casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Alina multa sanatate printesei. sa-i treaca febra cat de repede
Miha ce s-a intamplat?
Liana de plantat..... tot plantez . am slefanit de la ora 1 noaptea pana dimineata la 7. la 9 am fost in Bonn la vot

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mihasa-ti treaca supararea...da' cine-i vinovat? ca-leu
miki, bravo voua...eu nu am fost la vothac!...daca ma duceam ma intrebam si eu...cu cine votez?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Monica eu m-am dus hotarata de acasa. am mai shoppingarit un pic pe acolo ( ce bine-i cand te duci fara coleg ). la pranz m-a sunat colegu sa ma intrebe cand ajung acasa.
am fugit la tv. e CSI si sunt innebunita dupa serialul asta ( sambata e toata ziua pana noaptea )
pe unde e Doina?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha , esti nacajita de rezultatul de la vot?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey , olteanco ce mi-ai tras-o.adica io viu sa te ajut si tu esti plecata la vot si la piata.grasu veni spre mine , io ma baga-i in depasire si nu-l vazui.deci am ramas cu buza umflata si cu ochii in soare.

alinuta, pup printesa mica.

danutza, macar ai avut harlet .al meu a fost sa pazeasa urnele de vot .abi acu intra in casa.

monica, pai tu ii zici la tanti dr ca i-ai dat tratament.nu specifici ce si cum.bine ca sunteti ok.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bi poate la piata ca la vot nu fusai
monica "precontractu"pot sa;l folosesc..dar dehh noi am tinut cont ca ne sunt "prieteni"..ma rog ne'au fost...asta e..ii lasam asa..ca nu se merita..daca ei au fost porci..de ce sa fim si noi?noi p[referam sa fim oameni..te pupp..
doina nu are net din cauza ploiii..
alinutzooo ce face printesa?sper ca e bine.
miki
stati asa sa o mai pup si pe CRISMIR ca tot timpul zice ca pe ea de ce nu o pup si cand o pup ma intreaba de ce oare?ca imi esti draga fatoooo..
Danelutzooo gresiii..trebuia invers da ma grabiii
georgiiiii iar tii lene sa scrii?fatooo uitai sa te intreb imi trebe un dc ginec de la voi de acolo..bunnn..intreba o fata si io ii promisai ca te intreb pe tine..vezi sa'mi spui sa nu uiti si tu ca mine

va pupacesc pe toateee..
facui io cafeaua..din nou
poftitiiiii
uitai sa va spui coana matilda si'a luat casada ex tot nu stiu daca l'a luat

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
ce vreme de kkode cand m-am trezit tot sun pe la teatre sa-i duc pe astia mici la un spectacol si nu reusesctandarica nu are spectacole azi, ion creanga nu mai are bilete ca vin grupuri multe din provincie, globus-ul are spectacol la 15 cand dorm astia mici si seara la 22 are varietati cu tzatze goaleasa ca...zau daca stiu pe unde sa mai sun...eu alte teatre de copii nu mai stiu...mai sap, dar in casa zapacesc astia mici si intreaba mereu iesim afara????mergem in parc???
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mi-a trecut supararea mey...Sunt altele mai importante decat un cuptor plus 2 prajituri stricate...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput