incerci ... am inteles ca de 2 luni (sper sa nu ma insel)

Si la noi o sa vezi la semnatura mai 2006, ianuarie 2007, aprilie 2004 etc. Asta inseamna de cand incercam.

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

remiclea intreba in week-end daca este cineva jurist, ca avea nevoie de un sfat. daca nu l-ai obtinut pana acum, poate te pot ajuta pentru ca eu lucrez ca si consilier juridic. poti sa-mi trimit pm

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Va multumesc fetelor pt incurajari!!
sper sa nu va disper in urmatoarele zile, insa e asa greu sa astepti....

prietena mea a hotarat sa pastreze bebelasul si spera sa fie fetita; sunt asa de bucuroasa pt ea!!!
e o norocoasa; si-a scos steriletul inainte de Paste, nu prea a facut "prostioare" caci a avut casa plina de musafiri 2sapt in perioada Pastelui, iar acum... e insarcinata; si ginecologul ei a ramas putin uimit :)
n-are nici un simptom, ieri am innebunit-o cu intrebarile; ce bine ar fi sa fim burticoase in acelasi timp!!! :)

sunt decisa sa fac test doar daca am intarziere; am vazut atatea negative si nu mai vreau alta liniuta, vreau sa vad dublu!!!

va pup

http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Michelle nu ma supar, cum sa ma supar.
eu dupa ce am pierdut sarcina am avut si alte complicatii din pacate.
de la sarcina m-am ales si cu un chist, care era suspect de cancer si pe care l-am operat in august pe 3.
deci de ziua mea ( 4 august), ma trezeam din anestezie...........pana in octombrie am avut interdictie si din noiembrie am inceput iar sa speram la bebe.
nu am intrat in detalii, dar in mare asta e povestea mea trista.
ne-am facut toate analizele si nu avem probleme, dar se pare ca bebe se lasa asteptat........dar nu ne pierdem speranta!!!!!
daca vrei vorbim pe mess.............eu am id-ul baby_r7.

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Oana1117-sa inteleg ca prietena ta nu vroia sa tina sarcina?Off Doamne,noi ne chinuim atata si ea...of scuze nu vreau sa o jignesc dar cand vad ca mai are si pretentii de genul"spera sa fie fetita"---ma intristez!Eu sper doar sa fie sanatos orice ar fi,sa duc sarcina pana Žla bun sfarsit,sa nu mai trec prin ce am trecut...
ariana1005-mersi ,acum am vazut ca la aproape la fiecare fata scrie la semantura de cat timp incearca!

SUFLETEL te asteptammartie 2007

Mergi la inceput