Nu se poate face ceva sa nu se mai deschida reclama de la Pampers?Se vede destul de bine si daca nu se largeste de fiecare data cand intri pe DC, cel mult pt mine e obositor si imi ingreuneaza navigarea pe forum.De multe ori sunt grabita sa deschid un subiect care ma intereseaza si in mom ala se deschide si reclama si uite asa o intreaga serie de pagini, fiinca fara sa-mi dau seama cand dau clic,defapt deschid reclama nu subiectul vizat.Nu stiu daca m-am facut inteleasa, toata aprecierea pt mamicile care trimit filmulete,sa nu ma intelegeti gresit.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Si pe mine a inceput sa ma enerveze reclama aia , nu pot intra pe subiecte , si se deschide pe toata pagina .
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci
Subscriu la cele scrise mai sus. A devenit deranjanta deja. Culmea e ca imediat ce o inchid apare iar!
Subscriu in totalitate la ce au spus fetele!
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Cred ca multa lume e satula de reclama asta,dar site-ul cica din publicitate traieste,asa ca trebuie s-o inghitim!
Kasi si Victoria
Si pe mine ma streseaza rau reclama asta!!!Dak s-ar putea face ceva ce bine ar fi...pana atunci ma chinui asa
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99675&whichpage=2
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro