Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
Care din ele gagici? Ca eu stiu mai multe?!?!
Cel mai marfa, dar nitelus mai scump, e ala chiar inainte de Pasajul Lujerului, cum vii dinspre Crangasi pe partea dreapta. Acolo au niste belele de bluze si rochite la 300, 400 de mii.
Mai este magazinul din Piata Moghioros. asta e mai ieftin si vi-l recomand pentru haine de bebelus, in primul rand....
Bebe Yannis in evolutie
slippers76 spune:
Io te intrebam de ala de la Moghioros, ca ala de la Lujerului il stiu. I-am luat o gramada de lucrushoare dragutze Mirunei de acolo. Si vreo doua plovere mie, asta iarna.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Annisia spune:
Aaaa, si mai sunt hainele din Cora. Foarte acceptabile la pret si de buna calitate. Aici gasiti mai ales tricouri si maiouri. Super misto. Trebuie sa mai fac si eu un drumulet pe acolo, ca primisera unele dragute, pe care nu le am.
Bebe Yannis in evolutie
vmkriss spune:
TZUC eu si Flori ne
pt tine si BB-ul tau. Te asteptam cu vesti bune.
Flori
21+ cu
si tati 
Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
Annisia spune:
Ala din Moghioros este asa... Piata are doua laturi ca un V (exceptie intersectia mare de la parc...). O latura este cea pe partea cu politia, dinspre Mall, Plaza spanaci... O alta latura este dinspre Favorit sau centru, da?! Ei bine, pe aceasta latura se face o straduta chiar lipita de piata. In capatul acestei alei este magazinul minune. Pe langa oua, in spatele tarabelor de fructe sau cum urci la rusi (daca intrebi de toate astea, te vor ghida oamenii). Imposibil sa nu dai de el, daca dai o raita prin piata. Succes!
Bebe Yannis in evolutie
slippers76 spune:
Deci unde in piata e magazinul ala? Ca stau prost cu orientarea.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
slippers76 spune:
Hai ca am postat odata. Acu' am priceput. Merci!
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
cristina85ss spune:
danuta36 am vazut ca esti din Hunedoara,de unde anume?Si eu inainte sa ma casatoresc am locuit acolo cu parintii,stateam prin zona OM daca cunosti,unde este liceul 2.Tu esti chiar din orasul Hunedoara,sau doar din judet?
Cristina
22+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Roxana_G spune:
Gata, revenit, dar am avut treaba. Muuuulta! Si la 5 plec, ma duc iar la medic sa vad ce e cu viroza mea. Dupa ce ca sunt racita am super arsuri, trebuie sa renunt la cola. In plus mi s-au umflat ingrozitor picioarele, tocmai ce ma bucuram ca poate scap si nu patesc ca la sarcina cu Alex. Atunci exact de la 24-26 de saptamani a inceput problema si de la 30 de saptamani a fost permanenta. Maine trebuie neaparat sa imi gasesc ceva tip sabot sau papuc, frumos si confortabil. Nici nu ma intereseaza pretul, asa ca astept sugestii cu disperare.
BB_Yasmi, la mine s-a vazut sexul de la 14 saptamani, la eco 2D. La fetita insa abia la 20 de saptamani si-au dat seama ce este.
Nana, te astept la shopping. Insa inainte am sa iti dau prajitura si papanasi. Nu?
Andries, nu merg cu avionul ci cu masina, tocmai ca sa pot cumpara ce imi trece prin cap. Deci nu e mare efort, decat daca vrei super garderoba sau obiecte voluminoase. Mai gandeste-te oricum pana atunci. Exersez si eu pe haine de baiat, ca uite o sa fie cazul si daca nu iti plac avem 2 fini (unul de un an si ceva, unul de 2 ani jumatate) sa le dam. Cat despre menajera, aveam si eu una exact la fel, aceleasi treburi, la 2 camere, program si mai lejer ca la tine, si tot ea mi-a dat papucii. Acum am negociat mai zgarcit cu menajera actuala (dar pe asta o aduce si o ia soferul, ca nu vine la mine la capatul pamantului) si i-am zis ca pana in august cand vine BB si va veni zilnic nu renegociez nimic. Acum vine la vila 3 zile pe saptamana, insa numai una sta de la 9 la 17, in rest de la 9 la 13 si face chestii de maruntis plus gatit in zilele scurte, pe 2 milioane pe saptamana.
Gabriela, arati tare bine si ai o burtica draguta. Am vazut pantalonii, sunt de la Mammystic?
Si ce de haine ai. Salopeta de unde e, tot de acolo?
Tzuc, multa bafta. Nu fii tuflita ca nu ai de ce.
Sabina, bafta la medic. Vreau si eu fustita.
Danielle, daca as arata ca tine zau daca m-as mai vaicari.
Carpatina, unde a zis Annisia?
Danuta, asa de cald e si aici.
Tomitza, felicitari pentru fetita. Ia baga un ochi la dictionar de nume si gasiti voi ceva. Eu eram disperata cred daca era fetita, ca nu eram pregatiti cu nume de fetita si oricum nu cadeam de acord deloc.
Annisia, fata vino de ma ajuta cu lopata aia, pai ma lasi femeie gravida sa ma lupt singura cu asa potol de bani!
Baga aicea unde e magazinul ca nu am vazut postarea, dar sa dea naiba sa ma trimiti la magazin de silfide ca tine ca o incurci. Si ce TT? Ce morfofetala?
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danielle02 spune:
nana 
tomitza felicitari ptr fetita 
vb Annisiei,te ajutam noi cu numele.nu iti fa griji 
roxana eu cred ca tu esti tare draguta si ai o burtica super faina.nu trebe sa te ingrijoreze kg. 
eu am sosit de la moasa...si am ascultat inimioara iubitei mele bebelushe
si bineinteles ca mi-au dat lacrimile.eu sunt asa mai emotiva si plang tare repede.
totul este bine,mai avem o programare in 5 saptamani ca trebe sa ne vada moasa inainte sa plecam in vacanta si sa ne dea drum liber sa putem pleca.
abia astep... o sa imi vad mamica si familia 
deja iar plang de emotie 
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png