Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )
Raspunsuri - Pagina 23
ariana1005 spune:
Michelle din mai 2006 incercam ... adica de fix 1 an ... si am facut destule investigatii ... asa ca stiu ca suntem bine amandoi (cu o mica exceptie-un ovar nu functioneaza din cauze necunoscute deocamdata) ... doar ca BB se cam lasa asteptat.
Vrea o invitatie mai speciala probabil
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
marig spune:
Gugu,stiai ca Ministrul EDUCATIEI CrISTIAN Adomnitei iubeste la nebunie capsunile cu smanatana si mamaliga? a zis ca e desertul lui preferat.
tot tipul asta,nu prea le are cu UE.s-a facut de ras in fata unor copiii-nu stia cate stele sunt pe steagul european..in loc de 12,a zis ca sunt 15. ha ha ha ha
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
ariana1005 spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Fetelor care vreti imi spuneti cam de cat timp incercati?
SUFLETEL te asteptam
Poti si tu sa-ti scri la semnatura de cand incerci ... am inteles ca de 2 luni (sper sa nu ma insel)
Si la noi o sa vezi la semnatura mai 2006, ianuarie 2007, aprilie 2004 etc. Asta inseamna de cand incercam.
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
andreutza23 spune:
remiclea intreba in week-end daca este cineva jurist, ca avea nevoie de un sfat. daca nu l-ai obtinut pana acum, poate te pot ajuta pentru ca eu lucrez ca si consilier juridic. poti sa-mi trimit pm
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
oana1177 spune:
Va multumesc fetelor pt incurajari!!
sper sa nu va disper in urmatoarele zile, insa e asa greu sa astepti....
prietena mea a hotarat sa pastreze bebelasul si spera sa fie fetita; sunt asa de bucuroasa pt ea!!!
e o norocoasa; si-a scos steriletul inainte de Paste, nu prea a facut "prostioare" caci a avut casa plina de musafiri 2sapt in perioada Pastelui, iar acum... e insarcinata; si ginecologul ei a ramas putin uimit :)
n-are nici un simptom, ieri am innebunit-o cu intrebarile; ce bine ar fi sa fim burticoase in acelasi timp!!! :)
sunt decisa sa fac test doar daca am intarziere; am vazut atatea negative si nu mai vreau alta liniuta, vreau sa vad dublu!!!
va pup
http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006
baby_r7 spune:
Michelle nu ma supar, cum sa ma supar.
eu dupa ce am pierdut sarcina am avut si alte complicatii din pacate.
de la sarcina m-am ales si cu un chist, care era suspect de cancer si pe care l-am operat in august pe 3.
deci de ziua mea ( 4 august), ma trezeam din anestezie...........pana in octombrie am avut interdictie si din noiembrie am inceput iar sa speram la bebe.
nu am intrat in detalii, dar in mare asta e povestea mea trista.
ne-am facut toate analizele si nu avem probleme, dar se pare ca bebe se lasa asteptat........dar nu ne pierdem speranta!!!!!
daca vrei vorbim pe mess.............eu am id-ul baby_r7.
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
Michelle81 spune:
Oana1117-sa inteleg ca prietena ta nu vroia sa tina sarcina?Off Doamne,noi ne chinuim atata si ea...of scuze nu vreau sa o jignesc dar cand vad ca mai are si pretentii de genul"spera sa fie fetita"---ma intristez!Eu sper doar sa fie sanatos orice ar fi,sa duc sarcina pana Žla bun sfarsit,sa nu mai trec prin ce am trecut...
ariana1005-mersi ,acum am vazut ca la aproape la fiecare fata scrie la semantura de cat timp incearca!
SUFLETEL te asteptammartie 2007