Aspirante optimiste > 20 ani( 100 )
Raspunsuri - Pagina 26
marig spune:
Elara,nu stiu la voi La Bucuresti cum e..da la noi la Iasi n-a plouat de mult timp.de fapt a picurat zilele astea,dar nu e suficient.
iar daca pamantul n-are umezeala,cum o sa mancam painita? fructe,legume?
de la turci??
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
Blanche25 spune:
Mada bine ai venit printre noi si acum da fuguta la dr, ca e cel mai sanatos.
maybe baby? -august 2005
marryan spune:
elara mersi mult mult pu sustinere, da nu am fost ca am avut mult de lucru, nici sa citesc din urma nu am timp macar o sa incerc sa tin pasul acuma, am nevoie de un sfat nespus de mult, sa stiu ce sa fac ca mi se apropie per de ovulatie!!!1
mersi
marryan
irlandeza spune:
Marryan, vad ca si prolactina nu e prea buna. Dar de ce nu ceri tu un tratament ? Daca el nu-ti da .
Noi 2 singurei
6+
kalosalina spune:
Maryann nici eu nu ma pricep prea bine la analize, dar ai si prolactina mare, nu-i asa?
Bebica te asteptam! august 2006
elara spune:
Gugule, adr mi-am cerut iertare la ele.
Citeste, te rog, in pagina 12.
Marig, parca saptaman trecuta a fost o furtuna mare sia plouat peste noapte. In rest nu prae stiu...
Offf,Oana, ce trist... Iti trimit pe PM un link la o pagina f frumoasasi trista..poate daca i-o arati o va face sa se razgandeasca.
Pe forum nu ma lasa sa o postez. Am mai incercat sa dau link de la site-ul acela...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Violeta_m_tm spune:
Remi nu mai cara , lasa treaba asta in grija altora, trebuie sa ai grija se bebe
Fetelor nu va pierdeti speranta, bebele trebuie sa apara , si atunci o sa uitati de toate lunile astea de asteptare.
Kalosalina capul sus, trebuie sa fii puternica si sa muncesti din greu.
Multumesc fetelor, acum am vazut ca m-ati trecut si pe mine la aspirante.
Gugu si eu vreu ID tau, al meu e violeta_m_tm.
Elara si eu tot de 3 luni incerc, si sunt putin dezamagita ca si tine, am crezul ca o sa se intample din prima luna, dar asta este, sper sa nu mai treca mult si bebeul mult dorit sa-si faca aparitia.
Mada bun venit
Violeta DN 22.10.1982
mada101 spune:
Va multumesc fetelor ca m-ati primit si pe mine.
Am sa ma programez, de fapt am sa sun sa vedem cand ma programeaza, probabil pe saptamana viitoare.
Oricum va tin la curent
Pupici multi
Mada
marryan spune:
kosalina dr meu nu mia zis ca-s daca sunt bune sau nu doar a afirmat ca nu sunt strasnice, si mergem natural luna asta supa care mai vedem, dar eu m-am saturat de asteptat atita, timpul trece si stiu ca este leac si pu problema mea!!!
te pup cu drag!
marryan
elara spune:
Violeta, buna venit la noi. Incantata de cunostinta.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca