Perete din caramizi de sticla

Perete din caramizi de sticla | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Aveti idee pt a face un astfel de perete, pe langa caramizile de sticla si liant, mai trebuie ceva? Eu stiu, niste bare pt rezistenta sau altceva.....
Va rog daca stiti sa-mi spuneti si mie, vreau sa fac o mica zona de separare si pt a nu lua lumina am decis la caramizile din sticla, insa nu stiu cum trebuie procedat.
Va multumesc pt orice informatie!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anuska sie eu am citit despre aceatsa structura de sustinere. Intr-o revista de amenajari era exemplificat modul de realizare al unui perete din caramida tip nevada, sustinut doar sus si jo, plus ca era si putin curbat(concav).
Imi amintesc ca se facea referire la niste sustineri metalice, din tavan in pardoseala, care erau apoi ascunde de primele 2 coloane de caramizi, respectiv, ultimele 2 coloane. Se spunea ca daca este mai lat se poate repeta sustinere si in interior, adica la o alta distanta fata de capete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Nu stii numele revistei? Ca sa ma pot documenta mai bine? Please!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Caut acasa in colectia mea de reviste Dom Util, parca acolo cittisem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Se face pe un schelet metalic. Aici se gasesc de cumparat impreuna, caramizile si scheletul, la magazine gen Praktiker, Baumax.....

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Am in apartament un astfel de perete, construit in urma cu 5 ani si stiu ca mesterul a folosit bare de fier forjat ( cred ca de 6)pe care le-a zidit, pe orizontala , intre caramizile de sticla. Pana acum nu am avut probleme si nici nu au aparut fisuri.

MEDA si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Noi ne-am facut acum intre bucatarie si hol si tot asa am pus tot la 3-4 randuri de caramizi o bara de fier-beton de 6 si bagata in peretele de caramida. Iar cadrul usii l-am facut din 2 profile de 100x3.5 de rigips bagate "gura-in-gura" si in golul care s-a facut intre profile am bagat o scandura de lemn lipita cu un lipici special pentru greutati mai mari (se gaseste ca intr-un tub de silicon). Iar boiandrucul deasupra usii l-am facut tot din 2 profile de rigips de 750x3,5 si tot cu lemn inauntru. Iar usa am comandat-o de sticla si e glisanta.

Mergi la inceput