Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pai la ultima eco mi-au dat dpn 24 semtembrie deci poate nastem in aceeasi zi,ar fi frumos,nu?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Si ai gasit casutza sa va mutati?Si eu am locuit 4 ani jum in Anglia si imi amintesc cum era cu mutatul,agentiile si toate nebuniile.Multa bafta sa gasiti ceva frumos spatios si cu o gradina maaaare sa se joace printesele tale stii la care ma refer,nu?

teo

stiu stiu
tare mi se pare ca postam in acelasi timp
atunci,cred ca o sa nastem in aceeasi zi,daca ne ajuta Dumnezeu

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

deci DPN nu se calculeaza in functie de data ultimei menstruatii?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png

Mergi la inceput

Eu am nevoie de o gradina mare ca o sa am doi printisori.Adica am deja unul care e mic negru,cret si latra mult.Chiar cum mai stai cu burtica?A mea a inceput sa creasca mi-a trimis sotiorul cateva hainutze de la Mothercare si ma mandresc acum cu ele

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Parerea mea ca DPN-ul se calculeaza tot in functie de UM. Varsta ecografica poate varia, dar UM e mereu acelasi.

Dani,Ana Ia hai nu va mai leneviti si puneti acolo niste poze. Sa vedem burtica ca mingiuta a lui Dani si cat a crecut burtica Anei!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Eu am nevoie de o gradina mare ca o sa am doi printisori.Adica am deja unul care e mic negru,cret si latra mult.Chiar cum mai stai cu burtica?A mea a inceput sa creasca mi-a trimis sotiorul cateva hainutze de la Mothercare si ma mandresc acum cu ele

teo

burtica mea a inceput sa creasca,arata exact ca o minge de fotbal
am fost si eu la Mothercare sambata sa imi caut haine dar nu am gasit nimic fain.numa o bluzita,dar era neagra.nu imi place negru asa tare.
sper sa gasesc o casa faina.vreau sa ma mut fiindca imi trebe o gradina mai mare,cu iarba si sa fie casa noua ptr bebe ca apoi nu o sa ne mai mutam degraba.maine ma duc pe la agentii,azi nu am timp,trebe sa ma prezint si la moasa peste vreo 2 ore si apoi de calcat niste haine si spalat ca vrem sa trimitem la niste familii sarace de la noi din oras.

danielle 21+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Sa stii ca la Benetton au lucruri foarte dragutze.Eu mi-am cumparat inainte sa vin in tzara,ca am venit cand aveam deja 10 saptamani,si am gasit lucruri frumusele viu colorate,dar imi sunt inca mari.Ehehe dar si cand o sa avem noi ditamai burticile sa vezi ce mandre o sa ne mai plimbam .Pup,fug sa-mi cumpar ceva bun ,nu spun ce sa nu va fac pofta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna

Vad ca ati muncit azi, abia am reusit sa va citesc
Cineva zicea de pantaloni de gravidute, in magazinul Titan au la parter si etajul trei 2 magazine cu haine de gravidute.Am gasit pantaloni super ok, mai multe culori, cu banda lata , gen elastic, aceeasi culoare cu pantalonul. Costau intre 90-110ron

Eu sunt obosita, asa ca o sa merg sa fac un nanic, intru mai tarziu.

cecilia,23+Cristian

Mergi la inceput

moldoveanca nu ne fa pofta,mai ales mie.sunt fffffff pofticioasa
gabriela am pus 3 poze care le-am facut acu 5 min. asa pe fuga ca trebe sa plec la treaba...

danielle 21+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bre, mi-ati facut pofta si m-am dus si io la shopping, cu fata de mana.ca am luat-o de la gradi.
pe scurt: am gasit la un magazin in drumul meu(Giulia se numeste, si au multe haine de la fabrica Nissa) un fel de costumas, pe care mi lam facut eu din 3 piese:un maieu negru de la pompeea(marimea L-XL, ca sa fiu sigura ca vine peste burta, da cred ca puteam lua linistita M), un fel de bluza care se leaga cu sireturi in talie, dar pe care eu o voi purta aproae desfacuta, si o fusta acelasi material cu bluza, dar cu banda elastica la mijloc! Ea e de fapt cu talie joasa, si vine nitelus dubios , ca banda aia e pe sold in mod normal, dar eu sunt fericita:))))

maieul e negru, fusta si bluza albe cu floricele fine neregulate negre.
totul a fost 135 Ron, deci nici macar o avere:) si le voi putea purta si dupa sarcina.

acuma trebuie sa merg la Badiu, sper sa nu ma sune aia de la CMU ca are vreo nastere :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput