Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 12
Donia spune:
Am venit sa preiau scutecul de la aelita
... nu-l vad, dar nici nu ma mir, ca-s chioara de somn.
Multumesc fetelor ca m-ati indrumat catre subiectul cu pricina. Daca ieri am ras cat am ras, mai pe seara m-am hotarat sa-mi pun si eu fulgul la rever si m-am bagat in transee. Daca doriti sa combateti pe tema diversificarii cu vin si aveti vreo idee care sa umble la coarda sensibila va poftesc aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100121
Dar nu uitati ca noi combatem cu flori, da
? In buna traditie fulguleteasca.
Arunc scutecul... cine-l prinde?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Yagmur spune:
Neatza, am sosit si eu
; e atat de greu sambata la job 

Si acuma sa vad ce imi mai aduc aminte:
Tema zilei:
1. Aerisesc de cand am venit de la spital cu Luchitza in camera... acum las geamul deschis mai toata ziua
2. Il curat cu bine la baitza si dimineatza cu apa fiarta si racita... acuma m-ati convins sa iau si eu servetele umede Mustela
Bebinuta, pupici multi... si merci mult 
Oradeanca (am vazut pozele .. e SUPERB), C_Gabi, bine ati venit
Kikineata, bafta cu analizele
M_monique, stai linistita; nici noi nu ne-am diversificat desi sintem doar pe lapte praf (sa vezi cata car si eu dupa mine cand iesim la plimbare...acuma care dadaca tanara un rucsac cu cele necesare). Cred ca in 2 saptamani ne diversificam... cred ca direct cu piure de legume
Asiza, ce frumos l-ai vazut tu pe Luca ieri in Cora.. eu am trecut in fuga ca o nauca pe langa voi....distractie placuta azi la iarba verde...si ne vedem maine
Donia... esti pur si simplu... MINUNATA!!! Imi plac postarile tale....
Ktrinel, vrem si noi la iarba cu voi....
As mai scrie eu... dar vine sedinta de ora 9.... ma duc sa-mi mai iau o cafelutza de la tonomat.. ca mor de somn
Va pupicesc si va urez un weekend placut!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
Deci... Donia... eu am prins scutecul..... 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
danutz spune:
Neatza,
Donia, tare mi-e teama ca nu o sa inteleaga nimik, ba chiar o sa se revolte ca ne bagam in treburile ei. Daca era o persoana neinformata, fara acces la internet si fara un medic in preajma...mai ziceam ca nu are de unde sa stie, dar asa...Mi se rupe sufletul de bebele ala...dar ma mai gandesc daca sa incep combatutul...sunt prea revoltata!
Si tocmai vazusem niste pozici de David de DeaA-o minune de baietel (DeeaA, ziceai ca e rau si plange...unde plange?) si vazusem si pozele Kokorinei care m-au facut sa plang ...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
kokorina spune:
neata!
va multumim,dar nu ne mai incapem in piele de atatea complimente,ce sa mai....multumesc pt aprecieri.
am citit tot din urma,incerc sa raspund si sper sa nu omit pe cineva....dar din cate imi aduc aminte,e cam asa:
si eu aerisesc camera sandokanilor,cand ei sant pe acolo,dar am grija sa nu fie curent si sa fie o vreme potrivita,ca de altfel mi-i transfer in sufragerie pe noua lor paturica.
KTRINEL.... merci de poza,al meu zice ca sant si pe aici asa ceva,eu pt ca nu am vazut....in fine,nu l-am dat pe spate,dar ai reusit as ma dai tu pe mine.
KIKINEATA.....dar ce se intampla de papa mititica asa putin,eu sant atat de curioasa de rezultatul analizelor si te roga sa ne scrii.eu imi aduc aminte,ca atunci cand eram in clinica cu harbujeii,sophia mea papa cam 30 si facea o pauza destul de lunga pana la urmatoarea masa(5-6 ore)...cam mul pt un sugar si nici nu se dadea in vant mancand dupa un asa lung timp.incepusem sa-mi fac griji si crede-ma ca o ascultam noaptea cu urechea sa vad daca mai sufla,ea fiind asa de mica nici nu-mi dadeam seama daca respira,trebuia sa o ascult.mi-a sarit si mie inima de multe ori.dar era bine ca lua in greutate,dupa cum spuneai si tu ca se minuna dc ca desi mananca asa putin a luat asa bine in greutate.si sincer nici acum nu se da pe spate cu mancatul....trebuie sa fie o cauza si o invingem noi cumva.multa sanatate!
LAURA....da!ai dreptate ca avem O POZA cu noi 4....dar mi-ar fi placut sa fim in poza aia,cum spuneai tu...artisti...in fine,nu mai conteaza asta,bine ca santem sanatosi tun,ca ne hlizim de dim pana seara,si frumosi pe deasupra
sa stii ca nu am luat in ras intrebarea "ce-i dai lui daniel sa manance?"....nu ii vad pe ai mei mici,oooo nicidecum,intr-adevar pascal e foarte lungut,sophia e mai maruntica,dar eu ii vad mai slabuti,nu stiu asa ii vad eu.va puuuuup ca-mi santeti dragi si santeti de-ai mei!
DIANOCICA.....sa stii ca nu am slabit asa cum m-ai vazut tu in poze....sa zic ca m-am mai tras,hai,ca sant mai slaba decat atunci cand am ramas insarcinata,dar cu burta ce fac?trebuie sa o lucrez,dar cand?imi cam atarna ce-i drept,inca.....dar eu il las pe pascal sa mi-o lucreze,si daca pana la toamna nu se retrage DE TOT...bag abdomene,ca acu nu ma vad in stare.ma dor incheieturile de mor....vazusem ca si fetele sufera de durerile astea,iar seara dupa ce ii vad in pat,mai bine bag o masina de spalat,sau mai dau cu aspiratorul decat sa bag abdo....cine mi le face pe celelalte daca eu fac sport?....
ASIZA.....multumim frumos frumos frumos

cand vin la bucuresti....n-am zic cand,dar cand am sa vin....te sun....sun inainte,nu vin direct la usa....cu DANDUSA am facut acelasi targ,sun inainte sa faca curatenie in sufragerie.o pup si pe ae si pe tine si pe crinuta si pe denis
....era sa uit!vai,dar sa-l fi vazut pe-al meu ce rotund se dadea cand i-am spus ce frumos ai scris de el.are si de ce sa se dea rotund,ca intr-adevar asa este cum l-ai descris.daca nu ar fi fost asa bun,nu cred ca ramaneam aici in tara asta.este un om foarte cald,bun cu mine si cu copii,iubitor,atent....dar este si unul care nu-si arunca gelul de dus dupa ce s-a terminat flaconul,tot pe marginea cazii il aseaza....destul de imprastiat.dar il iubesc asa cu toate "defectele" astea.
mai vroiam sa mai raspund cuiva si am uitat....dar promit ca revin.
noi am fost la dc ieri,am facut iar vaccin,dc spune ca sandokanii arata foarte bine,sant sanatosi,ca pascal tipa,nu ca l-ar durea ceva(l-a ascultat si s- uitat cu instrumentul ala stiti voi care in urechiuse si gat)....ci s-ar putea sa fie doar o faza de-a lui.iar tipetele copilului sa nu credem ca intotdeauna vine doar ca "vin dintii"......vin dintii?,unde vin?.....au stari,faze de-ale lor,care vor trece asa cum au venit.apoi am fost la un magazin,de unde mi-am cumparat o rochie beton de misto...si ei au fost asa cuminti,au adormit in scoicile lor si eu m-am invartit pe acolo,iar tati statea si o astepta pe mami sa probeze tot magazinul.bai,ce viata!
bine ca am vazut mes AELITEI,ca ma facusem ghem de ganduri unde e....
