Din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata am fost bombardata cu tot felul de ganduri , oare cand nasc ? ca va fi baiat sau fata ? noi ne dorim fetita avand in vedere ca primul bebe este baietel ; voi avea o sarcina la fel de usoara ca si prima ? si.... cu multa rabdare si incredere ca totul va fi bine am inceput sa am si primele greturi de dimineata , varsaturi in cursul zilei , pe care la prima sarcina nu le-am avut.
Prima vizita la ginecolog a avut loc la camera de garda la 6 saptamani , deoarece am avut o mica secretie usor maronie , am fost linistita ca totul este in regula si am primit niste ovule pe care le-am luat pana in saptamana 14.
Urmatoarea vizita la ginecolog a fost programata la 7-8 saptamani din nou ecografie si analize de sange pe care le-am trecut cu nota 10 .
Intre timp Luca a inceput sa stie ca mami are un bebe in burtica si chiar il pupa noaptea la culcare , tot Luca ma ajuta sa trec peste momentele mai neplacute cand poate nu aveam chef sa ma ridic din pat sau starea de neliniste pana cand primeam rezultatul la analize
A doua vizita la ginecolog am avut-o la 12 saptamani unde am executat si o ecografie , doamna doctor mi-a spus ca totul e ok si un mic amanunt , un mic amanunt care ne va schimba viata definitit .... s-ar putea ca bebe 2 sa primeasca un nume de BAIETEL...un nou baietel in familia noastra , un fratior pentru Luca si o bucurie imensa pentru parintii lui.
Incepand cu intrarea in trimestrul II de sarcina micile neplaceri ( greata , varsaturi si pofte ) s-au rarit disparand treptat pana in saptamana 15 - 16.
Starea de bine si starile de nerabdare se intersecteaza , tresaririle la orice senzatie pe care o am in stomac " oare a miscat " oare o sa fiu atenta si o sa percep cand a miscat pentru pentru prima data ..
Din pacate urmatoarea vizita la medic a fost una neprogramata , am avut unele dureri de burtica vre-o 2-3 zile si m-am hotarat sa merg la cabinet , dar din fericire totul este ok , doamna doctor mi-a recomandat no-spa si acum totul este in regula . Astept cu nerabdare urmatoarea data cand voi merge pentru ca voi afla cu exactitate sexul copilului. . Burtica a iceput sa creasca la fel si greutatea mamei care in saptamana 17- 18 a luat deja 3-4 kg.