Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
discutie f.recenta (de 10 min) intre mine si fi'miu. asta micu'...
el se trezeste, se foieste (doarme pe burta) si ii intra o manutza intre plasa laterala si saltea, pana la cot era bagata acolo si incepe sa maraie ca nu stia sa o scoata. la care eu... "mami, pai tu esti baiat mare, trebuie sa inveti si sa ti-o bagi si sa ti-o scoti..." vaaaaai ce porumbel mi-a zburat... unde-i cafeaua aia sa ma trezesc ca una n-a ajuns!!!
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
pai deja..... tocmai spuneam ca sunt inocenti....hai ca ai fost simpatica tare!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Salutare,
E asa o vineri in capul meu.... am fost pe teren, m-am bronzat si am lasat acolo cheful de munca
A_deju, tinem pumnii maine... Pupici de la noi
Dianocica, diseara sa-i fac si eu chilli con carne lui Luchitza? M-a ingrozit mesajul lui Yanis...
Si acuma: LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultimele zile... intru pe fuga si tot uit...
Un pupic mare lui Seba de Anateo.....
Ma reintorc la "munca" cu gandul la voi
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Laura13 spune:
numai eu bantui pe aici.... da' l-am vazut si pe octavian la maneca scurta!! smecher tot! ce poze am mai ratat? fug si eu langa dani, daca tot nu am cu cine ma conversa!
dar inainte sa va zic de noi.... desi nu i-am mai dat morcov tot constipat e baiatul meu, face niste chestii ca niste pietricele, asa ca am reinceput sa ii dau morcovul si mai nou (adica de ieri) ii dau si para. deocamdata nici o imbunatatire, mai asteptam.
dimineata am fost afara cu lorym, rianna e un picut mai bine cu alergia.
sa raspund si eu la tema zilei:
1. nu am aerisit pana acum cu el in camera, dar cat de curand!
2. in masina cred ca voi prefera aerul conditionat, dat inspre picioare, mi se pare ca de la geam se face curent.
seba! sa cresti mare si voinic!
mirooooo unde esti cuscra???
hai ca v-am pupacit pe toate!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
radu.anca spune:
Buna, am apucat sa citesc si eu un pic din urma , cat a dormit cupilu, adica fix 40 min. Dom'le, parca are ceas la cuc, dupa 40 de minute se trezeste de fiecare data!
Ma rog, sa raspundem la intrebari:
1. acum ca s-a incalzit, aerisim cu copilu in camera, iesim pe terasa, nu ne mai ferim de aer.
2. pe fata ne spalam frumusel cu apa, si ne stergem cu prosopelel nostru. In rest, mai folosim servetele normale, ca avem o productie de saliva...ceva de groaza.
As vrea si eu sa va intreb ceva: voi cum dati fructele, crude sau fierte? Ma refer la mere, prune, piersici, toate in afara de banana, care se da cruda. Am citit opinii ca fructele se dau paina la 6 luni fierte 10 min. Voi cum faceti?
ANCA
carla2005 spune:
1.Am aerisit cu goanga in camera insa am avut grija sa fie deschis doar geamul de la camera ei sa nu se faca curent...in rest toata ziua stau cu geamul la una din camere tot timpul deschis! OPlus ca iau goanga cu mine pe balcon cand intind rufele (iar pe balcon deobicei sta geamul deschis! Nu mi-a racit nicodata!
2.In masina coboara tati primul si tine toate usile deschise vreo 5 minute, iar de mers mergem cu aerul conditionat dat spre picioare, sau in alte parti numai sa nu bata spre noi!Daca sta in scaunel (insa nu vrea totdeauna, este OK ca nu ajunge aerul direct la ea! Copilul il dezbrac cat pot in masina fiindca cel mai periculos mi se pare sa transpire si apoi sa ies cu ea afara ! Cam atat!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
dianocica spune:
1. de vreo trei zile stam cu geamul deschis non stop, de dimineata l aprima ora pana la baitza. si daca ne intindem, dupa o ora deschid dinnou, pt ca afara e foooarte cald seara, nu se simte aproape nimic cu geamul deschis.
