Betapioptal - pic. in nas

Betapioptal - pic. in nas | Autor: Hildegard

Link direct la acest mesaj

Buna,

Acum 1 luna am fost la ORL cu stefan si dr. a zis ca polipii sunt conform constiotutiei, nu mi-a zis ca ar fi ceva ce nu ar fi ok.
I-a prescris niste picaturi care se cheama Betabioptal 3/3 pic/zi si mi-a zis ca nu este antibiotic, n-au efecte secundare, contin Cloramfenicol...si pot sa-i dau la copil fara frica dar nu mi-a zis perioada ceea ce ma duca la gandul ca sa-i dau tot timpul????

Am fost la control pentru ca stefan cand dormea pe spate fornaia, deci numai atunci.
Vreau sa spun ca ii dau aceste pic dar numai 1 data/zi 2 pic in fiecare nara si steff nu mai fornaie deloc.
Ati auzit de pic. astea, ati dat la copii sau dati....ce pic. sunt....sa-i dau zilnic asa cum a scris el pe reteta?

Multumesc

Edit: pic. sunt foarte amare ca steff urla cand ma vede ca vreau sa i le pun...dar pana la uram reusesc.
Mi-a mai zis dr. ca aceste pic. sunt pentru ochi dar sa i le dau in nas.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aprilie1976 spune:

"Mi-a mai zis dr. ca aceste pic. sunt pentru ochi dar sa i le dau in nas."
Nu stiu nimic de picaturile astea, dar daca sunt pentru ochi de ce le folosesti la nas? Nu stiu ce sa zic nu cred ca e normal, dar ei stiu cel mai bine, cica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

este de uz oftalmic,dar poate fi folosit si pentru instilatii nazale. contine cloramfenicol si bethametazona. cloramfenicolul fiind foarte amar.sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Da,si noi le folosim...sunt f bune chiar daca sunt pt uz oftalmic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

majoritatea solutiilor de uz oftalmic se pot folosi in sfera orl datorita modului de administrare si a formei (picaturi, solutie). deci nu e nici o problema.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Multumesc de raspunsuri

Dar nimeni nu da picaturie de astea la copil? Sunt bune sau nu?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Sunt excelente. Carinei ii pun de fiecare data cand mucisorii dau semne de galbeneala, verzeala si nu e nevoie de mai mult de 1-2 zile.
Si noi prima oara ne-am plans medicului de amareala lor si ne-a explicat modul de administrare: capul copilului trebuie sa fie atarnat in jos la marginea patului, ii pui o picatura intr-o nara si ii intorci 10 secunde capul in partea respectiva. La fel in cealalta nara. Picaturile trebuie sa o ia spre sinusuri si nu spre gura.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput