casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu va pup ca se ia!

ya, ya

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Nu va pup ca se ia!

ya, ya

Tu nu care cumva trebuia sa spui :"si,si"?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:

quote:

quote:
Nu va pup ca se ia!

ya, ya

miha oare esti blonda? sau eu is si mai blonda si .ca io intelesei ca danutza vrea sa se ia, ya.asa ca baga mare si tzuc-o.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Liana nu ma mira ce spui. Vara mea a pierdut o sarcina la 8 sapt si rezultatul de la anatomo-patolog a fost....."necroza"

Adica fat mort prin moarte intr-un fel...si nimeni nu-i judeca pe ce-si pun parafa....Of!

Dumnezeu sa-ti dea tarie si un bb cat de curand.

Simona 28+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ya,,ya,,ya,,zic si io..ma pupi si pe mine?miha
simooo
Bi bag un dans vii?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liano , viu dara.un dans si un rand de .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

miha oare esti blonda? sau eu is si mai blonda si .ca io intelesei ca danutza vrea sa se ia, ya.asa ca baga mare si tzuc-o.

I-am zis sa ia ea, nu eu , iar ya, ya zice Isabella toata ziua, ca-l are pe baietelul vecinilor, care-i neamt si e indragostit de ea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:

quote:
Originally posted by Bimilit

I-am zis sa ia ea, nu eu , iar ya, ya zice Isabella toata ziua, ca-l are pe baietelul vecinilor, care-i neamt si e indragostit de ea

inca unul pe lista. cum va intelegeti cu ei?
bey m-am spart de ras mai devreme cu colegu. se certau niste vecini din curtea alaturata. unul s-a dus in gradina celuilalt, ala i-a luat scara n-a mai reusit sa se urce pe ea ca i-a aruncat-o nevasta. mooooaaamaaa era sa luam cina la fereastra hihihihihi. in final a venit politia
LIANA cum de stii germana?

EDIT: Miha tzuca-ma

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki
EDIT: Miha tzuca-ma

pofticioasa mica.

Mergi la inceput

Miki pai copiii au inceput sa priceapa un pic italiana, ca luna viitoare se muta de la Zurich linga noi si trebuie obligatoriu sa invete. Dar acum sa va povestesc, baietelul de patru ani e indragostit de Isabella, o duce de minuta, sint nostimi tare. Tatal copiilor e neamt iar mama brazilianca, deci copiii mulatri negruti . Acum ma intreaba soata aseara, cica... atunci cind Isabella o fi mare, ce fac daca Hans Peter cere sa iasa cu ea la discoteca ? Raspunsul meu: o las, daca vrea si ea. Soata: s-a abtinut sa raspunda . Sa va zic de ce raspunsul a fost prompt din partea mea:
1. vreau s-o invat sa se poarte cu totii copiii la fel, indiferent de culoare, ca puteam sa fim si noi negri, dar DD a vrut sa fim albi, iar daca o educ asa, cum as putea sa-i spun cind e mare, nu merge cu Hans la plimbare ca-i negrut ?!
2. si asta-i cel mai important. Avind in vedere ca in ultimul timp lumea a cam luat-o pe aratura, prefer sa-mi aduca acasa si sa-mi prezinte ca prieten, orice culoare de baiat, numai sa nu ma trezesc ca-mi spune: prietenul meu "Mirabela" . Si aici am o explicatie: vecina mea are doua fete, una de 21 de ani iar cealalta de 18. La cea mai mare vine mereu in vizita o prietena cu care au facut scoala impreuna, pretena e lesbi, iubeste fetele , drept pentru care i-a facut o declaratie, iar fata i-a explicat frumos ca ea iubeste barbatii.
Spuneti si voi, sint batuta-n cap ca i-am raspuns soatei ca o las pe Isabella la plimbare ? Poate vad eu lumea altfel, dar prea multi sint pe invers.

Mergi la inceput