2. cu servetele de la sanosan. cele cu ulei sunt pt fund si cele fara -pt fata si maini. eu il sterg cu cele fara peste tot. si, mai nou, am renuntat si la pachetelele mici pt ca nu renteaza. sunt si mai scumpe decat cele mari, si ma si trezesc ca mi s au terminat cand mi e lumea mai draga....iar seara la baitza cu muuulta apa.
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
flore26 spune:
vazut poze de kokorina!! Absolut fantastici copiii tai! De abia astept sa vina si nicu sa/i arat si lui.
1. aerisesc cu Alessia in camera, doar am grija sa nu mai fie ceva deschis si sa se faca curent.2. in masina geamul de la sofer deschis putin ca altfel murim naibii asfixiati radu.anca Nu am inceput sa/i dau fructe, asa ca astept sa vad ce raspund fetele experimentate.Am si eu o intrebare: Acum papam doar tzitzi si cereale cu orez si porumb. Saptamana viitoare avem 5 luni. Ce sa/i introduc in meniu?? fructe la masa de la 10? Ce fructe pot , avand in vedere ca avem dermatita?FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
Ktrinel spune:
1. da, eu aerisesc cu ea in camera. chiar si aseara dupa baie si biberon, pe cand incerca sa adoarma, am deschis un pic geamul , era racoare afara, si in 5 in adormit. v-am mai zis ca a mea e fun frig....
2. cu nimic special.carpele alea mici de frotir imbibate in apa rece de la robinet .
quote:
Originally posted by madaluta
Acum sa va intreb si eu ceva:
1.lasati geamul deschis cand e bb in camera? sau aerisiti tot indirect? eu vreau sa ii deschid geamul la el in camera(cand este si el acolo) caci e mai cald afara decat in apartament, dar nu stiu dc e bine sau nu. Si cand mergem cu masina ce e mai bine sa folosim , AC sau deschiderea unui geam?
2. ce servetele umede folositi pt a-i sterge pe fata?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
Laura13 spune:
flore si noi tot asa am papat. la 5 luni si 6 zile am inceput cu suc de mar, 5,10,15,20,30,40,50 ml, apoi suc de morcov 5,10 ml. apoi am continuat cu mar ras, amestecat cu cereala, cate o ling, 2 si tot asa, acum mancam 1/2 de mar ras, restul de mar il dau suc. de ieri ii dau si para. sorry, dar despre fructe interzise la dermatita nu stiu, poate stie lorym sau ramsan
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Donia spune:
Buna dimineata! Nu stiu cum e viata azi, sigur o sa fie caniculara si sper sa fie mai linistita si mai odihnitoare decat zilele trecute. Doar se apropie week-end-ul, trebuie sa fiu in forma sa alerg pe la leagane...
quote:
Originally posted by Ktrinel
[donia?? dormi in post?
Hi, hi, m-ai prins! Am adormit aseara uitandu-ma la Frasier, asa ceva nu mi s-a intamplat decat de vreo 2-3 ori in viata, sa adorm la televizor! Si radeam de tata, saracul, ca de cate ori incerca sa se uite la un film adormea in cateva minute. saracul, ce obosit trebuie ca era cu doua slujbe, de abia acum realizez.
In legatura cu tema de ieri, cum ne ferim de vara. M-am hotarat sa nu-l dau pe Cristi cu crema de protectie solara pana dupa 6 luni, asa ca ramanem la pantalanosi subtiri si lungi inca o luna. In casa deja sta doar in body +/- sosetute. Palarie/sapca de soare, alaptat mai frecvent in zilele foarte calduroase, cu apa nu incep pana nu incepem diversificarea. Iar in zilele umede si foarte calduroase o sa ies doar la ore mai racoroase, in rest cand o sa o duc pe Roxana la scoala in miezul zilei voi lua masina cu A/C sa nu ne topim. In casa voi folosi A/C fara teama ca stiu cat de inabusitoare sunt multe zile, mai ales in camerele de la etaj, sub acoperis.
Ma duc sa vad ce s-a mai discutat si in functie de sindicate mai revin.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)