Povestea lui bebe 2 continua

Povestea lui bebe 2 continua | Autor: buburuza2013

Link direct la acest mesaj

Din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata am fost bombardata cu tot felul de ganduri , oare cand nasc ? ca va fi baiat sau fata ? noi ne dorim fetita avand in vedere ca primul bebe este baietel ; voi avea o sarcina la fel de usoara ca si prima ? si.... cu multa rabdare si incredere ca totul va fi bine am inceput sa am si primele greturi de dimineata , varsaturi in cursul zilei , pe care la prima sarcina nu le-am avut.
Prima vizita la ginecolog a avut loc la camera de garda la 6 saptamani , deoarece am avut o mica secretie usor maronie , am fost linistita ca totul este in regula si am primit niste ovule pe care le-am luat pana in saptamana 14.
Urmatoarea vizita la ginecolog a fost programata la 7-8 saptamani din nou ecografie si analize de sange pe care le-am trecut cu nota 10 .
Intre timp Luca a inceput sa stie ca mami are un bebe in burtica si chiar il pupa noaptea la culcare , tot Luca ma ajuta sa trec peste momentele mai neplacute cand poate nu aveam chef sa ma ridic din pat sau starea de neliniste pana cand primeam rezultatul la analize

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza2013 spune:

A doua vizita la ginecolog am avut-o la 12 saptamani unde am executat si o ecografie , doamna doctor mi-a spus ca totul e ok si un mic amanunt , un mic amanunt care ne va schimba viata definitit .... s-ar putea ca bebe 2 sa primeasca un nume de BAIETEL...un nou baietel in familia noastra , un fratior pentru Luca si o bucurie imensa pentru parintii lui.
Incepand cu intrarea in trimestrul II de sarcina micile neplaceri ( greata , varsaturi si pofte ) s-au rarit disparand treptat pana in saptamana 15 - 16.
Starea de bine si starile de nerabdare se intersecteaza , tresaririle la orice senzatie pe care o am in stomac " oare a miscat " oare o sa fiu atenta si o sa percep cand a miscat pentru pentru prima data ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza2013 spune:

Din pacate urmatoarea vizita la medic a fost una neprogramata , am avut unele dureri de burtica vre-o 2-3 zile si m-am hotarat sa merg la cabinet , dar din fericire totul este ok , doamna doctor mi-a recomandat no-spa si acum totul este in regula . Astept cu nerabdare urmatoarea data cand voi merge pentru ca voi afla cu exactitate sexul copilului. . Burtica a iceput sa creasca la fel si greutatea mamei care in saptamana 17- 18 a luat deja 3-4 kg.

Mergi la inceput