casnicute sexy (122)
Raspunsuri - Pagina 8

Liana30 spune:
"La multi ani Danelutzooooooooo!!!"
"La multi ani sotz de Olga!!"
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

monica-elizabet spune:
La multi ani!Danelutzasa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti tu
La multi ani! coleg de Olga, numai bine.
fetelor azi e petrecere maretre; sa stau acasa sa nu pierd prajiturile facute de danelutza
noi suntem bine, putin cam pe fuga, azi a trebuit sa-l duc eu pe alex la gradi ca nu a avut cine altcineva sa-l duca, am aspirat si am si gatit o supitza pentru astia mici si o ciorba pentru noi(mama era prea obosita si nu am mai lasat-o pe ea)...acum fug sa recuperez copilashul cel mare de la gradi ca a si trecut timpul si cand ma intorc vreau sa vad ce prajiturica fac...
va pup pe toate, numai bine si sa aveti o saptama plina de bucurii
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Liana30 spune:
monica daca ne'o da ca si io stau la panda..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Dana_ch spune:
Eu am azi liber,a venit soacra si la luat pe lucas la ea,Andra e la scoala si eu imi fac de cap,calc,spal aspir......
va

monica-elizabet spune:
Mirela, Doamne ajuta sa nu fie bolnavior robertzelul tau, cum mai este? a mai facut febra? numai bine si multa sanatate
monica

monica-elizabet spune:
eu is pe-aici dar nu clampanescsa nu trezesc piticii
voi?
monica

ange spune:
neata gagici .
nu dati cu rosii si nici cu cartofi dar jur ca am avut un sfarsit de sapt. tareee agitat.abia sunt in stare sa va scriu 2 vorbe.am dus copii la treburile lor si abia astept sa ma var in pat sa-mi indrept oasele
merci mult si chiar din suflet pt urari.
am avut petrecere si sambata si duminica.sambata au fost romanii cu mic cu mare si duminica copii de pe strada(11 la numar).o sa va descarc cateva poze.Preparate nu am facut.Chiar nu mi-am batut capul.Cu romanii am incins gratarul iar cu quebecii am comandat pizza si hot dog.Simplu ca buna ziua.Tare placut si usor se face un chef cand este in aer liber
Danelutza sa fii sanatoasa.LMA!
Olga,LMA cu sanatate colegului!
tzuc.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Danelutza spune:
... bauuuuu
Multumesc din suflet pentru urari, in acest moment am implinit 40 de ani , revin ca dupa aia trec prea multe minute pina scriu eu.

ange spune:
sa fii sanatoasa si iubita Daneluzta!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."