*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetelor

Incep sa curga iar coletele nu?? Sper

Io o sa ma duc la banca aici langa mine unde le mai cunos pe tipele alea sa depun banii ptr comanda, sper sa reusesc fara buletin. Am doar o copie acasa, si cartea de alegator...pasaportul parca mi- si frica sa-l iau la mine

Cum e pilota aia Winnie, care a primit-o? Cat e de mare?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Claudia pizza la Azzuro zici? Moamaaa ce mai veneam pana acolo tocmai din Titan sa mancam pizza. Dementiala! Tot asa buna a ramas?

Vl-ad eu am mai zis pe forum, vb cu soacra-mea cand am inceput eu sa comand de pe LR si-mi spunea ca avea si ea cand era mai tanara catalog de la ei...

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Sper sa ajunga coletele nesosite inca!

Intru si eu acum, sa vad daca mi-a golit cosul...Azi e ziua de gatit. Un oki la ciorba, un oki la voi...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Nu stiu exact ce masuri are, dar pilota Winnie nu e mare. E de copilas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pilota Winnie are 100 cu 130 cm.

Oare o voi vedea si eu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Si e frumoasa? La pilota ma refer..merita sa mai dau o comanda doar ptr ea?

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

E ok, e subtirica, dar n-as zice sa faci o comanda special pentru ea. Sau poate doar o comanda mica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Exista o suma minima sau alte restrictii minimale pentru o comanda? Poti comanda pur si simplu o chestie mica de 4 euro si atat ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A venit posta si nici azi nimic E nasoala treaba... In schimb a sosit catalogul Quelle

maria_alexia trebuie sa comanzi de minim 10 euro.

madau merita pentru reducerea de 15 euro+FDp gratuit. Ptr pilota, nu cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

He he he! Poti comanda, am facut-o eu, cred ca am fost singura de la subiect. 2 comenzi mi-au fost anulate, vreo 3 au venit dar atentie nu iti ia plata cu card bancar pentru comenzi mai mici de 10 euro ci cu plata prin cec bancar, la livrare. Nu cred ca vrei sa te complici. Mai bine 10 euro fix sau 10 euro si un pic si stai linistita!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput