*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Pentru cine mai vrea pilota orange cu roz - mai e valabil codul 39020

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Intrebare:
de ce aceasta www.laredoute.fr/vente-ducky-noir.aspx?productid=324108337&documentid=429207&categoryid=22935888&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">rata e la articole ptr adulti? Si de ce e asa scumpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Feli ptr ca e o ratza "nazdravana"...e ptr masaj..dar si prin alte zone

Eu ma duc sa-mi umplu cosul ca vreau sa dau o comanda azi...ce ziceti oare ajunge pana pe 3 iunie????????? Ca apoi o sa fiu plecata in Turcia si n-are cine s-o ia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Neata

Feli ptr ca e o ratza "nazdravana"...e ptr masaj..dar si prin alte zone

Mey, asa m-am gandit si eu, dar sa scrie si ce face, ca ma bate un gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!

secman vezi ca mai gasesti coduri de reduceri sau cadouri pe www.ma-reduc.com intri acolo la vente par corespondence si dai click pe la redoute si iti apare o lista intreaga cu coduri care iti dau diverse cadouri sau reduceri in bani

mada eu zic ca daca dai azi comanda sigur o vei primi pana la sfarsitul lunii asa ca baga mare

mai feli da tu unde ai umblat cand am discutat noi de jucariile alea pentru adulti ??? vezi daca ai chiulit

eu cred ca dau azi o comanda ca ma chinui de vreo 2 zile

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

va vine sa credeti ca mai am doar 3 comenzi de venit??...mie nu

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Neata!

Pana acum am facut 2 comenzi pe La redoute si amandoua au venit in 9 zile.Am avut codurile cu pilota winnie (draguta) si gentile rosii (super).
De mult ochisem pilota orange dar la mine nu merge codul.Sigur e scris corect?Sau ce ai in cos si iti adauga si pilota?

merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Exact, cred ca depinde de ce produse ai in cos.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Secman, ca sa modifici telefonul. te log-ezi, apoi la Mon espace client, selectezi din stanga, Je modifie mes coordonees personnelles, modifici nr de telefon asa cum cer ei si gata, merge.

Referitor la codurile de cadouri, ti-au zis fetele. Dar nu prea merita, daca gasesti cod cu taxe de transport zero e mult mai bine - acum nu sunt din pacate. Din cadourile primite pana acum de mine nu prea as da 5 euro pe nimic - poate doar pe o haina neagra primita in iarna. Setul de genti verzi a meritat dar doar pentru ca mi-a redus 15 euro din comanda.

Cum ai reusit sa-ti scimbi telefonul ca eu am incercat vreo 4 zile sa tot schimb telefohul si nicica m-a lasat si mi-am facut pe un alt cont.Mie -mi dadea aceeasi eroare.
[/quote]

Croco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionela-roxana

quote:
Originally posted by felicia74

Neata!

Pana acum am facut 2 comenzi pe La redoute si amandoua au venit in 9 zile.Am avut codurile cu pilota winnie (draguta) si gentile rosii (super).
De mult ochisem pilota orange dar la mine nu merge codul.Sigur e scris corect?Sau ce ai in cos si iti adauga si pilota?

merci.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

Da, acest cod il am eu. In cos am numai produse de la Aubaines, poate de aceea merge. Comanda e de peste 30 euro.

Mergi la inceput