casnicute sexy (122)
Raspunsuri - Pagina 13

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI DAN!!!...sa ai bafta si noroc in realizarea tuturor dorintelor,sa fi iubit si sa dea bunul Dumnezeu sanatate multa!...s- a-ti traiasca baiatul DOINA!!!
DANELUTZA,MONICA
,DANA
, EMILLY
...Robert nu a mai facut febra,l-am indopat cu siropuri
,sper sa-i treaca mucii,cu tusea azi vad ca a fost ok.
EMILLY la voi toti,moamaaaaaaa,ce fericita ,mergi acasa
...sa saluti Brasovul si din partea mea
...distractie faina si drum bun!
Noi cu impachetatul,offffffff,urasc partea asta cu mutatul,si cate se strang,incredibil la toata sexoasele,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

alexa si mami spune:
neata gagici!
moama ce destrabalare a fost aseara!
LA MULTI ANI DAN! fie ca DD sa-ti indeplineasca toate dorintele toate, o zi buna!

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
La multi ani! Dansanatate multa si sa-ti implineasca Dumenzeu toate visele
miki, multumesc
alina multam de cafelutza...tare am nevoie de ea azi...am o stare generala de kko, m-au invadat rusii si abia ma pot misca...nu-sh ce-i cu durerea astade azi noapte bag no-spa incontinuu si nimik
va pup pe toate si revin mai tarziu(cand m-o simti mai bine)
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:
La multi ani, Dan !
Fie ca ziua de astazi sa-ti aduca vestea cea mare, sa fii fericit, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bucuria cea mult asteptata.

Danelutza spune:
La multi ani, Olga !
Casa de piatra in continuare si petrecere frumoasa.

Danelutza spune:
Monica te servesc cu o tuiculita , face bine la burtica in aceste momente.
Liana eram plecata la nanita, ai ajuns tirziu la dans.
Bianco te-am asteptat o gramada , asa ca am facut un dans cu Isabella si am rezolvat problema
-ici si tie
Mirela spor la impachetat si sanatate lui Robert
Alina multam de cafea si serviciu usor.
Cuscra pupici la burtica si serviciu usor
Simo treci la apel
Georgi tuc dulce si tie.
Dana ch
Cami
Emilly
Dana banana
Miki si tie, m-ai facut sa te astept aseara si n-ai mai venit
Gata, mi-am tocit buzele tuguiate, plec la calcat rufe, ca afara a plouat, e frig o vreme de kko.

alessia105 spune:
Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...
Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !
Edit:uite am uitat sa precizez ( dar cu Dezbracatu'meu imi pierd sirul ideilor )....strangerea de semnaturi nu implica vreo munca deosebita ..asa ..pe la colegi, rude , prieteni ,mamicile din parc , pe la gradi ,scoala ...pe unde se poate ..sarut mana incaodata
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Simo78 spune:
Azi am intalnire cu burticile din Iasi la o inghetata
Simona 27+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007