Aspirante optimiste > 20 ani( 100 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata fetele!!!
Mariq imi pare rau pt. Z1. Lasa ca luna asta o sa prestezi ca la carte si iei si tratam. naturist si sa vezi ce repede apare bb.
Elara nu am auzit de castraveti cu miere Faci test in dimineata astsa? Sunt sigura ca esti gravi!

Eu astazi me declar cea mai pesimista "optimista" . Am cazut direct pe fundul butoiului...tb nu vrea sa creasca, am doar 36.7, cosurile de pe frunte mi-au disparut si colul parca a coborat. Doar sanii au ramas mari, dar nu cred ca mai este un semn valabil de sarcina...asa ca...nu stiu ce o-i face ..cred ca o sa incep sa ma gandesc la inseminare. Aveam asa mari sperante luna asta, chiar ma simteam gravi, dar de fapt sunt nebuuuuna!!!

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Ariana,ai facut testul?

Felicia ne era datoare cu un test.
haideti fetelor,ce mai asteptati???

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata'
chiar daca nu a intrebat nimeni de mine si sanatatea mea.................eu am intrat sa va spun........mi-am facut damblaua azi cu testul.si a iesit negativ..................dar am facut si unul de ovulatie si a iesit suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeer pozitiv... deci nici nu l-am bagat in seama pe cel de sarcina..........cum aseara am prestat.........azi facem pauza......ca gigei avem..........si prestam maine seara.........
smoly bine ai venit si esti pe listuta deja....multa bafta si sa vina bebe cat mai curand!!!!!!!!!!!
pup fetele si fug in patut...ca azi am fost la spital si ma dooooooare piciorul..........dar avand in vedere ca am testul negativ...fug sa iau un calmant..........
intru mai incolo...........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Baby ai deja test pozitiv in ziua 11? Inseamna ca ovulezi devreme. Tin pumnii sa fie cu noroc luna asta? La dr cu unghia cand mergi? Bafta muuuulta! Scuza-ma acum am citit ca deja ai fost la dr...

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

babay.r ai grija de tine.
Doamne ajuta sa fie bebe luna asta.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Alina tu vrei cafteala?
Vezi ca ti-am dat PM.
Baby nu intri pe mess sa vb ceva cu tine?
Pupicei la fete

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Alina pai la mine ovulatia este in z13 sau z14 de obicei si testele se pozitiveaza cu 24-36 de ore inainte de ovulatie..........asa ca nu este devreme..si cm il am de 28 de zile.........
unghiuta nu face bine..........dar nu m-a taiat inca.merg la control duminica sa vedem poate iese nenorocitul asta de colt intre timp.
azi stau acasa si mi-a zis dr. sa stau cu piciorul in apa cat mai fierbinte cu cloramina si sa incerc sa ridic cu pila de unchii cate putin unghia sa iasa mizeria de acolo(puroiul).
mi-a umblat putin la ea si am zis ca fac pe mine de durere..........ca imi apasa pe colt sa iasa........dar bine ca mai e macar o speranta ca poate iese fara operatie.........
Mariq pupici la fata...........poate luna asta mergem mai multe la odisee........la zuze ca sunt tare haioase toate!!!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

N-am facut test

Pai simt ca tre sa apara CM-ul ... iar scurgerea aia maronie de ieri o interpretez la modul de semn prevestitor ... pentru ca m-am agitat prea tare ... si nu ca pe semn de implantare.

Dar totusi daca azi nu mai se intampla nimic ... si tamponul ramane curat ... atunci maine dimineatza o sa fac un test ... si va dau de veste.

Acum am niste intepaturi in partea stanga ... si parca ma arde ovarul stang ... in rest nimic

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

baby, deci ti=ai facut damblaua cu testul de sarcina!eu cred ca astept sa imi intarzie! si pana la testele de ovulatie mai am.
smolly, bine ai venit!
marig, z1 e un nou inceput!
celelelate fete care stau sa cada in butoi, capul sus!
vine week-endulllllllllll!

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Baby imi pare rau ca te chinui asa

Si eu am trecut prin asta ... de mai multe ori ... m-am operat la degetul respectiv de 3 ori ... s-a lasat chiar si cu unghii smulse de 2 ori.

Dar spunei doctoritei sa nu te mai chinuie ... poate sa-ti faca o mica anestezie exact in deget ... si apoi iti scoate coltul fara probleme.

sper sa te faci bine ... si maine sa cu spor.

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput