*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ma Claudia nu cobi, macar gentile rosii ne-au mai ramas si noua...ca nu vezi ca alte cadouri noi nu mai baga astia.

tare-s curioasa cand or veni reducerile alea de iunie...pun pariu ca astea reduse acum vor merge la Aubains si mai mult reduse, si vor baga ce e acum la "nouveau" la pret normal, sa mearga si coduri la ele. Voi ce ziceti?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io zic sa le reduca pe toate cu 65-95% sa stim, dom'le o treaba!!!

Acum, serios, nu mai stiu ce sa zic, ma asteptam sa vad A-H la Aubaines si ati vazut ca au scos-o cu totul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mama ei de treaba...am avut azi o zi de rahat.
dupa ce dimineata am gasit cosul gol am fost fata silitoare si l-am umplut la loc (si mai mult decat era, evident) urmand sa merg la banca sa depun bani. trebuia sa achit si sejurul la mare...n-am facut nimic, nimic... ce zi naspa...
Claudia, tu ai gatit atata si eu n-am fost in stare sa fac o prajitura... din cauza de chef stricat . nici rufele nu le-am intins...
ca o planta am fost azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cin,mai sunt si zile d-astea,nu fii suparata.O sa recuperezi maine.

Am incercat si eu codul pt gentile rosii,acum merge si la mine.Naiba sa-i mai inteleaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cin, si eu am zile d'astea cand nu-mi misc fundu de pe scaun.. Am gatit ca am fost nevoita, se intorc copiii din vacanta...altfel, sotu papa un ou ochi cu o salata...si asa a facut burta . Si ca sa vezi ca nu esti singura si eu am o masina de rufe spalate, trebuie s-o intind, dar inainte tb sa le strang pe alea vechi... Greu...

Jasmine, da alta comanda cu gentile acum!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Aoleu.......Claudia, mi-ai amintit ca nici eu n-am strans rufele uscate. si tocmai voiam sa merg sa le intind pe cele spalate dimineata. mi s-a dus chefu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am gasit pe ma-reduc codul 42161 care da reducere de 15 euro,din pacate fara FDP=0 si fara cadou.E valabil pt PE 2007,fara preturi verzi,rosii,mini,etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si capitol nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Jasmine, am aplicat codul tau si mi-a adaugat vreo 5 eur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

o prietena a facut o comanda pe 08 si astazi a primit pachetul nu e ciudat ? este prima comanda

Eu cred ca au prioritate comenzile noi ca si eu cand am facut prima comanda a venit in 8 zile si am comandat ceva produse cred ca 20 si acum au trecut 12 zile si nimic

Mergi la inceput