casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Si io tot cu curat, aspirat si mancare ma laud.Si tot cu calduraaaa....
Liana cum draq dau din umeri...Ce dr dobitoci .Si eu stiu ca furosemid ajuta la eliminarea retentiei de apa din organism.Trebuie sa gasesti cauza. si sanatate
Doina sanatate si tie.
Fug ca tipa fi-mea sa-i dau sa manance.trebuie sa o bag la nani ca s-a trezit la 7.30 azi
tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hellooooo, pe unde umblati? afara! nu va cred, ca e canicula
liana, cum esti? ai rezolvat problemele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu am vreme nici sa respir... Maine mergem sa luam socrii de la Niagara. Sa nu va spun ce chef am.
week end fain va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

olgaaa, mai stai 5 min si ne mai pove cum sunteti? la niagara??? sa-nteleg ca ei au venit in concediu? si cu ajutorul cum ramine?:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare
Mirela, foarte mult adevar
Doina, Liana multa sanatate
inca 2 zile cu trezitul de dimineata si-am scapat
WE placut

PS. Monica n-am uitat. o sa povestesc mai incolo. deocamdata n-am chef sa-mi mai amintesc
Va pup pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi am profitat ca a fost asa frumos afara si am plecat la tzara, s-au jucat astia mici tare fain pe-acolo, cu toate animalutzele...ruxi la un moment dat a scapat zmeul din mana si apoi plangea mami zboaia meuuuuuam fugit dupa el si noroc ca nu a mai batut vantul si s-a lasat peste camp si am reusit sa-l recuperezaltfel veneam numai intr-un "cantec" pana la bucuresti
liana, sanatate multa si eu ama ceeasi problema cu picioarele...dar analizele nu-mi arata nimik inspre partea asta...eu am tenisunea super mica 9/5 in cel mai fericit caz...adica de obicei am 8/5 atunci oare de ce le-oi avea asa?doina, georgiam sa incerc si eu sa iau furosemid sa vad daca-mi face bine...dar tre' sa-mi pun pampers
miki
danachzilele trecute ma gandeam la tine cand mancam cash...ce fericita trebuie sa fi sa-l ai mereu la indemana
mihanu fato, n-am plecat asa departe...si zau ca-mi place cafeaua si aici(mai mult decat in tzarile calde)
copilashii mei dorm ca-s franti, va pup pe toate si nu mai fac balamuc sa stea linistiti
we placut tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ce faceti fetelor?la noi e o caldura...daca acum e asa...in iulie , august ce facem?
Liana, ce vesti ne dai?
Olga, ce fac socri acolo?
Miky, la voi cum este?tot cald?
Ange, trimite-ne racoare de la tine!!!
Georgi ai terminat curatenia?eu am terminat-o de mult stau la tv cu un ventilator mare pus in camera...
Mama, murim de cald...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vesti proate...
fost la dc..rinichi buni...tensiune buna 12/6..analize bune..pacient mort
sunt o enigma si pt ei..picioarele se umfla al drakului de rau..am impresia ca mai au putin si pleznesc..stau cu ele in sus..mai mult nu am ce face..cica sunt foarte anemica..asta la vedere ca am o fata de sperii si cadavrulca analizele arata altceva si le repetai de 2 ori..asta e...io sunt ala cu"toate mi se'ntampla numai mie"nu stiati?
va pup pe toate fugggg sa'mi pun butucii pe pereti

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

liana, incearca sa pui cateva perne sub picioare cand stai in pat si noaptea sa dormi cu ele pe ceva inalt(asa mi-a zis mie dr-ul)...eu am incercat cu niste pastilutze naturiste(spre rusinea mea nu retin cums e numesc) dar nu am avut rezultate
doina, noi avem noroc ca mama tocmai si-a pus un AC in iarna asta sio acum o huzurimda' si cand ne-o veni factura

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monica asa stau de ieri si nimik..da am rabdare

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput