casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI,meiiiiiii femeie,esti mortala...pai fi atenta,de la Orlando pana la mine faci 3 ore jumate...deci ce mai e,dupa 2 zile de mers...las ca stiu eu cat faci pana acasa ca vin aici la canadieni,hehe,e tare lor iarna...si aici e oceanul...adica la Orlado nu ai ocean,tre sa mai mergi pana acolo,asa ca tot aia e...Orlado e in mijlocul Floridei...hai mei,ca stiu ce zic...veniti aici si stati o saptamana...ati rezervat la hotel si la ocean?...unde?...sa nu-mi zici ca la Savana?...puteti gasii si aici ceva ieftin...eu v-as tine la noi dar e cam stramt...am doar doua dormitoare,e apartament...din pacate noi nu putem venii acum in Orlando..avem prea multe cheltuieli lunile astea...da hai ca daca ma suni iti povestesc...suna fata o data,ca ma inebunesti...adica nu poti pe la 8 seara sa suni,ce terorizezi fata la ora aia cu lectiile...chiar acum in weekend ar fi perfect... si astept!!!!!

DANELUTZA...am net in noual apartament,pana in augsut sigur,apoi trebuie sa-l reinnoim...nu scapati de mine,ca sunt dependenta de voi

MIKI,mai,azi am stat la tv...scuze daca ai intrat...ieri am adormit ... si sper sa ne auzim zilele astea!!!

LIANA,nasol cu casa...si nu puteti face nimic,va dau aia banii inapoi?...ce aiurea!!!...bafta la gasit alta cat mai repede!!...cat despre doctori...ufffff...ii urasc...iti doresc sa ramai cat mai repede graviduta,sa vina bebele mult asteptat,ca-l meriti din plin...esti o femeie de milioane,cat optimist!!!

MONICA puiul drag!...sanatate multa!...mai,eu nu sunt adepta antibioticului,zic sa faci tratament mai intai cu restul si apoi daca se agraveaza sa-i dai si antibioticul...corpul tre sa si lucreze,sa-si faca sistemul imunitar,sa lucreze anticorpii,asa va devenii mai puternic si nu se va mai imbolnavii asa repede...zic si eu...stiu cum e sa ai pui bolnavi,ai face orice...,sa auzim de bine!!!...a,iar de doctori,fara cuvinte...de aia sunt fericitita ca nu mai traiesc in Ro,din pacate asta e adevarul,platesti bani,spagi si tot degeaba

la toate sexoasele!!!Pe maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

camiiiiii
CRISMIR ce atinala esti banii i'am luat ca m'am suparat rau si le'am spus ca daca pana seara nu'mi aduc banii ma mut cu ei in casa
aaaaaaaa stati ca uitai..'neatza!!!pi la noi ploua..da voua va doresc o smabata cu mut soare..
poftiti la cafeaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Liana, multumesc de cafea.mai, si unde te muti pana la urma?

va tzuc si mai vin..........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Bey?Ce-i cu voi aci?Nu sunteti la coada la votare? Io mai stau putin sa se mai incalzeasca si o intind.
Leano tine ploaia la tine.
Bi esti in drum spre Craiova?
Mirela ce spui tu acolo de ocean...
Danelutza cate flori ai plantat?
Monica sanatate la pui.
io am niste capsuni prin frigider si vreau sa fac tarta aia de anul trecut dar nu mai stiu reteta.Ma duc sa fac niste sapaturi sa vad daca o gasesc.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75
Danelutza cate flori ai plantat?

Nici una, ca s-a rupt coada la hirlet si n-am mai avut cu ce face gauri

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela daca doar de reinnoit abonamentul e vorba, atunci nu-i pericol sa vin la tine

Mai fetelor, dar voi v-ati destrabalat rau asta noapte, mama, eu am plecat sa plantez, iar voi ati plantat in direct pe net

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!
lipsit din motive de suparare:( am facut joi vaccinul de 2,5 ani si de ieri dimineata o tine numa' ntr-o febra
sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alinutzooo of..of..sper sa'i treaca..
georgiiiii ce esti fatooo asa curioasa?ha?Bi nu mai pleca ea..ca il trimisai io pe grasu sa o ia..na!! te oftici?
Danelutzooooo si de ce nu ai venit mama repede sa spui ca'ti dadeam noi destui harleti
Bi deocamdata la bloc..pana gasim casa..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Offf Alinutza Alexa.Hai ca asta a fost ultimul.Sper sa va fi trecut febra pana acum.Cand bagi o tura prin Euromall-ul ala smecher de la voi?
Daneluta da' vecini n-ai sa te ajute la gauri in caz de ceva?
Leano mai bine il trimiteai pe grasu la mine ca-s mai aproape si consuma benzina mai putina .Si da!Ma oftic, normal
La mine a tot plouat de azi dimineatza asa ca n-am iesit afara inca.Am gasit reteta de tarta si am si executat-o.A papat Stef o felioaie si acum doarme.
Cine vine la o Chiar Leano de ce te-ai apucat fato iar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

liana, georgi la voi.
euromall = muzeu

Mergi la inceput