Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 26
miti2004 spune:
fetelor, o sa spuneti ca am innebunit, insa stau ca un popandau sa se trezeasca Alex, sa-i dau cerealele de orez fara lapte ( bleah ) ca inca mi-e frica sa-i dau altceva sa nu vomite, si....SA PLEC LA VOT !
Febra nu mai are de ieri dimineata cand avea 37.9, dar a disparut, doar ca ieri dimineata mi-a vomat fructele si i-am dat cereale de orez, si la pranz a vomat si legumele ( doar morcov, pastarnac si dovlecel fiert ) si iar i-am dat cereale de orez...
Insa pe mine ma "mananca" in
si vreau sa votez NU !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Roxana Claudia spune:
Miti - eu am gasit remediul la Cata: papa numai borcanel Nestle cu morcov si pui. Si atunci asta-i dau. Ce-o vrea numai sa pape; sarmanul meu pui e tot o pata rosie...![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
miti2004 spune:
Roxana Claudia, deci voi aveti pojarel sau cum i-o spune ?
Eu azi la masa de fructe i-am dat tot doar cereale de orez pt ca mi-a fost frica sa nu vomite si ....ma grabeam sa votez
...
Am votat si am de gand sa-i dau iar legume fierte sa vad azi ce face....
Mai aveti temperatura ???
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
deci, ne-am intors de la vot.
Era o coada de vreo 4 ore, imensa, serpuitoare.....Insa cei cu copii intrau in fata
asa ca am scapat repede.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
Steluta spune:
Roxana, Andreea, v-am trimis PM. O precizare: pe contul comun NU SUNT FILMULETELE cu Baby Einstein, ci doar linkurile de unde le puteti trage. Nu am stiut ca le pot scrie la vedere.
Intre timp insa s-a discutat despre acest subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100536
si gasiti diverse modalitati de a trage filmuletele. 
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Miti - roseola este...Am sunat-o pe pediatra mea si mi-a zis ca n-a vrut sa ma panicheze...![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
arleena spune:

ati votat?
noi am fost azi la bunica mea, strabunica lui alex de 82 de ani....saraca tot ma suna ca ar vrea sa-l vada mai des inainte sa moara
(l-a vazut de 3 ori si e singurul stranepot)....anyway...alex a fost fascinat de gaini...numai prin curte a vrut sa stea....am pus niste poze noi si un filmulet cu gainile si puii.....apropo....ii e frica de pui de gaina si de catel,
...
steluta ce de bunatati ii faci andradei
....ia pune si aici niste retete!!!
si sa petreceti cat mai mult timp alaturi de tati....io ma tot cert cu sotul pe motivul asta si el nu e plecat din tara...doar pe santier![]()
apropo...nu am reusit nici eu sa descarc baby enstein
cami ce "michelin" e sofia
....tare dulce...si moaama ce fustite are....nu cred ca o sa fi incantata sa poarte asa cand va avea vreo 16 ani....eh, tu poate dar tacsu
adriana la alex i-am facut in ultima vreme urmatorul program seara culcarea in jur de 10. se mai trezeste noaptea sa suga de vreo 2-4 ori, dimineata se trezeste de tot in jur de 9-10. are un singur somn peste zi in jur de ora 2 si de obicei doarme o ora jumate....rar 2.
ralucis felicitari pt fetita nr 2
....sa fie sanatoasa!!!
miti bine ca ati scapat usor de coada aia la vot....io daca aveam copilul bolnav nu ma duceam...bine ca nu mai are febra prichindelul.
roxana sanatate lui catalin....sa scapati repede de boala....poze nu mai pui sa-l vedem???
si acum urari de
DAVID MIHAI(neda pe unde te-ai ascuns???) si STEFAN CRISTIAN(wapi nici tu nu mai esti in zona???)sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurie in suflet parintilor 

ALIA, numai fericire si toate cele bune alaturi de cei dragai!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
CamiM spune:
'Neata livada!! Somnorosi huh? Asa cam ca duminica!!
Am cam ramas in urma cu urarile asa ca iata-ma:

La multi ani dragi cirese: David Mihai si Stefan Cristian!! Sa cresteti mari sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!

Si ca vorbesc de Mihaita, Neda unde esti? Mai da-ne si noua o veste despre voi, poate si cateva poze?
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
DianaR petrecere frumoasa azi
!!Am vazut pozele cu Timeea .. e scumpa foc..
Asa mititica si delicata si cu ochii aia mari si expresivi..o nebunie de copil!!
Amiss ce ne mai zici de blog-ul tau? Ce articole interesante ai mai dibuit?![]()
Ella si ce film ai vazut?![]()
Steluta multumim
!! Caruciorul este chicco c6 si noi suntem foarte multumiti: una ca e fff usor si usor de strans se face mic tare, doi ca e destul de comfortabil pt Soficu galagicu', trei - poate printre cele mai importante motive: ca are manerele de impins foarte sus( noi suntem amandoi inalti si in general cam toate carucioarele sport la care ne-am uitat erau joase de tot, imposibil de mers altfel decat cocosat..), uite link www.chiccousa.com/product.php?productid=19&cat=21&page=1" target="_blank">aici
Miti , Roxana .. multa sanatate puisorilor!!
Arleena merci
!! M-am distrat tare cu 'michelin"
cam asa e.. acum a inceput parca sa se mai subtieze si gogoshica ( de cand merge si parca s-a mai inaltat), cat priveste fustitele.. pai de asta ii le si dau acum .. cand s-o face mare o sa ii spun ca a avut sansa ei sa le poarte..
De tatic nu zic decat ca de cand a aflat ca urma sa fie fetita a hotarat ca isi va lua pusca..![]()
Am vazut pozele de la bunica... super!!
M-a distrat tare cea cu puiul de gaina.. parca Alex zice.. nu pun mana pe eeeel!! Si filmuletele sunt faine rau, curios nevoie mare baiatul!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
ILDI25 spune:
La multi ani DAVID-MIHAI si STEFAN -CRISTIAN

Neda,Wapi mai dati si voi un semn de viata , povestiti-ne ce mai fac cireselele voastre si bineanteles va asteptam cu multeeeeee poze de la aniversarile piticilor.
La multi ani ALDA 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze