*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

V-am citit dar nu pot scrie decit f. putin pt. ca ieri mi s-au imbolnavit copiii cei mici, nu au febra, dar tusesc si astia nu vor sa le dea nimic de tuse.(noroc ca o cunosc pe proprietara magazinului de produse naturiste si im va da ea ceva daca si maine sunt la fel de nasol...)

Ieri noapte cred ca n-am dormit mai mult de 3 ore(ca tusea si nasul ii derajeaza si scinceau mereu).De dimineata pina acum ne-am luptat toata familia,cu rindul, sa-i dam ceva de mincare lui Markus.(care dupa 2-3 lingurite incearca sa vomite).

Asta e:sper sa le treaca cit mai repede si sa terminam cu bolile cel putin pina in toamna ca prea am fost atacati de ele iarna si primavara aceasta...

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Mariana chiar toti sunt bolnaviori? strumfii sa se faca sanatosi. Dar de ce nu vor sa le dea nimic? Ca sa capete imunitate?
Un doctor pediatru mi-a zis ca un copil trebuie sa raceasca pana la 7 ani in jur de 300 ori ca organismul sa devina puternic in fata virusilor. Mi-e mila tare de ei, mititeii!!!

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

SimonaToma, Ciuf, am semnat actele dar nu le-am dus inca. Nu e nicidecum in paragina cladirea, nu are mucegai si probleme, conditiile de siguranta par indeplinite, deci e ok, e chiar f cautata in zona, vin copii de bani gata, doar ca e o mica diferenta fata de cealalta noua care iti ia ochii, si e scumpa (dar deductibila la impozit). Contractul e pe un an de zile (cu 12 cecuri posdatate), pot sa-l reziliez, pierd 50$, nu e asta, dar nu-mi place idea ca ma angajez la ceva si apoi dau inapoi. In principiu vine si soacra-mea din toamna, dar nu ma pot baza pe asta si sa raman fara gradinita. Iar daca renunt cad in josul listei si nu stiu daca mai pup acolo loc. S-o mai tin acasa cu soacra-mea? Nu stiu nici eu, trebuie vazut atunci, deocamdata tb sa ma asigur ca am locul asta.
Ciuf, iti tin pumnii pe maine la interviu. Aici sunt obligati sa aiba patut gent tzarc pt bebelusi, apoi de la 18 la 23 de luni dorm pe un fel de patuturi (nu stiu cum sa ti le descriu), iar cand cresc mai mari (2-5 ani) pe saltele (destul de groase si spalate saptamanal) fiecare cu paturica lui. Dar depinde de gradinita.
Aida, nu stiu ce sa zic, la inceput e greu dar partea buna e ca va invata repede de la ceilalti si se va socializa mai repede. Alicia va avea 18 luni cand va merge la gradinita, va fi intr-o grupa cu copii de 18-23 luni, cu 3 educatoare, una la 6 copii. Cu mancarea va avea aceleasi probleme, dar ei ii place sa manace bucati, nu stiu insa cat o vor ajuta educatoarele e f posibil sa nu manace mare lucru sau sa dea mancarea pe jos, dar imi place ca noteaza zilnic pe o lista cat a mancat fiecare copil, de cate ori a facut in pamers si a fost schimbat, cat a dormit etc. Iar activitatile imi plac cel mai mult, fac diverse specialitati : muzica, yoga, balet, karate, asculta povesti, etc… acum depinde cum se va acomoda ea, vb lui Poli, sa merg sa vad si prin surprindere.
Catrinel, e curata gradinita dar dincolo sunt obsedati cu curatenia (se descalta la intrare), au lift ca sa urce de la un etaj la altul, afara nu e iarba ci mocheta, cum e mai bine? zi si tu. si aici e vreme de kko, ploaie si frig, stam pe acasa, Alicia e tot la usa sa plecam, cu pantofiorii pregatita. Sa stii ca m-am dat si eu pe tobogan cu Alicia, e misto, m-as da frecvent dar se uita lumea si o sa zica ca stric toboganul copiilor.
Alinaalex, oare cum te-ai procopsit cu anexita bilaterala? asta iti mai lipsea, bine ca ai descoperit ca astea sunt pacatoase si tb tratate la timp. Apoi va veni numai bine bb2!
Cameliada, vigantol pana la 2 ani? Aici pana la 1 an se da… vit.D.
Mariana, sanatate multa bebeilor tai, sa speram ca le creste si imunitatea cu ocazia asta.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza!
haideti sa incepem ziua cu o portie de ris: www.youtube.com/watch?v=hVO_WSNEtTY&mode=related&search=" target="_blank">farsa a la japonezi

revin la somnul Biei de pranz cu raspunsuri si alte cele

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

sanatate multa, multa bebeilor bolnaviori si muciosi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cateva poze cu Iulia incepand de AICI

Ca e frig afara si ploua si am avut un pic de timp sa mai pun cateva in album.

mariana, sanatate multa la copilasi. Si pe mine m-au terminat racelile si rosu in gat primavara si iarna asta.
tchelen, printre randuri am citit ca si tu ai avut probleme de sanatate cu Iulian. sa se faca bine si sa nu mai aveti parte de ganduri din astea

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Am intrat sa va urez o zi buna tuturor!Sunt iar pe baricade dar maine voi sta acasa caci am zi de smotru.

Mariana multa sanatate va dorim!

Noe ce-am mai ras desi am mai vazut videoul dare e super!!

Micaalsa are Iulia niste pulpite numai bune de pupicit! Vad ca si voi aveti tricicleta renumita...apropo de asta,aseara am iesit cu Nick cu tricicleta lui.Insa tricicleta asta care i-am luat-o, nu are jos suportul acela de plastic pe care pui picioarele asa de mare si ii aluneca ueori picioarele pe jos.Ei, si cum il impingea tati ,Nick si-a dat jos picioarele de pe suportul acela si cum tati nu a vazut i-a prins piciorul.SI sa vedeti plansete si urlete,plus ca m-a certat si tati ca de ce nu i-am luat tricicleta cu suport de plastic mai mare. Desi, atunci cand am mers impreuna sa o cumparam l-am tot intrebat ce parere are,dar ca de obicei :"pai alege tu!" Si uite asa ni s-a stricat seara pt ca amandoi ne simteam vinovati.Imediat l-am luat in brate i-am masat piciorul pt ca ma speriasem sa nu i se fi rupt.Din fericire nu are nimic ca l-am pus apoi sa mearga si nu plangea.Maine oricum mergem la pediatru si o sa-l pun sa se uite si la piciorul lui.

Apropo,am citit ca piticii vostri iau vigantol si alte vitamine.Mie nu mi-a dat asa ceva pediatrul.Noua ne-a dat doar fier (3ml)in fiecare zi.Chiar o sa-l intreb pana la ce varsta.
Ghioceii vostri mai au ochisorii "crucis"?Ca eu am impresia ca uneori Nick ii are asa.Asta imi dau seama din poze.Nu de alta,dar ma tot innebuneste mama mea sa-l ducem la oftalmolog sa-l verificam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Alinaalex, si eu o sa iau de azi antibiotice pt anexita, augmentin mi-a dat mie.Eu am numai in dreapta.Mie mi-a zis dr sa iau tratamantul cand sunt la ciclu, cica isi face mai repede efectul.DAr dupa ce terminam nu ne putem apuca repede de bebei?Inca nu trece efectul antibioticului, care stiu ca e periculos pt bebe?Trebuie sa mai asteptam o luna?Eu am uitat sa intreb dr.Tu ce stii?
Mariana, of, ce rau imi pare de micutii tai!Cred ca e groaznic sa ai mai multi dintre copii bolnavi.Cum te imparti ?Sa dea Domnul sa se faca bine repede
Micaalsa, Edutu isi tine cateodata biberonul singur si noaptea.Il las cu el in gura si ma mai duc in pat, dar nu pot dormi, ca tre' sa ma duc sa i-l scotImi vine sa-mi dau pumni cateodata ca i-am luat suzeta.Daca avea suzeta putea sa suga la ea toata noaptea si asa poate dormeam si eu mai mult.Dar ma gandesc ca totusi aveau de suferit dintii...Oricum, e ca naiba.Auzi, tu te mei duci la Praid?Ca zicea Roxi ca vrea si ea sa se duca cu Darius.POate va intalneati pe acolo.
Poli, la noi e obligatoriu Vigantolul pana la 2 ani.Eu i-am dat lui Edutu fier 6 luni, de la 6 luni la 1 an.Pai tu deja luasi bani de la serviciu?Parca nu te angajasi de mult.Ce bine o fi sa-ti las bebelu cu tati si tu sa te duci la cumparaturi.Cred ca eu n-o sa vad in viata mea asa ceva.Si nu ca n-ar vrea tati, dar nu are timp, saracu'!!
Carmen, asteptam vesti bune!Of, prin ca ati mai trecut si voi!
Tili, bafta cu dieta.Hai ca poti!Facem galerie:HAI TILIIIII Esti mai linistita din punct de vedere psihic?
Catrinuta, pe unde umbi?Iar sunteti in plimbari?Sau te-a dat gata cupilu' atomic?
Mai fetelor, cred ca Edutu are polipi.Toata ziua sta cu gura deschisa, de m-a innebunit cu niste balute care vesnic ii curg din gura, noaptea mai mult cu gura deschisa doarme si mai si sforaie.Cand a auzit pediatra,a zis ca are proape sigur, mi-a dat trimitere la ORL.Voi stiti cam de la ce varsta pot fi operati copii?Si eu am facut asemenea operatie, dar eram la scoala.Mi-e si frica.
VA pup, sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Hristos s-a inaltat!