DONIA....foarte bun topicul tau,as vrea sa prestez si eu,dar crede-ma ca am ramas chiar cu gura cascata la citirea mesajului piersicutei....piersicuta,ce piersicuta?....chiar nu stiu ce sa spun,sau sa scriu....stiu ca nu trebuie....dar as fi vrut sa fiu si eu alaturi,dar nu stiu cum.cu un sfat?miram-as sa-l primeasca sau sa-l citeasca.....
ce ma oftic.....ca nu-mi mai aduc aminte cui si ce mai vroiam sa scriu.....ma duc sa-mi improspatez memoria mai citind o data ,dar cel mai probabil revin deseara....ca noi mergem azi la gradina,iarba verde,gratar si soacra.
A-DEJU.....face azi botezul.abi astept poze si sa fie intr-un ceas bun!
va pupam pe toate si va dorim o sambata klumea!ne "revedem" deseara
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
deeaA spune:
Neata!
FLORE 26 mersic pt complimentele adresate puiului meu
,iar cat despre cum dai cerealele(parca asata intrebai)mie mi le-a dat deja de la 4 luni jumate pt.ca nu am mai luat in greutate decat 20-30 g si mi-a zis sa-i dau dim. la ora 10, progresiv, incepand de la 2 lingurite si in completare san pana inlocuim o masa,apoi am inceput sa-i dau si seara la fel,la ora 21.
BAMBOLETTA multumim frumos,uite o
de la Davidutz
DIANARUS ai scos porumbelul 

DANUTZ 
si 
crede-ma ca plange,acolo era in toanele lui bune!
Noi plecam in plimbari pt.toata ziua asa ca va urez o zi f.buna alaturi de puii vostri!
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)Poze David
cristina_L spune:
Buna dimineata! De fapt la mine e dimineata,ca la voi de apropie pranzul. Am tot citit din urma si ma intrebam daca si ai vostri bebei scancesc toata ziua, mai corect spus e un fel de "scrematura" parca ar fi constipata. Nu e , dar urechile mele nu mai pot. Daca o privesc in ochi, ii cant sau ma joc cu ea e totul ok, dar cum am mutat privirea de la ea incepe sa se lamenteze si asta cam de 2 luni de cand a descoperit ca are glas. As mai avea o prodlema, tipa in somn. Ma si sperii noaptea, ma uit la ea si o vad ca doarme linistita deci nu stiu ce sa zic. Noi dimineata ne spalam pe fata cu apa rece si ne stergem cu prosapelul nostru, si aerisesc cu ea in camera dar sunt atenta sa nu fie curent. Oare toata saliva e un semn ca vin dintii? Saliveaza de trebuie sa-i schimb babetica la fiecare jumatate de ora, sa nu mai spun de manute in gura.
V-am vazut pozele, sunt superbe, unii mai frumosi ca altii.
Noua pediatrul ne-a spus sa nu-i dam nici macar ceai pana dupa 5 luni, e destul laptele meu. Ca sa nu mai spun ca nu ma lasa sa o asez in pasegino.
Cris mama de Alessandra
Dorsilia spune:
ciao!
vad ca aveti teme zilnic:) Ce fain!
Ce fain daca as putea sa citesc tot si sa si raspund...asta poate dupa ce face Andreea 1 an.
Mai mamici, ati mai vazut sa nu stie sa manance nici dupa 3-4 zile de incercat cu lingurita? pe mine ma termina faza asta. se umple toata degeaba ii pun ditamai babetica pana pe buric si i-o si leg in jurul taliei. i se scurge si pe barbita in jos, pe gat....e o nebunie. Si nu mai stiu ce consistenta sa incerc ca scoate tot din gura

. Acum incercam banana pasata cu cereale cu orez
cristina_L spune:
Ciao!
Imi puteti spune cateva remedii impotriva sughitului. Bebica mea sughite de cand s-a nascut, de fapt sughita si cand se afla in burtica.
Cris mama de Alessandra
(26 .12.2006)
daphna spune:
DORSILIA,incearca sa-i pui mancarica cat mai aproape de cerul gurii si nu pe varful limbii,ma rog ,sper k s-a inteles ceva !!!eu asa fac,si nu se murdareste deloc!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)