Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

DianaR am vazut si noi pozele..sunt mortale alea in cada. E tare frumos sa ai 2 copiii, cum se joaca ei acolo.

Luna viitoare vreau sa incercam si noi sa mai facem un bebe, speram sa reusim repede si sa fie si baietel...sau ce o fi , sanatos sa fie.

La mult ani tuturor celor care poarta numele Sf. Constantin si Elena.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

chiar asa A.C. si mie mi-ai facut pofta cu cerceii si colierul de cirese

Diana79 succes la bb2 ! mie inca mi-e frica sa ma apuc, ca abia-abia ma decurc cu Alex...sunt tare-tare rau in urma cu somnul...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Intru repede ca-i tarziu si vreau sa merg la nani. Vreau sa-i dau un pupic mare lui Cami care intotdeauna dar intotdeauna draguta si e singura care ne-a vazut pozele anuntate si a spus si doua vorbe.

DianaR, si eu am vazut pozele inca de cand le-ai pus. Ce-i drept nu am mentionat pe fiecare in parte, caci vazusem o gramada de poze si filmulete. am sa treaca supararea...si salutam pe Timeea cu palariuta ei mov...

Miti, sanatate multa lui Alex!!

Diana79, mult succes cu bb2!!!Si sa fie baiat de data asta.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI ANI,RAUL CELESTIN !ITI DORESC O VIATA PLINA DE BUCURII,FERICIRE SI MULTA IUBIRE!
LA MULTI ANI,ALIA !

Alina si bb Delia(10 luni si 3 sapt.)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

uram si noi lui RAUL CELESTIN
LA MULTI ANI!!!
plini de bucurii, sanatate si ce o fi mai bun.

urarile sint valabile pentru toti copii si parintii lor.
stiu ca facute asa la modul general nu au acelasi efect ca si cele dedicate personal, dar in ultima vreme mi-e foarte greu sa mai intru pe aici.

multumim pentru urarile primite si returnam aceleasi ginduri.

am petrecut
ne-a tot timpul
dupa care

a fost greu. dar a trecut.
poze? trebuie sa-mi revin, sa gasesc camera (?! nu stiu pe unde o fi ramas) si sa descarc.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

DianaR, si eu am vazut pozele... Intotdeauna le vad, si pe ale tale, si pe ale celorlalti. Cu bucurie. Problema e ca, daca nu scriu imediat cum le vad (pentru ca n-am timp), uit despre ce am vrut sa scriu si nu ma mai prea intorc, sa ma lamuresc (ia ghici: pentru ca nu am timp). Dar ai dreptate sa fii necajita, fiecare dintre noi asteapta un semn de la ceilalti, si aproape fiecare uita ca ceilalti asteapta si ei.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, copacule Alia (si sper ca primesti urari si mai tarziu cu o zi)!

La multi ani, Celestin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Raul Celestin! Petrecere frumoasa cu multe jucarii si bucurii!

Alia!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Si cu iertare ca am intarziat, dorim sa uram la multi ani! sarbatoritilor de pe 19 mai David si Stefan.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Iar acum, pentru ca tot imi doarme copilul si eu sunt cu treaba facuta de ieri, iar dupa amiaza avem musafiri si nu o sa mai am timp, vreau sa mai spun:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin sau Elena! Sa fiti sanatosi si sa impartasiti toate bucuriile alaturi de cei dragi! Iar celor care au rude sau prieteni care poarta aceste nume le doresc petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Doroti, multi pupici pentru Natalita Elena!

Mergi la inceput