Cum functionez

Cum functionez | Autor: mama42

Link direct la acest mesaj

Cred ca asa mi-e felul, sa las īn urma mea un aer de om normal īn comunitatea īn care traiesc. Fara fite, nas pe sus, ciudatenii sau ambitii menite sa raceasca relatiile cu cei din jur. Sunt de doisprezece ani cetatean al sectorului 6 din Bucuresti. Dupa cum anunt pe toate caile de informare īn masa, probabil ca stiti, locuiesc īn Giulesti. Nu fac parte din acea categorie de oameni care a prins radacini īntr-un loc anume. M-am nascut īn Prahova, īntr-o localitate despre care nu s-a auzit mare lucru, Tatarai. Dupa gimnaziu am urmat cursurile Liceului Nr. 12 din Bucuresti. Am intrat īn campul muncii, mai apoi am studiat 5 ani Stiintele Juridice la Universitatea "Titu Maiorescu". Īnsa drumurile mele, toate, au dus spre cartierul acesta prafuit si uitat de lume.

Īn Giulesti am dat piept cu toate surprizele pe care avea sa mi le pregateasca viata. Aici am cunoscut prima dragoste, am suferit durerea unui divort pe care tot eu l-am determinat din īncumetarea de a fi ales sa īmi traiesc īn teorie, viata a carei duritate urma sa ma īnvinga la capitolul "practica". Aici am purtat 6 luni īn pīntece fetita ai carei ochisori nu i-am vazut niciodata; pe care īnsa o port cu foc īn inima mea, atīt de mult as fi vrut sa-i aranjez coditele si sa-i povestesc toate aceste lucruri pe care le astern in jurnalul meu, reclama - reclama mascata


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama42

Cred c#259; a#351;a mi-e felul, s#259; las īn urma mea un aer de om normal īn comunitatea īn care tr#259;iesc. F#259;r#259; fi#355;e, nas pe sus, ciud#259;#355;enii sau ambi#355;ii menite s#259; r#259;ceasc#259; rela#355;iile cu cei din jur. Sunt de doisprezece ...................................................lucruri pe care le a#351;tern in jurnalul meu, reclama - reclama mascata





"Cred ca asa mi-e felul, sa las īn urma mea un aer de om normal īn comunitatea īn care traiesc. Fara fite, nas pe sus, ciudatenii sau ambitii menite sa raceasca relatiile cu cei din jur. Sunt de doisprezece ani cetatean al sectorului 6 din Bucuresti. Dupa cum anunt pe toate caile de informare īn masa, probabil ca stiti, locuiesc īn Giulesti. Nu fac parte din acea categorie de oameni care a prins radacini īntr-un loc anume. M-am nascut īn Prahova, īntr-o localitate despre care nu s-a auzit mare lucru, Tatarai. Dupa gimnaziu am urmat cursurile Liceului Nr. 12 din Bucuresti. Am intrat īn campul muncii, mai apoi am studiat 5 ani Stiintele Juridice la Universitatea "Titu Maiorescu". Īnsa drumurile mele, toate, au dus spre cartierul acesta prafuit si uitat de lume.

Īn Giulesti am dat piept cu toate surprizele pe care avea sa mi le pregateasca viata. Aici am cunoscut prima dragoste, am suferit durerea unui divort pe care tot eu l-am determinat din īncumetarea de a fi ales sa īmi traiesc viata īn teorie, viata a carei duritate urma sa ma īnvinga la capitolul "practica". Aici am purtat 6 luni īn pīntece fetita ai carei ochisori nu i-am vazut niciodata; pe care īnsa o port cu foc īn inima mea, atīt de mult as fi vrut sa-i aranjez coditele si sa-i povestesc toate aceste lucruri pe care le astern in jurnalul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Multumesc frumos, nadaflorilor!!! Esti o scumpa ca m-ai ajutat sa ma fac inteleasa. Nu am mai intrat de multisor pe DC si nu vazusem ca textul meu nu mai arata a fi scris in romana.

Mergi la inceput