Buna,
Acum 1 luna am fost la ORL cu stefan si dr. a zis ca polipii sunt conform constiotutiei, nu mi-a zis ca ar fi ceva ce nu ar fi ok.
I-a prescris niste picaturi care se cheama Betabioptal 3/3 pic/zi si mi-a zis ca nu este antibiotic, n-au efecte secundare, contin Cloramfenicol...si pot sa-i dau la copil fara frica dar nu mi-a zis perioada ceea ce ma duca la gandul ca sa-i dau tot timpul????
Am fost la control pentru ca stefan cand dormea pe spate fornaia, deci numai atunci.
Vreau sa spun ca ii dau aceste pic dar numai 1 data/zi 2 pic in fiecare nara si steff nu mai fornaie deloc. 
Ati auzit de pic. astea, ati dat la copii sau dati....ce pic. sunt....sa-i dau zilnic asa cum a scris el pe reteta?
Multumesc
Edit: pic. sunt foarte amare ca steff urla cand ma vede ca vreau sa i le pun...dar pana la uram reusesc.
Mi-a mai zis dr. ca aceste pic. sunt pentru ochi dar sa i le dau in nas.
de-ale gurii
(1 an si 6 luni)
"Mi-a mai zis dr. ca aceste pic. sunt pentru ochi dar sa i le dau in nas."
Nu stiu nimic de picaturile astea, dar daca sunt pentru ochi de ce le folosesti la nas? Nu stiu ce sa zic nu cred ca e normal, dar ei stiu cel mai bine, cica...
este de uz oftalmic,dar poate fi folosit si pentru instilatii nazale. contine cloramfenicol si bethametazona. cloramfenicolul fiind foarte amar.sanatate multa
majoritatea solutiilor de uz oftalmic se pot folosi in sfera orl datorita modului de administrare si a formei (picaturi, solutie). deci nu e nici o problema.
Roxana
Multumesc de raspunsuri
Dar nimeni nu da picaturie de astea la copil? Sunt bune sau nu?
de-ale gurii
(1 an si 6 luni)
Sunt excelente. Carinei ii pun de fiecare data cand mucisorii dau semne de galbeneala, verzeala si nu e nevoie de mai mult de 1-2 zile.
Si noi prima oara ne-am plans medicului de amareala lor si ne-a explicat modul de administrare: capul copilului trebuie sa fie atarnat in jos la marginea patului, ii pui o picatura intr-o nara si ii intorci 10 secunde capul in partea respectiva. La fel in cealalta nara. Picaturile trebuie sa o ia spre sinusuri si nu spre gura.
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai