Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
moldoveanca spune:
Nana sa stii ca si eu am fost surprinsa dar aveau foarte multe pt gravidutze langa raionul de copilasi
teo
Roxana_G spune:
Danielle, iar plangi cand e motiv de bucurie?! Huh? Pai se poate. ia vezi, pentru fiecare lacrima dai o bere fara alcool.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Fetele va pup, ma duc la Medicover la un medic generalist sa vad ce e cu boala mea, ca zau nu mai pot. Apoi catre casa, mai scriu de acolo. Zbor ca deja am intarziat.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Nana sa stii ca si eu am fost surprinsa dar aveau foarte multe pt gravidutze langa raionul de copilasi
teo
Yuhuuuuuu

Deci joi, ca tot suntem liberi, sunt calare pe Benetton. Abia astept.
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Roxule, iti tin pumnii sa fie totul ok cu raceala.
Si bineinteles ca mancam papanasii.
Auzi soro, dar cum adica renunti la cola? Pana acum bausi? Nu ma mai joccccc.
Pai eu aia nu, aia nu, incerc sa ma abtin cum scrie la carte, si tot rau imi e, aia ma doare, aia ma ia, etc. Vb aia: s-asa-i bine, s-asa-i bine, cum o pui ca draqu' vine! ![]()
Tzuc, bafta la rezultate. Sunt sigura ca va fi totul bine!
Nana,
22+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Roxule, haide ma, tot tu te plangi, care esti ditamai bogatana si dormi pe saci de marafeti? Lasa, nu mai face pe modesta aici...
Cu magazinele ai dreptate, tie iti este mai greu sa ajungi. Ti-l recomand pe cel de langa Pasajul Lujerului. Acolo chiar ti-ai putea gasi bluze si rochite super penru burtihanul tau. Numai ca e ceva drum din Pipera aia a ta. Lasa fata draga, ca nu-i bai. Daca ajungi, bine, daca nu...
Era dragut sa mergi la ala din Moghioros sa iei hainute pentru Andreiutul tau...
Cu TT si morfofetala, era o gravi de la noiembrie-decembrie care vroia sa stie si ea una alta. NU i-a raspuns nimeni. Pana la urma i-am explicat eu in particuler...
Vezi ce faci la doctor. Bafta!
Bebe Yannis in evolutie
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Danielle, iar plangi cand e motiv de bucurie?! Huh? Pai se poate. ia vezi, pentru fiecare lacrima dai o bere fara alcool.
Rox24+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
de emotie si bucurie roxana e totul bine cu bebelusha,iar parintii nu i-am vazut de 2 ani si jumate.imi dau lacrimile cand ma gandesc ca o sa ii vad.
danielle
21+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Annisia spune:
Danielle, si eu sunt plangacioasa la faze din astea... Mai ales cand e vorba de parinti, yuhuu ce ma mai jelesc. Si ai mei stau la 20 de km de mine...
M-am uitat la pozeeee. Jodie a ta e negruta pe spate? Ca Happy e argintiu, de ma intreaba toata lumea daca l-am vopsit.
Cand ajungi in tara? Vrei sa nasti aici?
Bebe Yannis in evolutie
Happiness_4_us spune:
Mi-am luat o pernitza din www.doomoo.be/doomoo_enbuddy.html" target="_blank">asta. Este bestiala. Poate mai e careva tentat si poate ca se gaseste si in Romania. Credeti-ma ca face minuni!
Nana,
22+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Danielle, si eu sunt plangacioasa la faze din astea... Mai ales cand e vorba de parinti, yuhuu ce ma mai jelesc. Si ai mei stau la 20 de km de mine...
M-am uitat la pozeeee. Jodie a ta e negruta pe spate? Ca Happy e argintiu, de ma intreaba toata lumea daca l-am vopsit.
Cand ajungi in tara? Vrei sa nasti aici?
Bebe Yannis in evolutie
Jodie are culoarea mai inchisa pe spate,nu stiu in cat timp o sa se deschida fiindca si ea trebuia sa fie de culoare argintie.
cel mai tare ma suparat fiindca nu pot sa o iau cu mine in tara,lunea viitoare ma duc sa ii puna cipul si sa ii fac pasaportul apoi un vaccin ptr rabie.trebe sa stea in carantina 6 luni apoi o pot scoate din tara,si sa vezi acum umblatura pe la veterinar de cate 2-3 ori pe luna.mi-a venit iarasi sa plang,dar ce pot sa fac?o sa vina soramea sa stea cu ea 2 saptamani ca la kenels nu o pot lasa,nu o sa stea ea in cusca.
in tara o sa ajung pe la sfarsitul lui iunie dar nu o sa nasc acolo.aici o sa nasc fiindca am rezerva mea,nu o sa aud pe nimeni zbierand,moasa e fff buna si intelegatoare cu mine si mai ales rabdatoare
nu as merge in romania sa nasc nici daca ma bati
danielle
21+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png