casnicute sexy (122)
Raspunsuri - Pagina 17

Danelutza spune:

mikiriki spune:
va doresc o zi minunata.a mea nu mai e
M-a sunat fratele meu sa-mi spuna ca a murit un unchi drag mie. mai am un var care este in spital. nu inteleg ce se intampla. anul asta a murit nasul meu de botez, acum unchiul meu.....offf
Miki

ange spune:
neata fetili
miki,nici un necaz nu vine singur.ai grija de tine ca belelele curg singure
la mine ploua si bate vantul de rupe.asa ca merg la shopping
si nu-mi place deloc
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

andora spune:
Intr-o maaare viteza va pup si eu si din suflet urez sarbatoritilor LMA
si Case de piatra
.... din toata inimioara mea... pup Dan
.. si felicitari Catalin pt carnet
Miki.. condoleante...
Pup fetele dulci si mi-e dor de voi!!!!!!!!!!!!!
Fug, paaaaaaaaaaaaaaaa
PS: Dulci erau fetele, nu e moldovenescul adverb....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

alexa si mami spune:
salutare sexoaselor!
vaaaai, iar lipsesc majoritatea gagicilor!!! hai mai fetelor, macar un rind, doua vorbe...
la noi e canicula mare, iesim la plimbare mai tirziu, acum nu se poate sta afara
andreea, ce zici de moeciu? ca anul trecut tare rau ti-a parut ca nu ai ajuns!

mariussimiuc spune:
Helau!
Eu saptamana asta am foarte mult de treaba la serviciu si nu prea mai am timp de forum,dar intre 2 clienti si 2 rapoarte mai arunc si cate un ochi la voi.
Mi-e un somn de mor,dar n-am incotro...tre sa ma ocup de Robert...Imi fac antrenamentul pentru bebe2. Pe care intre timp n-o mai cheama Teodora,e ba Bianca,ba Sabina.
Toane de gravidoasa mey...
Miha si Robert

doinabita spune:
Miky, imi pare rau pentru unchiul tau!E atat de greu cand pierdem pe cineva drag...offffffffff
Ange, as vrea sa ploua si la noi!!!
Fetelor ati vopsit oua?maine este Inaltarea Domnului!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Danelutza spune:
Miki condoleantE
Cuscra deci esti nehotarita la nume , lasa ca noi i-am zis Tiberiu pina am aflat ca e Isabella
Doina n-am facut oua rosii, nici cozonacel, nimic, nimic. Aici e considerata ziua de miine sarbatoare mare, asa ca sint inchise si magazinele, lumea e libera, vom merge si noi si ne vom sarbautori ziua mea la restaurant, intr-un cerculet restrins de prieteni.
Andreea spune mai multe despre tine, intri scrii o tirica si dupa aia dispari cu saptaminile
Mirela cum merge treaba, ai bagat tot la cutii ca sa va mutati ? Robert cum se mai simte ?
Emilly ai inceput numaratoarea inversa ? Numeri zilele care au mai ramas pina pleci in tara sau te-ai apucat de facut bagajele ?
Liana vroiam sa te intreb ceva, dar mi-e sa nu fie delicata intrebarea mea si sa-ti aduc in suflet amintiri triste. Poate te prind pe mess.
Simo cind mai ai intilniri de mamicute cu burticute, sa papi si pentru mine un profiterol
Bianca, Georgi, Monica pe unde umblati ?
Pufymic nu mai zici nimic de flacai ?

georgi75 spune:
Scuzeeeee....
Nu mai am timp nici sa morrrr...Ieri n-am deschis macar calculatorul...Nu-mi vine sa cred si nu ma recunosc.Nici acum nu stau bine cu timpul asa ca va dulce pe toate si va iubesc.