Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DOROTI ce dulce e Guguta....dupa cum vad eu e copia fidela a lui tati. Ce frumos v-ati aniversat si am vazut o ciresica frumoasa in cu doi miri tot frumosi, iar de tort nu mai spun.....nu vii si la mine sa faci asa minunatie?

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, MIHNEA si DAVID !!! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata!Carmen, ne e dor de tine!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani Frumusescu si David !!!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire in viata !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Doroti m-ai dat gata iar cu mesele voastre
in albumul 7 ce pasare aveati in farfurii ? porumbei sau ce ?

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multi ani traiasca, multi ani traiasca LA MULTI ANI IRINA MARIA, HORA LUCIA, MIHNEA ALEXANDRU, DAVIDsa aveti parte numai de bucurii si implinir. felictari mamicilor pt pui lor .....

camiM mai faci montajul cu pozele de la nastere si 1 an?a mai trimis cineva poze???eu astept tricoul....ma gandesc sa trimit o paza cu tricoul.....sau una cu tortul???

nicolet sanatate lui david....asteptam vesti bune.

amis saracuta petra...mi-o inchipuiam in descrierea ta ....alex asa face cu noua masinuta teleghidata care i-a luat-o tati(tind sa cred ca si-a luat-0 lui)....si cu apa care curge jet la robinet..tot incearca sa o prinda....mai nou ultima preocupare a lui e sa se incalte cu papucii nostri....de la slapi la pantofi, adidasi ...tot....culmea e ca si reuseste....

no va las ca s-o trezit si tre sa mergem in oras sa-mi mai reimpospatez garderoba ca e NEVOIE

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Sa ma rasuflu putin si eu.
LA MULTI ANI ALESSIA,IRINA MARIA,HORA LUCIA,MIHNEA ALEXANDRU, DAVID. Sa cresteti mari si sanatosi, ascultatoi si cuminti.

Va multumesc mult pentu felicitari la adresa lu fiicamea.
Miti, da aceea erau porumbei, io impuscat sotul o luna special pentru ziua lui.
La ziua lui tati mami ca o nebuna a facut o masa pentu 20 de oameni singura, intro zi, da la ziua fetei o zis mami ca merita sa se odihneasca si o facut numai tortul, restul o facut pitzeria.
Gabi, eu va ziceam, da voi nu ma credeati, eu nam participat la conceptie mai, numai cu dusul burtii si cu nascutul am fost, da lasa cami fac si io baiat si sa vezi cum o semana cu mine.
Va las ca fug la fata acasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Se face un montaj cu poza de la nastere si 1 an?n-am stiut.Dar ce facem cu cei care inca n-au implinit un anisor?nu-i asteptam pe toti?
Si inca ceva:ce stiti,fetelor de mot?Cumnata mea de la Bucuresti mi-a spus ca motul se taie cu o zi inainte de ziua de 1 an.Ei asa i-ar fi zis preotul.voi stiti ceva in acest sens?Eu vroiam sa aman putin petrecerea de 1 an si inclusiv taiatul motului,adica sa intarzii cu o luna,sa vina si parintii mei din italia,ca ei,saracii niciodata nu sunt prezenti la nici un eveniment important din viata noastra.
Am pus si eu cateva poze cu ciresica mea imbracata in tricou.
Doroti,ti-am vazut pozele.Ati avut un tort original,mi-a placut mult de tot.Si ai o guguta pe cinste!sa va traiasca ca tare frumoasa e!

Alina si bb Delia(10,5 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

A.C. in ce album sunt ? ca nu le gasesc...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!
Mihnea, David, sa fiti sanatosi si norocosi !
Petrecere frumoasa !! Asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Doroti, superb tortul ! Esti maestra daca ai putut sa faci asemenea minunatie tu cu manutele tale. Si cand imi amintesc ca ne spuneai ca ai facut trandafirii si sunt cam moi... arata super, ce mai. A fost o ideea buna sa o sarbatoriti pe Guguta undeva in oras. Cred ca asa o sa facem si noi luna viitoare. Nu mai muncesti acasa ca un rob sa le pregatesti pe toate. Am vazut ce masa ai facut tu pt tati. O gramada de bunatati dar si munca pe masura.

Mergi la inceput