Clubul moldovencelor de peste Prut (45)
Raspunsuri - Pagina 28

Balbina spune:
Of, da, a cam plouat pina adineaori acum vad ca s-a inseninat cerul. Am fost la frizerie si la intoarcere m-a prins ploaia, am venit murata toata.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

alincic spune:
Fetelor,si la noi a ploat ieri,a tunat si scaparat de numai....
Astazi e soare si cald(ura),dar ai mei nu au rezistat in casa si acuma sunt afara,este si nenea Vanea si au cui pune intrebari(sarmanul).Eu toata ziua am facut torturi,mai trebuie sa mai fac un pic de ordine si gata,am treminat pe ziua de azi.
Acuma tre sa plec ca a sosiit si sotiunea de la lucru.
Va pup pe toate si va doresc o zi de duminica senina.

Balbina spune:
LA MULTI ANI, SAMUEL! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI CARARILE VIETI PRESARATE CU BUCURII, NOROC, FERICIRE SI MULTE MULTE REALIZARI!
Alina, sa va aduca baiatul numai bucurii!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

alincic spune:
Nati,multumim mult pt urari.
Chiar ma gindeam sa intru pe aici inainte de a merge la culcare,si stiam ca vor fi felicitari.
Multumesc fetelor,sunteti niste scumpe

LiliaToma spune:
Samuel, felicitari si La Multi ani! Te pupam cu drag de aici din Romania si iti uram sa ai o copilarie frumoasa si linistita mai departe. Sa cresti mare, sanatos si norocos. Sa fii mandru de parintii tai si sa le aduci numai bucurii. Sa iti iubesti familia ta atat de frumoasa si speciala pentru ca ea este totul pentru tine si tu esti o partea importanta din ea.
Mami si tati felicitari pentru acest copil si pentru ceilalti doi. Voi doi ati reusit sa creati o familie deosebita si va uram sa fiti si mai departe la fel de optimisti si puternici si un exemplu pentru alte familii.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

MamaElei spune:
Multe felicitari si tot bine si de aici, din Spania!
SAMUEL, LA MULTI ANI!!!!
Sa fii sanatos, fericit si sa ai parte numai de bucurii in viata! Sa treci cu brio peste noua etapa a vietii care incepe toamna si sa faci asa ca parintii sa fie mereu mindri de tine!!!
Felicitari si parintilor si sa va traiasca baiatul dar si fetele!!
Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04)

Marianca spune:
La Multi Ani Samuel!!!
Un cer albastru fara nori
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori
Noroc si Bucurie!!!
Si pentru Alina felicitari,5ani in urma pentru prima data a devenit mamica,sa traesti si numai bucurii din partea lui Samuel!!!
Noi venim la masa plini cu cadouri,si cu nerabdare sa vad tortul special,si nu in ultimul rind sa-l papam.
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Marianca spune:
Am uitat sa raspund la intrebarea Liliei.
Noi o sa avem oaspeti din MD un prieten al sotului vine cu sotia,asa in vizita au fost la sora sa in Dallas si acum si la noi pe 4 zile,asa ca bucataria e a mea,au lasat si ei 3 copii acasa.
A ierta e usor,a uita e greu.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Balbina spune:
Abia astept sa vad pozele de la petrecerea lui Sami! Ati inceput-o deja? Distractie placuta!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

Davina spune:
La Multi Ani Samuel! Iti dorim sa cresti mare si sanatos ,o copilarie frumoasa si sa-ti dea Domnul tot ce e mai bun pe lume.Felicitari si parintilor pentru un asa baietel si familie frumoasa .
Alina astept si eu pozele de la petrecere.