Dansuri, balet, sport 3+ ani

Dansuri, balet, sport 3+ ani | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt mama unei fetite de 3 ani si 10 luni, acum in pana mare de idei. As vrea sa gasim o activitate pe care s-o facem cu placere impreuna si care sa ne ocupe cateva zile pe saptamana. Ma refer la un sport sau la dansuri, balet etc. Ma intereseaza f tare ce fac copiii de varsta ei, (in afara de mers in parcuri, la teatru etc) si in mod particular cam ce optiuni sunt in Bucuresti (noi stam in sectorul 6 si as prefera sa fie in zona, ca sa nu facem prea mult pe drum). Am incercat sa mergem la o piscina in zona - Passion - insa sotzul s-a pricopsit cu o frumusete de ciuperca asa ca am renuntat.

Astept idei si experientele voastre,

Pupici

edit - am schimbat titlul subiectului..mi-e imposibil sa cred ca nu e nimeni care merge cu copilul de 3-4 ani la ceva de genul asta. Eu m-am gandit sa merg la Clubul copiilor sect 6 si mi-ar prinde tare bine daca as afla ceva info inainte - sau despre activitatile de la Palatul Copiilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Neatza' Gio,

M-am gandit sa nu iti las subiectul orfan.

Pe aici activitati cat cuprinde, dar destul de putine pentru copii sub 4 ani, asa ca ma astept in Bucuresti sa fie inca si mai putine.

In sectorul 3 era Contrapunctul, unde ne faceam noi veacul - cred ca varsta minima era 4 ani, mai puteai face dansuri (un soi de varza dar copii pareau fericiti) la o scoala din cartier si balet, dar nu mai stiu unde. Am vorbit si cu o profesoara de pian si mi-a zis ca sunt cam mici la 4 ani, desigur nu o deranjeaza sa ia banii parintilor dar atentia lor este prea limitata la aceasta varsta.
In materie de sporturi sunt prea mici pentru orice in afara de inot.

Eu am gasit chestiile astea socializand cu mamele de copii mai mari din parc si de la gradinita.

pupat,
madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La Clubul Copiilor sector 6 am sunat si eu si nu-l primesc nicaieri pe al meu, are 3 ani si 5 luni acum. Am mai incercat la Steaua (stam aproape) si la fel, e prea mic pentru gimnastica (de ex...) si pentru orice sport in general . La Corul Piticilor doar de la 5 ani. La Micul Lord la fel...

Daca gasesti ceva, da de stire.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,
s-ar putea sa gasesc un cerc de creatie tinut de o psiholoaga dar nu stiu inca adresa sigura si nici ptogramul. cum ajungem dam de stire. hmmm, la clubul copiilor sa nu se poata...ca maine-poimaine facem 4 ani. care au zis ca e varsta minima?

madi, poate imi dai info cu contrapunct, m-ar interesa pe vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Fetelor si eu am fetita de 3 ani si jumatate. Dansul, baletul... astea nu-s pentru copii de 3 ani e mai mult o maimutareala ca nu reusesc ei sa se concentreze. Singura activitate la care m-am oprit este piscina. Ii place foarte mult apa dar nu am pretentii sa invete sa inoate ci sa petreaca placut timpul. Oricum o sa astept pana la anul ca sa poata sa mearga impreuna cu fratiorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gio,

din cercetarile mele (si eu am o fetita, care are 3 ani si 1 luna), am aflat asa:

- la 3 ani, singurul sport unde ii primeste, este inotul; din pacate insa, nu sunt prea multe locuri unde poti merge la inot in Bucuresti; eu am gasit/am fost si am vorbit la Club Pescariu si Clubul Atlantis din Baneasa. Cred ca mai primesc si la Satul Francez si Crown Plaza, dar nu am fost sa intreb;
- la 4 ani ii primeste in trupa de balet de la Opera Romana; este o doamna foarte speciala acolo care conduce trupa de balet de copii (nu imi amintesc numele, dar daca te intereseaza il pot afla imediat) si care face niste lucruri minunate cu copilutii de 4 ani;
- la dans sportiv ii primeste dupa 4 ani; la unul dintre cluburi am vazut fetite care nu aveau inca 5 ani si se descurcau.

La gradinita la fie'mea, la 3 ani, ei fac si dans s aikido si muzica; evident, atat cat se poate face cu copiii de 3 ani, in sala de sport de la gradi; dar au o activitate si eu ma bucur.

Sper ca informatiile mele ti-au fost, macar putin, de folos.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mersi mult Gabi,partea cu baletul chiar ma tenteaza. Cred ca-mi voi face o lista pe unde trebuie sa trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gio,

doamna de la Opera Romana se numeste Magdalena Rovinescu.

Uite aici detaliile despre scoala ei; si eu vreau sa merg cu Mara cand implineste 4 ani.

Succes!

http://www.body-mind-spirit.ro/Articole/curs9.html

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Eu lucrez la opera si nu va sfatuiesc sa dati copiii la balet acolo. Poti sa bagi bani cu sutele de euro in buzunarul Magdei si tot nu face treaba ca lumea, s-au inmultit grupele si copiii stau o ora sa danseze 5 minute...asta doar daca nu-i copil de solist (cel putin....)

Mergi la inceput