Intru scurticel ca astept din minut in minut ca fomila sa faca ochi...

Mariana...crede-ma ca e suficient sa vada o data si baga la capsor...stie exact de unde se deschide usa (clanta) si daca nu ajunge cu mana, improvizeaza...acum vreo 2 zile a iesit in curte dupa mine, desi inchisesem usa...drept care am urmarit-o: isi punea scaunelul langa usa, se urca, apasa clanta si deschidea usa, cobora, dadea scaunul la o parte si o zbughea afara...totul calculat la milimetru...ma sperie gandul ca va face asa si va ajunge in baie fara ca eu sa fiu prezenta si e mai nasol ca inca n-am gasit un loc in care sa pun toate substantele de curatat...
Imi pare rau sa aud ca puii tai sunt bolnaviori...pupam ca sa treaca...
Poli...Vigantolul e vitamina D3 care fixeaza calcul in oase...administrarea lui se intrerupe pe timpul expunerii copilului la soare (ca sa nu apara supravitaminizare, ca e toxica)...si e probabil ca in zona voastra (unde e destul soare) sa nu fie necesara administrarea de D3...pentru linistea ta poate ar fi bine sa consulti un oftalmolog...
Simona ...succese cu bebe 2...
Tili...o sa o iau si eu de la capat cu curele, inclusiv pe cea zisa de tine, poate poate...la fel am patit si eu...tot ce am luat in sarcina am dat jos la nastere, si cam dupa o luna de la nasteream inceput sa pun pe mine sistematic de am ajuns grasa casei...nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi s-o iau de la kilele astea cu o noua sarcina...daca acum nu le dau jos daramite mai tarziu...
De 300 de ori????!!! offfffffffffff........
Doar sa imi zici daca laptele praf e dintr-ala de bebe sau dintr-ala ordinar???!!! nu merge si cu lapte-lapte, ca sa zic asa???
Noi stam "excelent" la capitolul mancare...uneori imi vine sa ma sui pe pereti...ieri de ex a mancat un cremwusti si juma, 10 boabe de mazare (numarate bob cu bob) si cateva linguritze de iaurt...o zi intreaga...noroc ca papa laptele...
Dar o pun pe seama dintilor...deja au venit pe lume no.7 si no.8 si sta sa iasa si un colt de masea...si pana saptamana viitoare sigur mai sparge vreunul...
In rest ce sa zic....sa va povestesc cam cum sunt picorusele si manutele care cu caldura asta sunt golase mai tot timpul???!!!...numai julituri, zgarieturi si vanatai????!!!...
Si tot amintea Diana de Teo a lui Mari ca manca mancarea pisicii...la noi deja e episodul II si III...dimineata i-am aruncat o bucata de carnat pisoiului, Maria s-a dus si i-a luat-o si a molfait-o de doua ori pana sa apuc sa i-o iau iar mai pe la pranz i-am dat carne cruda aceluiasi pisoi care cred ca e tembel daca un copil de un an reuseste sa ii fure mancarea din gura...sa imi vina rau cand am vazut-o molfaind bucata de pielitza cruda de la pui...deci Mari..you are not alone...
M-a disperat cu joaca la cismeaua din curte si nu s-a lasat pana n-a facut un dushulet...de atunci s-a gasit o modalitate de a-i ingradi accesul...oricum in parc mi se pare mult mai putin periculos decat la noi in curte , daca va puteti imagina asa ceva...
A descoprit mersul descult prin curte, daca scapa pe strada are niste porti curti preferate la care se duce...mai mare dragul de saracii vecini cand se trezesc cu ea in curte....vorbeste toata ziua, ba chiar vrea sa aiba intoptdeuna ultimul cuvant intr-o "disputa" cu noi, canta si danseaza, a terorizat tot ce misca in curte, dar ea e tot draga mea scumpa...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

Cameliada, multumesc!
da, noi stam bine si la capitolul mancare solida. si somn. asta e norocul meu
sper sa vin cu vesti mai bune macar luna viitoare...mi-as dori mult sa fiu din nou gravidutza...
Si Marc face la fel, ar sta numai in iarba, el inca nu merge singurel, ma trage pe mine dupa el, de manutza.
pupam pe Tudorel

Succese si tie la bebe 2...ma bucur sa aud ca mai sunt bebei care papa...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput