Aspirante optimiste > 20 ani( 100 )
Raspunsuri - Pagina 22
kalosalina spune:
Dc nu i-a iesit bine fsh-ul eu cred ca prima data tb sa mergi la endocrinolog sa vezi ce zice el- poate fii asta cauza spermogramei proaste? Dc raspunsul este "nu" tb sa mergi la urolog. Asa cred eu...
Bebica te asteptam! august 2006
remiclea spune:
ce fac fetele? eu imi fac curaj sa plec la servicifetele, am si eu o intrabare. eu lucrez ca si vanzatoare la un mag alimentar, unde stau toata ziua in picioare, car baxuri de suc, de congelate, etc. poate sa-i faca rau la bb?
4+
poze
kalosalina spune:
Remiclea ar trebui sa te cam potolesti cu caratul...nu este prea bine pt bb. Mama imi povestea ca in timpul sarcinii cu mine a carat si a muncit non-stop, dar erau alte vremuri... Noi abia reusim sa ramanem gravide si sa ducem sarcina cu bine pana la capat (multe fete cu repaos la pat toate cele 9 luni), daramite sa mai si ridicam greutati...
irlandeza spune:
Iuca, nu stiu draga, ca sotul meu nu a facut FSH. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Noi 2 singurei
6+
gugushtiuc spune:
REMICLEA trebuie sa renunti la ridicat greutati pt ca daca sarcina nu e prinsa bine risti sa o pierzi.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+
irlandeza spune:
Remi, da, ar putea sa-i faca rau. Si eu am aici un soi de munca mai greut, cu ridicat, dar nuasa ca tine, si am liber de la servici vreo trei sapt. , tocmai pt. a da sanse bebelui sa se prinda bine .
In general efortul nu e indicat in sarcina.
Noi 2 singurei
6+
kalosalina spune:
Mai fetelor eu sunt asa suparata...nu am chef de nimic, as vrea sa merg acasa si sa bocesc. Nu stiu cat o sa mai rezist in asteptarea bebeului...
Alysh spune:
GUGU, GUGU, ti-am scris si eu mai devreme, please HELP!!
http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png
Laura Ioana spune:
Remi, ai mare grija! Gravidele nu au voie sa care nici cand e sarcina micuta, nici cand e mai pare! Se pot declansa avort sau nastere prematura!
Alina capul sus, iubita! Ai incercat cu polidin si antibiotic la ciclu? Eu am facut polidin in luna cand am ramas, iar de antibiotic am aflat un pic mia tarziu si mi-a parut rau ca nu am apucat sa iau. Dar a functionat polidinul Nu renunta si u dispera, ca vine bebe si la tine, ai sa vezi!
6+
Poze Laura
Iepurasul nostru