Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
vmkriss spune:
ANNISIA CD-ul este un suport optic de stocare a datelor; electromagnetice sunt benzile (caseta, discheta, etc.).Ma bucur ca ti-a placut BB-ul nostru, dar nu seamana cu Flori, seamana ca mine ca la ultimele masuratori era mai inalt decat normal. Si noi am zis ca e grasut. Pacat ca nu merge CD-ul.
mandarinutza tu erai deja pe pat cand am ajuns noi. Montajul - creatie proprie .
NanaMotoc mersi
Flori 21+ cu si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
danielle02 spune:
mandarinutza, vmkriss tare dulci bebelusi aveti.sa fie sanatosi.
nana si eu mi-am cumparat perna ptr graviduta.e tare comfortabila,mai ales ca am avut probleme cu somnul de ceva vreme pernele astea sunt minunate.
felicitari tuturor burticutelor care au fost la eco. si si-au vazut pruncii
danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
kriss79 spune:
Este cineva dintre voi care este interesata si va apela la prelevare de celule stem?
Ma bate un gand..
o seara placuta!
Vine bebe
Burtik
Cristina16+
tzuc spune:
Kriss si pe mine ma bate gandul. Astazi la Romexpo mi s-a oferit un pliant cu o firma din bucuresti care ofera kit-ul de prelevare a celulelor si am stat de vorba cu un nene de acolo. A zis ca kit-ul costa 125EURO si cu trusa respectiva medicul cu care nasti preleveaza celulele, anuntandu-i pe ei din timp cand are loc nasterea pentru a prelua recipientul cu celule si a-l trimite in Belgia. Referitor la costuri a spus ca dupa recoltare si analiza ca sunt viabile etc...se congeleaza la doua banci separate in Belgia. Costul este de 1400EURO..dar numai dupa ce au confirmarea din Belgia ca celulele sunt OK pentru conservare. In prelabil se semneaza un contract cu toate conditiile de ambele parti, printre care si ca sunt tinute celulele in banci 20 de ani. A spus ca dor 20 de ani din punct de vedere legal, deoarece copilul la varsta de 20 de ani poate decide singur daca le foloseste in vreo eventualitate in care este nevoie.
Dupa aceasta perioada copilul/parintii sunt intrebati daca le mai pastreaza sau nu si pot fi distruse sau le cedeaza in favoarea altor persoane care au nevoie.
cam asta mi-a zis tipul..daca vrei sa aflii mai multe spune si iti trimit adresa de mail si site-ul unde poti afla mai multe informatii, pe PM.
17s, cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Flavia_Hurducas spune:
Buna seara !
MI-am facut si eu putin timp de palavragit, ca doarme bebe 1, dar nu mai e nimeni pe aici????
Am o intrebare: a facut cineva Syndrome Torch? Daca da, cum v-au iesit rezultatele.
Mie mi-a iesit cum ca as fi avut de toate (aproape, in afar de toxo): adica rubeola, CMV si herpes. Cred ca ar trebui sa ma bucur ca am dezvoltat anticorpi, dar pe de alta parte sunt putin ingrijorata sa aflu ca am avut doua boli de care habar nu am avut? Se poate calcula si perioada in care le-ai facut?
Luni ma duc si eu la dr. si poate o sa reusesc sa ma linistesc. Abia astept sa o/il vad pe
Ah, sunteti niste gravidute tare dragute, am vazut si eu pozele de la marea intalnire!
Flavia 16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cecilia L spune:
Buna,
Am fost si eu azi la eco la Prodenta, am ajuns pe la ora 15,30 si am inceput eco la 16 -16,15. Acolo am fost tare incantata de tumbele lui bebe, a reusit sa-i prinda fata, chiar a fost vedeta, toata lumea a ras cand a cascat bebitul meu, parca era la spectacol. Nenea ecografistul care era deja fff obosit a stat mai mult pe caput, zicea ca s-a vazut cel mai bine, avea si o pozitie( bebe) care ii permitea sa ii vada tot, ureche, ochi, nas, gura.. Acolo am fost incantata, dar acasa m-am desumflat doar cateva poze, sincer ma asteptam la altceva. Oricum ma bucur ca l-am vazut, si ca e bine. Prietena mea care a intrat dupa mine a fost vedeta din toate punctele de vedere, au venit cei de la Antena 1, au filmat in timp ce-i facea eco, vreau sa va spun ca a durat eco mult, aproape ma plictisisem iar la sfarsit i-au luat interviu ei si sotului.Ma bucur pt ea, era pt prima data cand il vedea pe bebe impreuna cu sotul ei, sotul ei vb germana si i-a si explicat in amanunt dar nu ecografistul ci un nene mai in varsta, putin gras. Erau ff fericiti.
Stiu ca s-a mai scris, dar vreau si eu sa pun poze si nu stiu cum. Imi mai spuneti o data, va rogggggggggg, poate mai in amanut.
Toma-lily felicitari pt fetita sa fiti sanatoase si frumoase.
cecilia,23+Cristian
cecilia L spune:
Acum mi-am dat seama ca a spus cineva ca avea si ea programare la prodenta la 16,parca. In acest caz sigur ne-am intalnit.Cum erai imbracata??????????????? o sa mai citesc odata sa vad de cie este vorba.
Va pup, noapte buna
cecilia,23+Cristian
cecilia L spune:
Am gasit Mami 25_7 ea a spus ca are programare la 16. Cum erai imbracata???
cecilia,23+Cristian
Roxana_G spune:
Vaaai, sunteti super tari! Ditamai reuniunea la eco. Ma bucur ca v-a placut si ca v-ati cunoscut. Vmkriss, nu iti face griji, eu l-am tot vazut pe BB si ma bucur ca v-am fost de folos.
Annisia, eu am patit asa cu un CD primit mai demult de la Fortis, a trebuit sa instalez nu stiu ce script aditional pentru Media Player ca sa il pot vedea. Ce extensie are fisierul? La mine era mpeg si nu il recunostea initial.
Hai noapte buna. Sunt pe fuga, intrucat evident nu merge netul - ca o zi de vineri - si sunt pe zapp dar nu mai am mult credit. Am muncit pe ruptelea azi la ordine si curatenie, acum sunt intepenita de spate. Dar ce frumoooos. Camera Alexandrei, dulapul, restructurare haine, garaj, bucatarie. Si am udat si gradina. Si am si gatit pentru sotul meu. Dar...ma doare burtica si e cam tare, si am luat un No Spa.
Noapte buna si weekend placut.
Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Am descoperit care e treaba cu CD-ul. Nu am eu programul instalat pe laptop. Are Windows Vista si e mai ciufut.. Fusei la un gagic si l-am vizionat. Un filmulet de 1 minut cu niste poze insiruite pe acolo. Decat nimic, bun si asta!
Eu ma bag la nanita ca pic...si poc... Weekend placut burtici!
Bebe Yannis in evolutie