*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 29
claujro spune:
mada, foaaarte frumoase toate! Geanta ai luat-o pe alb?
Si asa e lunga prima pagina...si daca intre timp se schimba topul 3, ca tot comnadam si poate ne schimbam optiunile..? Facem modificarea? Io nu am nimic impotriva, cum vreti voi!
Si ciorba am dres-o, am pus si bors si bulion si smantana cu galbenusuri...
si a iesit f gustoasa. Ma gandeam sa storc si o lamaie ca e un pic caam dulce..dar cred ca fac o varza calita in loc de ciorba de dovlecei...![]()
Edit: sa ma laud, am mai prestat un peste la cuptor cu sos de vin alb, mazare cu pui, mancarica de cartofi cu pui si cu albusurile ramase de la dovlecei bag o tarta cu mere la cuptor! Si dupa aia ma mai mir de ce nu incap in 38-40 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Azi sunt varza cu capul...tocmai am dat comanda si am uitat sa modific si sa trec numele si adresa mamei...ca poate nu vine pana plecam noi in Turcia

. Of, ce ma fac eu acum, cat timp stau coletele la noi la posta pana sa fie trimise inapoi, stie cineva?

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
maria_alexia spune:
Claudia, m-ai omorat cu meniul asta!!! Voi faceti chef acolo, cu atatea bunatati ? 
Madau, daca tot plecati din tara, poti lasa buletinul si sa o rogi pe mama ta sa le ridice de la posta.
Iar daca pana atunci nu gasesti buletinul, lasa-l pe-al sotului, daca vad ca e acelasi nume si adresa te lasa sa ridici. Cel putin pe-aici asa e....
Eu zic sa o intrebi si pe Miruna daca nu cumva stie unde ti-e portmoneul, poate o sa ai o surpriza ![]()
claujro spune:
Lasa o copie dupa BI mamei tale, mergi la posta si spune-le alora ca nu vei fi in tara si roaga-le sa-l dea dansei. Trebuie sa gasesti intelegere, mai ales ca tipele te cunosc deja
(ca pe-un cal breaz dupa atatea comenzi) 
madau spune:
O sa-i las mamei o copie de pe buletin si cred ca o sa o iau cu mine cand ma duc pe acolo sa le-o arat la fete si sa le rog sa-i dea ei coletul...ca ma stiu alea bine la posta. Sper sa nu faca vreo figura, dar le-am mai dus si lor cate o "atentie" din cand in cand.
Am intrebat-o pe Miruna de buletin..dar cica n-a umblat ea cu el

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
claujro spune:
Bey, nu facem chef, dar cum mama sta cu piticii, eu tb sa gatesc pt 2 familii, ca ei manca la pranz la mine...Si ma gandeam sa iau neste mancare congelata pt Bran...sa fie, poate nu va gati mama imediat cum ajunge acolo.
mada, Marei mele ii place la nebuinie sa se joaca cu portmoneul meu, scoate carduri, bani, carti de vizita...etc si unele dintre ele am avut surpriza sa le gasesc in spatele canapelei (fata desteapta!!!)
madau spune:
Eu nu mai pot pune nimic in cos...imi da mesajul ala cu "tehnicienii nostri..bla, bla". la voi merge?
Madau si
votati mica dansatoare
claujro spune:
Io nu am intrat azi..verific acum. De regula dupa chestii d'astea nu apar schimabri pe site? Yuuuuupiiii! 
Edit: mada, la mine merge!!!!
madau spune:
A mers si la mine, m-am delogat si gata.
Rezultat: am 4 comenzi pe drum
, 2 ale unei prietene, ca vroia si ea gentile verzi+rosii si 2 ale mele![]()
Madau si
votati mica dansatoare
claujro spune:
Am o mare temere...mi-e frica sa nu se fi terminat gentile rosii...si sa ajunga la noi cine stie ce cadou obosit!!!!