Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna seara fetele!
in primul rand, bafta maine la amnio, Roxali!! Sigur o sa fie bine, stai linistita :)
Tzuc, felicitari pt TT!! Vezi ca te-ai ingrijorat degeaba?

Roxamna, stii ce rau imi pare ca esti bolnava:((( Chiar ma oftic. Saraca Alex. ufff, sanatate si stati cuminti amnadoua acasa! Si pune mana si mananca fructe si legume.ca sa nu mai racesti!!!!
Annisia, lasa iubita depresia.Chiar e doar hormonala.Nu are suprt real.
Vestea buna e : cum apare, asa si dispare :)

M-am adunat si eu de pe drumuri.Am fost la dr, suntem bine merci.Mi-a dat sa iau fier si sa repet hemoleucograma, sumarul de urina si antiD(pt RH negativ) in sapt 26-27.In functie de rezultat decidem vaccinul Ro-Ghamma.
sa va arat si costumasu, nu?
:)
http://i35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/costum-fatza.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/burton-costum.jpg

Danutza, si tu esti graviduta de pus pe coperta. Sunteti niste slabute toate.

nana, si eu vreau perna din aia!! ma doare spatelede mor cand ma scol din pat dimineata

cum mai esti cu durerea aia?

Carpatina, si Simona: se fac botezuri oricand, doar ca in principiu meniul trebuie sa fie de post, asta e tot:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danuta, acuma merg. Burtica cu perspective, deocamdata stai bine la silueta. Ce spusesei tu pe aici cu kilele?

Uite am pus si eu pozele din weekend, mai mult cu Alex. Pe undeva suntem amandoua, ca sa vedeti gravida durdulie in costum de baie.
http://good-times.webshots.com/album/559041429LgpeHw

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, super costumasul!
Tzuc, brava pentru rezultate! Ai vazut ca e ok?
Roxali, tinem pumnii pentru amnio. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Roxana, tu nu trebuia sa fii in pat? Imi pare rau pentru Alexandra. Stiu cum e! In seara asta a inceput si Miruna sa-mi tuseasca si are niste muci!

Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

b]Raluca sigur va fi bvine rezultatul, este greu sa nu ai emotii, ganduri pana ai rezultatul si stii ca este OK, multumesc de sustinere cxat si Sabinei

eu am dormit de la 9 pana acum si inainte sa culc ma tot indemna sotioru': nu vrei lapte batut cu rulada?..hai un pic..si am dormit numai cu gandul la papica si m-am trezit acum sa halesc o tura..yami yami ce bun a fost. am avut si un vis nasol...ca ma jucam cu nepotii care sunt niste adolescenti si m-au lovit cu piciorul in burta si ce am plans in somn...si am jelittt..offf..doamne feri..noroc ca a fost vis.

Roxana chiar imi pare rau ca Alex e bolnavioara...sper sa se faca bine repede repedesa scapati de passtile, febra si altele...

Annisia[/b]..pai acu' pricepii draguta..ca io stau acilea in zona...asa in curand osa dau buzna la magazin.

va pup si ma duc iar la somnic...

17s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

Roxana sanatate multa si insanatosire grabnica.Si eu credeam ieri ca ma i-a o raceala,imi curgea nasul si stranutam,dar a fost alarma falsa.Insa tu ai grija de tine.
Nana tare faina perna aia,am zis ca o sa caut si eu aici prin magazine.
Daniela te inteleg,si eu deabia o astept pe mama,o sa vina cand nasc.
Tzuc felicitari pt rezultatul Super Bun.
Roxali tinem pumnii si noi!Doamne ajuta!
Sabina tare fain costumasul si-ti vine f bine.Sa-l porti sanatoasa!
Eu sunt bine,dupa cum ati ghicit,ocupata.
Am uneori niste dureri vagi de burtik,si simt un pic uterul obosit.Nu am timp saptamana asta sa ajung la doctor si vroiam sa va intreb cum se manifesta contractiile,si cand e timpul sa ma ingrijortez.
M-am mai uitat la pozicile voastre.Tare burtici simpatice aveti.

Sabina Y.21+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

tzuc sarcina usoara in continuare si un bebik sanatos-voinik!
Roxali tin pumnii pt amnio - sigur o sa fie ok!
Roxana sanatate tie si micutei!
Sabina tare bine iti sta cu noul constumas - frumoasa graviduta!
danuta36 frumoasa graviduta!

21+ & 15kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

LA MULTI ANI! TZUC, SANATATE , FERICIRE MULTA, SARCINA USOARA, UN BB SANATOS

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aeperju, intrebai de Rennie pt arsuri. Da, e ok sa il iei, dar asigura-te ca pe cutie scrie ca NU CONTINE ALUMINIU. Eu am primit niste mostre intr-o punga de reclame pt gravidute.

Sper sa iti treaca problemele .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Raluca si Maruntika multumesc mult si va ofer de baut o cupa de sampanie pentru bbi..de asta avem voie...

va doresc o zi superba la toate

17s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetele, multe salutari si de la noi...
LA MULTI ANI Tzuc si sa fii fericita si multa sanatate tie si bebelusului..
Roxana_G, frumoase poze, scumpica tare Alex a ta .. super complex de vile, atmosfera frumoasa, iar tu arati super bine , ca o mamica cu doi copilasi acusi...
Sabina ..frumusel costumasul..si iti vine foarte bine....
Danuta36...super bine arati si tu..noi suntem de aceeasi varsta...dar nu ne lasam ..nu?.. iti doresc o sarcina usoara in continuare..
Noi nu a fost prea bine ..au inceput arsuri pe esofag cumplite, dureri de burtica si mai nou mi se umfla picioarele, mai mult dreptul, ca sa nu mai zic ca deja..nu mai imi gasesc p pozitie de somn comoda...asta nu poate decat sa ma infurie pt ca nu stiu ce voi face pe la 8-9 luni
Va doresc zile racoroase asa ca in Germania unde a plouat ieri toata ziua si azi sunt 11 grade

o zi superba

carmen 22s

Mergi la inceput