Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 20
Gina M spune:
quote:
Originally posted by christina-m
Salutare
Am intrat sa impartasesc cu voi o mare bucurie: vine bb2, care ar trebui sa se nasca in ianuarie.
Mary, Inaa sanatate multa la puiuti.
Am gasit si noi o gradinita particulara care primeste copii de la 2 ani. Efacuta in colaborare cu suedezii si mi se pare foarte faina. Maine merg sa o si vizitez mai indeaproape, iar daca ne convine Matei va merge din septembrie. Si pretul mi se pare super: 400 Ron.
Va pup si o zi faina.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
christina_m -Felicitari pentru sarcina!

Te astept la mamici de Ian-Feb2008.Ce bine ca vom fi trei mamici de la "piticodrom acolo!

Poze & My Baby Development!
b_irina_c spune:
netza,
Meme, Nanadana a ajuns ploaia si racoare si la noi
!
Gabi l-am admirat pe Tudu. E mortal in fundul gol prin curte
. Te-am admirat si pe tine in poza facuta de Mihnea
.
Nanadana vin in Franta, dar nu cred ca voi mai vizita Parisul
. Mi-ar placea sa ma vad cu voi, dar sa vizitez iar parisul de una singura n-am nici o tragere de inima...
Innaa in legatura cu rochia... sigur sunt fluturasi (eu mi-am luat rochie cu vreo 4 luni inainte de nunta si dupa 2 saptamani de la cumparare decretasem ca e cea mai "nasoala" rochie
). In ziua nuntii mi s-a parut insa cea mai frumoasa
.
Nicole sanantate multa!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Neata
Nicole, ai grija. Sanatate multa!
Ce bine ca s-a mai racorit si pe-aici...
Dana lui Antoine, eu am gasit cheia de la masina aseara! O gasise cineva in parc si o predase la gardian si cand m-am dus sa-l intreb de chei a scos un morman de chei pierdute in parc de diversi si nerevendicate
. Nu prea imi foloseste la nimic ca am gasit-o pt. ca in exces de zel ieri dimineata am fost la service sa mi-o anuleze si am dat comanda de una noua.
Ma duc sa bag o cafea la vena.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
catush spune:
Meme - la voi a ajuns caldura? La noi a ajuns ploaia , se pare ca ai trimis-o cu cel mai rapid curier
Gabi - ce bine se misca Tudu![]()
Nicole - sanatate multa
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
kid2003 spune:
Uau, Ruxi, ce aventuri cu cheia aia...si imi imaginez ca era si singura pe care o aveti? Eu sunt campioana la pierdut, pierd orice, numai sa imi dai. Mi-am disperat barbatul...ma cearta tot timpul ca sunt neglijenta.
Am avut o saptamana grea...Bona a fost in luna de miere (va amintiti ca s-a maritat anul trecut, dar nu a plecat nicaieri), de fapt saraca nu si-a luat niciodata concediu de cand s-a nascut Alexandra, asa ca nu puteam sa nu o las sa plece. Au facut cu schimbul bunicile cu Alex acasa dar eu a trebuit sa gatesc, sa spal, sa fac mancare si sa calc...asta pe langa serviciu. Si sunt vai de mine, ma plang intr-una...noroc ca luni vine si scap!
Raluca, multumiri pentru dr dermatolog, am sa o duc si eu pe Alex ca a recidivat dermatita si la noi. Nu stiu cu ce sa o mai tratez...
locca spune:
Simona, nu era singura cheie. Aveam cheia de rezerva, dar era acasa, normal, cheile de la casa erau in masina, iar sotul nu avea chei
. In fine, am reusit sa intram in casa pe la vecini, deja era si tarziu, matei era crizat de somn, era murdar ca un purcel ca se tavalise in pietris ...
Una peste alta, concluzia e ca parcul e ok, poti sa pierzi chei in el ![]()
Ma repet, eu nu inteleg cum reuseste bona mea sa si iasa cu matei in parc, sa faca si mancare si curat in casa. Cand stau numai eu cu copilul, casa arata ca dupa razboiul mondial seara.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxi ce de aventuri
! Bine ca au happy-end!
Nici eu nu stiu cum face le face bona pe toate...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Simo74 spune:
'Neata frumoase doamne!
Si pentru noi cheile sunt un big issue
...Luca are oaresce veleitati de "chelar" si bineinteles ca are si locurile lui numai de el stiute
pe unde le chitroseste...noroc ca a fost ta-su destept si cu un pas inaintea lui si la toate le-a pus piuitoare
... si sa ne vezi pe noi ce fluieram a paguba prin casa ca "unde or fi cheile?" dar din fericire cheile dau "reply" imediat si bineinteles ca Luca este mega incantat si mut de admiratie in fata cheilor piuitoare 
O singura data a fost nasol...ca le-a aruncat direct pe geam pe la 12 noaptea si sa ne vezi ce frumos scrumam prin gradinita din fata blocului...noroc ca e primavara si daca ne intreba cineva ce facem pe acolo puteam sa dam vina pe activitatile de gradinarit 
Gabi m-au dat pe spate bulanele lui Tudu care se iteau din costumatia lui cea sexi ![]()
Vera si Christina_m felicitari pentru bb2! 
Innaa eu din cauza rochiei de mireasa am facut prima criza de isterie din viata mea
si ma jur ca am avut o mega super costumatie...dar de facea taftaua doua cutulite la nu stiu ce pensa si era jale ![]()
Ruxi aceeasi dilema o am si eu in ceea ce priveste cumularea de functii cu crescut de copil + ordine si curatenie
I don't get it!...eu cred ca este vorba de o formula magica la mijloc
si nu vor sa ne-o zica si noua
locca spune:
Simoooo,
misto cu cheile piuitoare. Ar trebui sa-mi pun si eu la cheia de la masina.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)