*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 27
nushulica spune:
neata fetele!!!
la mine nu merge si gata codul cu pilota
si as fi vrut s-o iau si eu pentru nepotica![]()
la mine prima comanda care trebuie sa soseasca este din 9 mai asa ca mai am de asteptat![]()
spor la shopping
INGRID
felicia74 spune:
Deci, de curiozitate: cine mai este cu comenzi nevenite? Ma refer la cele care au depasit 18 zile... Poate intru si eu in grupul vostru![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Deci, de curiozitate: cine mai este cu comenzi nevenite? Ma refer la cele care au depasit 18 zile... Poate intru si eu in grupul vostru
feli dar tu nu ai nici 15zile din cate stiu eu nu??
INGRID
felicia74 spune:
Sunt niste flustiucuri (un pulovar si 3 tricouri de copil), mei, si pana acum ajungeau in 8 zile
Maine se fac 15 zile, da... Insa e prima data cand comand de pe noul cont... ala pe care primesc reduceri multe
(aviz Secman - mai bine lipsa, nu?)
claujro spune:
O sa vina comanda, feli, ai rabdare! Daca nu vine avizul azi, luni sigur ai coletul!
Io sunt dezamagita de vreme, am intrat pe weather.com si urmatoarele 10 zile, atat in Bucuresti cat si in Brasov , va ploua. Cum mai imi trimit copiii la Bran in conditiile astea? Ce sa fac? Sa anulez?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
vl-ad spune:

Mey fetelor si mie mi-au golit peste noapte cosul
,noroc ca le am puse si la mes preferes.
Vad ca deja s-au primit avizele din 3.Eu nimic, nimic.![]()
![]()

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
nushulica spune:
clau nu anula nimic ca eu nu cred ca se strica vremea chiar asa de rau...adik poate va ploua putin dar nu cred ca vin furtunile...si daca ploua o zi 2 nu-i bai ca doar nu ploua cat e ziua de lunga![]()
mie nu mi-a golit cosul ![]()
INGRID
claujro spune:
Cine stie sa faca ciorba de dovlecei? Si cum? Multumesc! 
vl-ad spune:
Eu fac des ciorbita de dovlecel pt ca mie imi place fff mult.
O fac asa:
Un dovlecel din acela mai mare(care nu se mai poate face pane ca are semintele prea mari),il curat de coaja si seminte , il dau prin razatoarea cu ochiuri mai mari si apoi il las cu sare vreo jumatate de ora.
Intr-o cratita calesc in ulei jumatate de ceapa taiata marunt,adaug o lingurita de boia si vreo 2 linguri de faina.Adaug dovlecelul si zeama care a lasat-o si amestec bine sa nu faca cocoloase.Adaub apa cat sa acopere dovlecelul ,jumatate de ardei (intreg pt ca il scot atunci cand ciorba este gata)si jumatate de rosie taiata marunt si las la fiert.
Cand dovleacul este fiert adaug un pahar mare de lapte batut si mai las putin sa fiarba.La sfarsit pun smantana si mult, mult marar.
Este o nebunie

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
Adina, multumesc!
Intr-adevar, extraordinara reteta ta! Pare foarte gustoasa! 

Ma puc de treba...