casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by AT_Piticilor

eu sunt.....ma mai tineti minte????
am intrat sa va multumesc de urari....
sunteti niste dragutze.
gabi+stefan+bebone

spor la lucru si numai bine
www.funscience.ro

eu te mai tin minte !
ce ai acolo in burtica? fetita sau baietel?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI !!!GABI!Sa ai o sarcina usoara sa faci un bebe sanatos!
Liana, spor cu impachetatul!felicitari pentru noua casa!iar cu netul...o sa iti ducem dorul!!!dar nu o sa iti pui si acolo net?ce facem noi fara tine???
Fetelor azi sunt mai pe usor, caci este sarbatoare, am fost dimineata la biserica, acum mai fac cate ceva si apoi o sa fac o fripturica, o salata si atata!mai am nevoie si de odihna!
Va pup pe toate!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:

sunteti niste dragutze.
gabi+stefan+bebone

www.funscience.ro

Te tin minte, dar nu mai stiam cum te cheama , asta pentru ca dai rar pe la noi si nu te_ai inscris in clubul sexoaselor

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

La multi ani, Gabitza ! Sarcina usoara, bebe mincacios si sa ne anunti daca are Stef o surioara sau fratior.

Mirela sa ai spor la impachetat. Multumesc, poze nu fac ca aparatul e la doftor, ca l-a stricat Isabella. sper macar pina de ziua ei sa-l rezolve mesterii.

Georgi special pentru tine.

Liano felicitari pentru noua casuta. Sa fiti sanatosi in ea si sa apara repede piticii sa dea cu var pe pereti, adicatelea sa-i mizgaleasca . Vroiam sa te intreb, ce analize trebuiau sa faca doctorii, c-am bagat nasul mai demultisor pe la alt subiect. Vroiau sa vada daca puteai sa duci alta sarcina, sau daca erau bebeii fara vreo malformatie ? Scuze, dar baba-i curioasa rau. si sa stii c-o sa-mi fie dor de tine, sa bagi repede net in noua casuta, altfel ma dau la tine cu telefonul

Dana ch nu mai zici nik de copilasii tai ?

Bianco cam rarut de tot pe la noi .

Dispar sa ma fac frumoasa , dar va tuc pe toate in ordine analfabetica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Monica, prajiturica asta vreau s-o incerc http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12216

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

LA MULTI ANI GABY!!!!! sarcina usoara
Liana, felicitari pt casa si spor la impachetat
Multumesc fetelor
Azi e sarbatoare si toate magazinele sunt inchise. mai e si ziua taticilor, au inceput de dimineata cu berea

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:

sunteti niste dragutze.
gabi+stefan+bebone

www.funscience.ro

si eu te tin minte.
ce ai in burtik? nu ne spui?
micul terorist ce face?
te tzuc dulce dulce si cand ai timpmai intra pe la noi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata, m-am adunat de pe drumuri, am dat copilashilor sa pape si acum bantui pe net pana-i bag la nani
danelutza, saru' mana de idee, am sa incerc si eud esi aprca vad ca mise nu mi se imparte in 3 straturi ca-s maiinsa nu zic hop pana n-am sarit asa ca ma pun pe treabasi-ti zic rezultatul

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gaby,gagica bun revenit si la multi ani cu un bebe frumos si sanatos.Cum de ti-ai adus aminte de noi ca noi pe tine nu te-am uitat?
ce face Stefan?dar burtica? cum iti este? hai baga aici povesti despre voi ca abia asteptam

mirela,pai de luni alerg toata ziua.poate astazi imi fac timp.daca nu maine...oricum nu plec maine la disney.peste o luna fix pix suntem acolo

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutzaaaaa...arata ca un fel de aparaieoare se mai incheaga vreodatasper sa-mi iasa ceva

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput