Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Locca - super idee cu husa din bumbac,cred ca o sa confectionez si eu una.... Ca noi stam cam pe drumuru si vara asta se anunta ffff calda...

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz !

Pentru poolul zilei: Vladut transpita in scaunel, da la noi zau ca e de inteles, avem dacia fara aere si scaunelul e unu mostenit , se vede ca nu e "firma".

Alexuta nu fak reclama dar eu tocmai mi-am achizitionat un triumph super comod si eu am probleme la sutiene, port 75c .... la trimunph in skimb imi vine marimea 75 d hehehhehe din ce in ce mai bine ca si eu din ca am avut am ramas cu niste atarnatoare ....stiti voi :bretele , e drept ca sunt cam scumpe da eu zic ca merita, orikum tin mai mult decat altele care la 2-3 spalaturi sunt ingalbenite, sau descusute plus confortul: nu se ridika aiurea, nu am surpriza sa imi ramana pe afara ....

Ioana eu ti-am zis cand apare bb2 tu in delagatii si sotul cu copiii acasa

Copilul meu nu mai vrea sa stea delok in casa, cum se trezeste isi ia sapca si vina si ma ia de mana sa mergem , in fiecare dimineata la 6.30 e in picoare si pana seara la ora 11 e fresh presh, cu o mika pauza de nani scurt de o ora la pranz, are o energie ....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor am vrea si noi sa mergem la bulgari, la mare da nu stim unde.
Ma gandeam asa la un hotel de 3 stele.
Puteti sa-mi recomandati si mie un hotel?
Alinamo sa incerc si un triunph.Deja incepusem sa cred ca-s defecta io si nu pot gasi unul perfect pentru bretelele mele.
Ma gandesc cu groaza cum o sa fie drumul pana la mare:fie Mamaia ori
Bulgaria, pe undeva.Si noi tot o Dacie(Nova) avem si fara aere e chiar nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am citit si eu doar ultima pagina asa ca raspund la intrebarea zilei: Dinu nu transpira, cred ca a fost soparla intr-o viata anterioara, in schimb Sa e jilav mereu, el e si mai grasut.

Am pus poze in adresa comuna ca nu apucasem sa vi-l arat pe Sa.
Revin cand sunt la zi cu cititul.

Felicitari, Ioana, pt Mirunica cea independenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

catush, bravo pentru inginera artista. Miruna imi arata boxele si cere "muca" (adica muzica), si trebuie sa dansez cu ea, ii place cind ma vede facind scheme; aseara la 10 noaptea pusese un bot ca i-am oprit muzica, de parca se sfirsise lumea.
Antonia, am admirat baietii! Chiar ca e grasunel Sa.

Cred ca mergem bine cu campania de introducere a lui bb2 in familie; miruna a cedat deja scaunul de masa polly, are acum scaun de la ikea si sta la masa normala, si arata ca celalalt e a lui bb; la fel in carucior, arata ca bb va sta acolo; a luat sotul din germania un buggy board, o platforma care se ataseaza la carucior pe care o sa stea miruna in picioare, ca sa plimbam copiii cu acelasi mijloc de transport. In plus hraneste, pupa si culca absolut toate jucariile. Acum om vedea cum o sa reactioneze cind apare si bb, dar rezultatele etapei pregatitoare sint incurajatoare.

Recomand sutienele de la Marks & Spencer, nu-s mai scumpe decit alea de la Triumph si au pentru toate marimile (dar cele mai multe sint simple, fara dantela si shmecherii).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, felicitari Mirunei pt. toate performantele . Si tie ca ai supravietuit ...
Mersi de pontul cu sutiene!

Meme, cand plecati in concediu?

Eu cred ca o sa las copilul cu bona ca sa mai iesim si noi in w/e pe undeva singuri. M-am tot gandit si cred ca e varianta cea mai buna.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Antonia, ti-am vazut comorile. Sa e un scumpic mic si grasun, iar de Dinu m-am indragostit . Il mai sterge de praf pe Sa?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vazut si eu pozele cu fratiorii, sunt asa de frumosi si seamana unul cu altul, mai ales la ochi! Sa te bucuri de ei Tonia!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, sotul meu a zis sa chemam bunicii sa stea pe rind cite un weekend in fiecare luna cu copiii, ca sa putem pleca si noi linistiti sa ne relaxam. Eu plecatul cu copilul de acasa nu-l pot numi relaxare.

Peste 2 saptamini mergem si noi la munte cu Miru, prima oara, sa vedem daca ne intoarcem mai odihniti sau mai obositi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, ce bine ca mai aud de tine! Mai baga si tu o poza cu nora mea! Tot asa gene kilometrice are?

Merci, fetelor, v-am sorbit cuvintele!
Locca, nu-l mai sterge, de fapt a terminat-o cu treaba in casa, acum are pata pe masini de tuns iarba, furtun, rachete de tenis. Si ma bazam pe el cu smotrul in casa! baietii astia...

Jadi, pune si tu saptamanile de sarcina sa stiu cand sa ma minunez de cat de repede trece timpul.

Mie mi-e groaza de momentul Olita! Nu stiu cand sa incep si cum sa abordez problema. Nu

Mergi la inceput