Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 25
EllaX spune:
Pentru 18 mai (acum mi-am dat seama ca se termina ziua
),
La multi ani, Timeea!

La multi ani, Raluca!

amiss_zip spune:
Multi anisori si sanatate si pentru cireseii:
DAVID MIHAI (Neda)
STEFAN CRISTIAN (Wapi)
Sa ne traiti pitici!
amiss_zip spune:
Nu am reusit sa citesc din urma dar sper ca maine sa imi gasesc o portita ![]()
Noapte buna!
Si nu uitati: Votati NUUUUUUUUUUUU! ![]()
Miti multa sanatate puiului si multa forta mamei de puisor
Curaj si sa dea Dumnezeu sa fiti iar plini de sanatate si veselie!
EllaX spune:
Amiss, ca bine zici: votati NU... evident, daca asta vreti. Eu clar il vreau pe Basescu inapoi, ca multi alti romani, de altfel, da' ma intrebam cati or sa voteze DA numai din cauza ca nu citesc cu atentie buletinul de vot...
EllaX spune:
Pentru 19 mai,
La multi ani, David Mihai!

La multi ani, Stefan Cristian!

Inca mai sper sa pot intra si pentru altceva decat sa urez "la multi ani" cireselelor sarbatorite... Acum merg sa spal biberoane. Fata doarme, barbatu' e de garda, eu am indraznit sa vad un film si am ramas cu treburile in urma.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
Steluta spune:
In primul rand sa incep cu urarile de
LA MULTI ANI, cireselor noastre scumpe: LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL, DARIA, DARIA MARIA, TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID MIHAI si STEFAN CRISTIAN!!! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de impliniri si bucurii!!!

LA MULTI ANI, ILDI25, COPACEL DE CIRESICA DAVID!!! Sa fii fericita si iubita!!!

Am vazut si filmulete si pozici!! Deja ciresele noastre sunt copilasi in toata regula.
Cami, m-a omorat Sofia cu fustitele ei
!! Ce marca aveti caruciorul acela rosu, sport?? Sunteti multumiti de el??
Diana79, si noi am trecut de ceva vreme la Pampers Let's Go. Mi se par mai practici, mai ales ca datorita elasticului nu mai stau sa verific daca e prea strans legata...
Adela, multa sanatate lui Andrei!! Ma bucur ca se simte mai bine!!
Ralucis, felicitari pentru fetita din burtica!!! Imi place si numele la care va ganditi! Sarcina usoara in continuare!! Si
ici Ilincai. Ai intrebat de lotiunea de plaja, eu am cumparat de la Vichy, un lapte protector cu fps 30. Am considerat ca este suficient pentru iesit afara, jucat in parculet, avand in vedere ca iesim dimineata si dupa-amiaza. De la Mustela eu am crema cu fps 50. Stiu ca mai au in gama si un spray cu fps 30.
Ella, noua ne este utila crema Reviken, cand mai face uneori mandra cate un eritem. Am incercat si alte creme dar la noi aceasta da rezultatele cele mai bune si rapide.
A.C., intrebai de greutatea la fetite. Uite a mea joi, cand a facut 11 luni, am cantarit-o si are 9060 gr (dezbracata, nemancata). Cred ca am intrat deja in Clubul manechinelor. Nu pot spune ca Andrada nu mananca, insa nu "pune" pe ea. Este un copil foarte activ, toata ziua se misca, asa ca asta e...
Miti, sanatate multa lui Alex!! Sa treceti cat mai repede peste aceasta perioada grea!!

Adelapop, eu nu o pun pe olita pe Andrada (pentru ca nici nu i-am cumparat
). Din cate am citit cel mai indicat ar fi dupa varsta de 2 ani, 2 ani si jumatate. Dar fiecare face dupa cum crede. Oricum ea nu are "program", asa ca ar fi mai dificil sa o "prind"... Legat de intrebarea cu somnul, fiica-mea adoarme la san. Peste zi nu are decat o repriza de somn cam de 2-3 ore dupa masa de fructe (care la noi este cam in jur de 12). Si mai intrebai despre tipat, la noi nu se prea intampla. Cand vreau sa fac treaba, domnisoara mea se joaca in tarc (inca nu face mofturi; ii pun acolo o groaza de jucarii si merge asa). Iar alteori o asez in scaunul de masa si o iau cu mine la bucatarie sau o trag cu scaun cu tot in fata pc-ului si ii pun un filmulet din colectia Baby Einstein.
Nu stiu daca cineva s-a uitat pe mailul trimis de mine pe contul comun, dar acolo era un fisier cu informatii despre perioadele de varsta de la care sunt recomandate diverse filme din aceasta colectie. Unele erau indicate chiar de la nastere. Mie imi plac si le consider adecvate varstei lor.
Simona, noi mai avem un pic pana facem 1 an, si inca o alaptez. Deocamdata eu nu am stabilit un dead-line pentru alaptat. Depinde mult de diversi factori, de cat mai doreste ea sa pape. Oricum ea nu mananca peste noapte, asa ca nu ma "chinuieste". De gatit, astazi i-am facut dovlecei umpluti cu carne de vita, ieri a avut spanac cu carne de pui, in alte zile: cartofi la cuptor cu galbenus de ou fiert, conopida si broccoli gratinate la cuptor, ciorbita de pui... Fiica-mea nu mananca in schimb iaurtul cu fructe, mamaliguta sau papanasi. Asa ca la masa de seara, nu ii dau decat iaurt cu cereale.
Adriana, programul nostru de somn este seara de la 22 la ora 8, si peste zi o repriza cam de 2-3 ore.
Uff, am reusit sa termin cu cititul... Ramasesem restanta de 2 zile.
Noi suntem tare bucuroase ca a venit Tati azi acasa. Mai devreme decat ne asteptam
. Savuram acest moment la maxima intensitate, pentru a nu ne intrista ca totusi nu sta prea mult, si ca nu va fi acasa de ziua Andradei
. In sfarsit sa fim cu totii sanatosi, ca restul le vom rezolva noi! Asa ca e posibil ca zilele urmatoare sa mai trag chiulul
.
Ma duc sa fac si eu nani, ca s-a facut deja ora 1... Ufff, ce mai trece timpul stand pe forum
.
am livada in sarbatoare...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Steluta - as vrea si eu filmuletele cu baby einstein. Daca sunt pe adresa comuna..imi trimiti si mie parola si adresa pe PM?
Merci
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
amiss_zip spune:
Ah, Steluta e super tare baby einstein. Vreau si eu sa le iau din casuta de mail comuna dar nu mai am parola in inbox! Pls trimiteti-o si la mine
pupici pe 
anamea spune:
LA MULTI ANI PENTRU DAVID MIHAI SI STEFAN CRISTIAN SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA IUBEASCA FETELE!
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
anamea spune:
Lacramioara multumim, e super tricoul, Anei ii place la nebunie, la fel si linguritza, mancam cu ea.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA