Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )
Raspunsuri - Pagina 16
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by ariana1005
Alina tu cum te simti? Ai vreo durere (sani, burtica) care sa ne dea sperante ca vi cu o veste buna peste cateva zile?
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
Ariana mi-am pierdut speranta pt luna asta...in loc sa astept sa fac test, eu astept sa-mi vina uratii pt a o lua de la capat. Asta este... as putea spune ca deja m-am resemnat luna asta... Tb este mica, ma doare mijlocul si nici nu am vreun simptom de sarcina.
Bebica te asteptam! august 2006
ariana1005 spune:
Alina te inteleg ... la fel m-am simtit si eu luna care tocmai am incheiat-o ... speram ... dar in sufletul meu stiam ca nu este BB ... pentru ca nu simteam absolut nimic.
Eu sunt convinsa ca atunci cand vom fi vom simti asta ... macar in aproprierea CM-ului.
Te pup si iti doresc un cat mai repede.
Andreea
ariana1005 spune:
Hai ca acu chiar ca ati fugit toate
Stau singurica pe aici si ca sa va adun.
Andreea
ariana1005 spune:
Marig hai ca parca am vazut ca a aparut si Elara
Poate vine cu ceva vesti bune
Andreea
elara spune:
Buna, fetelor.
Tocmai va citeam.
Da, am venit, dar unde ai vazut tu ca m-am logat? Ca eu nu stiam ca poti vedea cine intra pe forum...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ariana1005 spune:
Elara tocmai ma pregateam sa spun ca am avut vedenii ... mi s-a parut ca te-am vazut ca ai scris un mesaj la "Asteptand un ingeras..." ca pe urma sa nu mai zaresc mesajul
Andreea
gugushtiuc spune:
BUNA DIMI! Ce fac fetele cucuietele. Citesc repede din urma si revin. Pup de la GUGU pt toata lumea prezenta sau nu
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+
elara spune:
Va multumesc foarte mult pentru sustinere.
Kateriiiinaaaaaaaaaa, ce faci, scumpa??? Ma bucur sa te vad. Pe la grupul mireselor de 2006 nu am mai intrat de mult, ca abia imi fac timp sa citesc si sa scriu aici. Pupicei dulci si lui Anelin. Am vazut filmuletul si e un dragalas. Sa va traisca si sa va bucurati de el.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ariana1005 spune:
Gugu si noi te pe tine si pe Gugu mic
Elara tu cum te mai simti?
Andreea