Aspirante optimiste > 20 ani( 100 )
Raspunsuri - Pagina 18
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Neata fete cucuiete!!!
Ce mai faceti???
Eu sunt bine.Dar sunt putin ingrijorata,ca ieri catelul a sarit pe mine si m-a atins cu laba intr-o parte.Dar n-am burtica acolo.Si cand am fost la eco,doctorita s-a uitat sub buric,nicidecum intr-o parte.Oare afecteaza bebeul????
poze
vine bebe
Ramonel14+ Alexia Beatrice
Poate ai noroc si nu afecteaza.
Eu stiu ca una din vecinele mele, cand a fost insarcinata, i-a cazut o pruna pe burta, iar cand s-a nascut fetita, pe bratul drept avea un semn mro inchis maricel , in forma de pruna, probabil ca acolo o atinsese pruna. Dar nu stiu cate sapt. de sarcina avea mama. Dar nu-i neaparat nevoie sa se intample, totusi incearca sa fi atenta.
Sarcina usoara.
Noi 2 singurei
6+
elara spune:
Nu spuneam ca mi-am pierdut puterile sa mai lupt pentru bebe. Mi-am pierdut puterile sa mai tin in mine, sa nu ii pot spune macar sotzului ce ma framanta..ce griji am... El habar nu are de nimic... Ca e in delegatie...
Din fericire, mi-am mai revenit. M-am calmat. Am vorbit pe mess cu Ancadragoman, careia vreau sa ii multumesc inca o data pentru cat de mult bine mi-au facut vorbel eei incurajatoare.
Anca, te pup de o mie de ori.
Va rog frumos sa ma iertati, voi toate acelea carea steptati un bebe de mai mult (sau de mult mai mult) timp decat mine.
Mi se trage de la faptul ca-s mai emotiva de fell meu. Sau mai bine zis plangacioasa...
Eu va admir foarte mult! Sper sa ma puteti ierta.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
felicia20 spune:
Buna scumpicilor! Ce mai faceti voi? Eu nu ma simt azi prea grozav, parca se apropie armata rosie si vrea sa ma asalteze. Simt ca mor!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
Alina pai la mine ovulatia este in z13 sau z14 de obicei si testele se pozitiveaza cu 24-36 de ore inainte de ovulatie..........asa ca nu este devreme..si cm il am de 28 de zile.........
unghiuta nu face bine..........dar nu m-a taiat inca.merg la control duminica sa vedem poate iese nenorocitul asta de colt intre timp.
azi stau acasa si mi-a zis dr. sa stau cu piciorul in apa cat mai fierbinte cu cloramina si sa incerc sa ridic cu pila de unchii cate putin unghia sa iasa mizeria de acolo(puroiul).
mi-a umblat putin la ea si am zis ca fac pe mine de durere..........ca imi apasa pe colt sa iasa........dar bine ca mai e macar o speranta ca poate iese fara operatie.........
Mariq pupici la fata...........poate luna asta mergem mai multe la odisee........la zuze ca sunt tare haioase toate!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
Sa sti ca si sotul meu a avut probleme cu unghiile de la degetele mari de la picioare. Ai cresteau incarnate, si avea si puroi. Si a fost la dr. i-a facut o anestezie locala, i-a scos de sub piele ce era crescut, l-a dat cu o solutie, si gata.Totul a durat 15 min. A doua zi a fost la schimbat de pansament, si apoi il schimbam eu, acum s-a vindecat asa frumos, nici nu se vede ca l-a taiat.
Si nu simti nimic. Incearca.
Noi 2 singurei
6+
RAMONELLA spune:
Irlandeza poate al meu va avea o laba de catel.Am tot auzit chestii dinastea,dar n-am crezut in ele.
poze
vine bebe
felicia20 spune:
ariana, ce faci iubito? Cum te simti? Eu nu sunt in apele mele. Ma tem ca am sperat degeaba luna asta.
Gugu, am intrat pe mess. Astept vesti de la tine.
irlandeza spune:
Nu-ti fa mari probleme, poate nu te-a atins acolo unde e bebe. Oricum incearca sa fi atenta pe viitor, desi unora li se pare o prostie, sa sti ca nu sunt chiar prostii.
Noi 2 singurei
6+
elara spune:
Ramonella, nici sa nu crezi. Prietena mea cea mai buna are doi bebei. Si la ambele sarcini ne-a tot vizitat si s-a jucat cu catelul ce il aveam noi (un pechinez) si are doi copii normali.
Eu zic ca astea sunt suprstitzii.
Te pup.
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Irlandeza poate al meu va avea o laba de catel.Am tot auzit chestii dinastea,dar n-am crezut in ele.
poze
vine bebe
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Oana, Marig, Ariana, multumesc foarte mult pentru incurajari. Conteaza enorm.
Multumiri speciale si lui Baby.
hai, bebitza, vino...
elara spune:
Hai, Felicia, hai fa un test!
Eu parca am vazut ca nu ai facut inca.
Uita-te la mine ca fac teste prea devreme... dar tu esti in ziua cea mai buna.
quote:
Originally posted by felicia20
Buna scumpicilor! Ce mai faceti voi? Eu nu ma simt azi prea grozav, parca se apropie armata rosie si vrea sa ma asalteze. Simt ca mor!
hai, bebitza, vino...