Si eu cu cine votez?

Si eu cu cine votez? | Autor: mamitzica

Link direct la acest mesaj

Zilele astea fiind acasa si neavind altceva mai bun de facut mi-a trecut prin cap ca eu nu am nici un barbat la care sa visez ca la Fat Frumos. Jalnic, dar adevarat.

1.Favoritul meu dintotdeauna este Richard Chamberlain. Homosexual. Cind eram prin clasa a 5-a l-am vazut in Omul cu masca de fier si il iubesc in tacere de atunci. Cred ca este modul in care mama natura face misto de noi-un tip atit de frumos, sarmant, sexy, cu un zimbet absolut fermecator este homosexual. Adevarata tragedie coane. Te uiti la el si iti vine sa iti tragi palme ca te-ai nascut cu fusta in loc de pantaloni.

2.Brad Pitt-ca animal, zic eu prezentabil,dar, l-am vazut acum multi ani cind a fost intrebat ce parere are despre paparazzi si s-a manifestat ca un copil cretin punindu-si mina deasupra fruntii in forma de L adica loosers. De atunci cind il vad ma duce gindul la domnul Goe.

3.Tom Cruise-mititel rau de statura,prezentabil, dar dus cu pluta cit incape. S-a intimplat ca l-am vazut la Oprah sarind pe canapéle si am mutat canalul crezind ca am eu o problema,dar ulterior s-a dovedit ca el o are. Daca canapeua era singurul incident treaca de la mine ziceam ca a fost o scapare,dar chestia aia cu religia lui imi da de gindit ca omuletul asta are probleme mari la tartacutza.

4.Alain Delon-nu-mi plac brunetii dar asta chiar arata traznet.A fost marea pasiune a maica-mii care I-a zis la taica-meu ca daca Alain Delon vine si bate la usa isi ia fustele in cap si dusa ramine.Noroc ca singurul Alain Delon cu care a avut de-a face a fost ala de te imbracai cu el prin anii 70 si 80.

5.Johnny Depp-e sexy, un pic ticnit si insurat cu una pe care o iubeste. Si nu se lasa, se ascunde prin Franta si prin insule si tot cu aia e asa ca nu mai am nici o speranta. Plus ca are 2 copii. Eu abia fac fata la al meu deci daca chiar sint foarte optimista si miine imi bate la usa ce drac ma fac cu 3 plozi pe capul meu; din care doi pasaresc pe franceza?

6.Mel Gibson-era unul din favoriti pina cind au dat hormonii virstei a treia peste el si a inceput sa bata cimpii asa ca desi a lasat-o batuta bine pe rusoaica nu ma mai intereseaza

7.Julio Iglesias prea tinguit dupa gustul meu iar fiu-su desi aratos nu prezinta interes pentru subsemnata.(plus ca e prea tinar si nu ma dau la minori).

8.Dustin Hoffman-ca actor cred ca e inegalabil dar ca mascul sa fim seriosi nu prezinta interes.

9.George Clooney -nu-mi sariti in cap dar eu cind il vad imi amintesc de un raton.

10.Charlie Sheen-betiv,afemeiat,creierii facuti prastie de la droguri-si intrucit nu mai am 16 ani sa cred ca un om se poate schimba il las in plata Domnului ca oricum traieste in lumea lui imaginara.

Asa ca nu-mi ramine decit sa votez cu cocosul din batatura ca daca stau sa ma gindesc in curind facem 17 ani de casnicie si zau ca am zile cind ma intreb cum naiba de ma suporta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Frumos i-ai descris! Lipseste insa tocmai cel cu care "votez" eu: Keanu Reeves, chiar daca (se zvoneste) homosexual. Ehe...daca mi-ar bate la usa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Enrique Iglesias de asemenea mi se pare foarte sexi. Ce conteaza varsta? :)

Mergi la inceput