Aspirante optimiste > 20 ani( 100 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Fetelor, tocmai mi-a spus o prietena ca e insarcinata!!! nici nu se astepta, in aprilie si-a scos steriletul si azi a aflat ca vine barza :)
pacat ca nu prea e bucuroasa si sunt convinsa ca nici parintii ei nu vor fi, dar isi revin cu totii
imi vine sa topai de bucurie si nu pot decat sa sper ca si la noi va poposi barzutza, cat mai curand posibil.

zilele trecute am visat soareci prin padure, multi; si duminica am fost cu prietena mea la o plimbare cu bicicleta prin padure, si-acum imi spune ca e insarcinata; o fi de la soriceii mei?? :)) De fiecare data cand visez soareci, primesc vesti de bb; de ce nu se aplica si la mine???
cred ca-s varza , nu radeti de mine, dar nu mai pot astepta, in curand se face anul...

va pup

http://tt.lilypie.com/erzLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru urari

Sunteti dragutze ca v-ati gandit la mine ... si sper sa ni se implineasca tuturor dorinta cea mai arzatoare ... si cat mai repede

Am ajuns acasa ca sa continui petrecerea si cu familia

ca doar e cea mai importanta in viatza.

Cu scurgerea maro am cam incheiat socotelile dupa cum am observat ... dar au inceput durerile de burtica.
Acum fie ce-o fi

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Oana si eu stiam ca soriceii inseamna bebei. Asa sunt unele fete, se gravidesc repede, iar altele mai greu. Noi ne apropiem de 2 ani si bebe inca nu a venit ... Sa stii ca poti sa iti pui si tu data de cand incercati sa faceti bebe la semnatura, mai toate fetele avem.
Bafta sa vina bebe cat mai curand.
Elara

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Oana te inteleg ... uite la mine deja s-a facut anul ... si nimic ... iar in timpul asta langa mine s-au conceput si nascut 8

Si eu ma gandesc ... DAR EU CAND?????

Sunt convinsa ca ne va veni si noua randul ... de asta nu ma indoiesc nici u secunda ... problema e cum suportam asteptarea asta

Andreea

Mergi la inceput

Draga Bianca si Arianna, dragele mele, merci pt incurajari E asa greu sa astepti, sa speri mereu...

acum o luna am facut o depresie nasoala din cauza asta,acum e mai bine; mereu imi zic ca nu ma mai gandesc si nu mai caut semne insa e asa de greu...
offf, poate bb se va hotara sa vina, mai ales ca in curand mami si tati nu vor mai sta despartiti...

va pup pe toate si sa stiti ca sunteti extraordinare!!! nu numai pt ca oferiti suport cat si pt multele informatii, am invatat f multe de la voi

Arianna, LA MULTI ANI!!! si tot ce-ti doresti sa devina realitate!!!

http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by ariana1005

Fetelor multumesc de urari

Tocmai am fost la baie ... si m-am trezit cu o scurgere maronie ... care la mine prevesteste clar CM-ul.

Nu inteleg insa de ce a aparut cu 2 zile mai devreme ... niciodata nu am patit asa ... sa-mi vina la 24 de zile.

Mentionez ca sunt Z10 DPO ... deci bineinteles ca sper ca e de la nidare ... dar cred ca sunt slabe sanse.

Ciudat este ca iau Duphaston ... si de obicei de la ala intarzie CM-ul nu vine mai repede

Asta da cadou de ziua mea

Andreea

Ariana,
sangerarea poate fi de la nidare...si ca sa te inveselesc, sa stii ca si eu am ramas in timpul celei de a treia luni de tratament cu duphaston... si mie chiar mi/a intarziat ciclul de la duphaston si 19 zile dupa ultima pastila. iar in ultima luna nici nu mi/a mai venit

adalia

happy

Mergi la inceput

Stiu ca e greu, foarte greu dar hai sa ne tinem departe de butoi ca vin gravidutele acum cu daca ne intristam.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ariana, La multi ani! Am patit si eu ca tine, chiar am deschis mai demult un subiect cu scurgerea maronie inainte de CM... Sper la tine sa fie bebe, caci la mine n-a fost.

Intreba Rox despre uterul bicorn sau bicornuat. Cumnata mea are un uter din asta, dar al ei mai e si retrovers pe deasupra. Tot la HSG a aflat. Ea a ramas foarte greu, pentru ca avea si o trompa malformata, si pe cealalta infundata. Prima sarcina s-a soldat cu un avort spontan... pentru ca nu s-a dus la medic cand a observat ca are sangerari. Apoi a ramas din nou gravida, dupa instilatii, si a luat tratament de sustinere. ea a avut si alte probleme... col deschis, care a presupus cerclaj, dar si stat acasa 9 luni.
Dupa mine nu e o problema majora. Sunt multe fete care au dus o sarcina la termen in uter bicorn. Important e sa gasesti un doctor bun care sa-ti supravegheze sarcina si sa iei tratament de sustinere.

Bafta multa!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Unde ati disparut dragelor? Nu mai e nimeni pe aici?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

eu sunt; intre topaiala de bucurie pt prietena mea si plans pt noi (pisicu'+io)

http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006

Mergi la inceput