Arena Leilor

Arena Leilor | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Va place Arena Leilor? Eu nu pierd nici o editie! Ce parere aveti de lei?

36+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Unde si cind??????

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

E in fiecare joi pe TVR2 la ora 8 seara. Sunt 4 oameni de afaceri (leii) si le poti propune o afacere/colaborare si daca lor le place ideea te finanteaza. Mai multe citesti AICI

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ca idee este interesant si instructiv daca vrei sa te arunci in vreun bisniss.
"Leii" mi se par cam exagerati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Si mie "Leii" mi se par un pic aroganti insa emisiunea e interesanta, auzi idei de afaceri noi, la care in mod normal nu te-ai fi gandit. Oricum si dintre cei care se prezinta acolo, multi vin cu lectia nepregatita si vor bani pentru chetii inutile, nu stiu nici ei prea bine ce vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mie nu mi se par leii ft aroganti. Mi se pare normal, ca atunci cand te pregatesti sa investesti niste bani in ceva, sa fii foarte exigent si dur. Doar sunt banii tai. Ca investitor nu ai nici un interes sa fii dragut si sa deschizi bratele tuturor: ai interesul sa castigi bani.
S-apoi, unii care vin sa isi prezinte afacerea, sunt de toata jalea.
Sincer, au fost doar doua cazuri care m-au impresionat si pe mine: unu, e tipa cu crescatoria de ciuperci, pentru care mi-a parut rau ca au "jefuit-o" la procentaj si al doilea caz e cel prezentat de tata si fiu, l-au prezentat absolut genial, si baiatul venea cu asa niste argumente si ii lua cu asa niste fraze.. foarte inteligent!

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia, am vazut si eu echipa tata-fiu si chiar au fost foarte buni. Parca Dragos Anastasiu l-a si felicitat pe tata pentru asa fiu.

36+

Mergi la inceput

De emisiunea trecuta s-a schimbat componenta leilor: au iesit sorin posa si carmen sandulescu si a intrat un tip nou. Mie cel mai simpatic mi se pare Dragos Anastasiu de la Eurolines, ca nu e atat de arogant la refuzuri, da explicatii plauzibile si vb foarte frumos.

36+

Mergi la inceput