NUTRINATAL sau GALACTOGIL

NUTRINATAL sau GALACTOGIL | Autor: Nokia

Link direct la acest mesaj

Salutare
Mamici care ati alaptat si ati luat NUTRINATAL, imi puteti spune in ce moment ati inceput sa il luati?? Imediat dupa nastere? sau mai devreme??
Care o fi mai bun? Nutrinatal sau Galactogil??
Va multumesc!

UN SUT IN FUND, UN PAS INAINTE!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Eu am luat Nutrinatal la primul copil cand am venit acasa de la maternitate, la recomandarea medicului. Cred ca se putea lua si mai devreme, imediat dupa nastere. Totusi, la cel de-al doilea copil, adica acum 6 saptamani, am vrut sa cumpar din nou, dar nu am gasit. Farmacista mi-a spus ca nu se mai fabrica prea mult pentru ca nu este prea eficient. Acuma, ce sa zic, asta e parerea ei, dar imi amintesc ca nici la mine nu a avut efecte spectaculoase.
Astept si eu interesata si alte pareri.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Cand am nascut anul asta in februarie, la spitalul Universitar ni s-a recomandat Galactogil ca facand minuni. Am incercat si eu. Dar dupa o cutie nu s-a cunoscut mai nimic. In plus costa in jur de 200.000 si nu-ti ajunge o saptamana. Acum depinde si de organismul fiecarei mamici. Eu am baut multe ceaiuri: anason, coriandru, seminte de marar, fenicul, chimen, toate amestecate de mine intr-o cutie mare si faceam infuzie. Dupa patru luni m-am cam saturat de ceaiuri si nici nu mai puteam sa fiu asa consecventa, ca nu avem pe nimeni care sa-mi serveasca ceaiul. Am continuat cu Spirulina si au fost rezultate notabile. Am luat doua cutii de 400 mg Hofigal, cate 4 capsule pe zi inainte masa. Vezi ca am citit la fetele de la Despre copii ca trebuie sa o iei cu cel pitin o ora inainte de masa ca sa nu te ingrasi. Ma intrebam eu de ce nu mai slabesc desi am alaptat continuu. Eu nu prea am tinut cont cu cat timp o luam inainte de masa. Acum nu mai iau. Bb are sase luni jumatate si ma descurc foarte bine. daca o mai fi cazul, poate o sa mai iau. Oricum pe prospect scrie ca dupa o luna trebuie sa faci o pauza.
In primul rand insa trebuie sa fii foarte odihnita si foarte relaxata. Succes si pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Cand am nascut anul asta in februarie, la spitalul Universitar ni s-a recomandat Galactogil ca facand minuni. Am incercat si eu. Dar dupa o cutie nu s-a cunoscut mai nimic. In plus costa in jur de 200.000 si nu-ti ajunge o saptamana. Acum depinde si de organismul fiecarei mamici. Eu am baut multe ceaiuri: anason, coriandru, seminte de marar, fenicul, chimen, toate amestecate de mine intr-o cutie mare si faceam infuzie. Dupa patru luni m-am cam saturat de ceaiuri si nici nu mai puteam sa fiu asa consecventa, ca nu avem pe nimeni care sa-mi serveasca ceaiul. Am continuat cu Spirulina si au fost rezultate notabile. Am luat doua cutii de 400 mg Hofigal, cate 4 capsule pe zi inainte de masa. Vezi ca am citit la fetele de la Despre copii ca trebuie sa o iei cu cel pitin o ora inainte de masa ca sa nu te ingrasi. Ma intrebam eu de ce nu mai slabesc desi am alaptat continuu. Eu nu prea am tinut cont cu cat timp o luam inainte de masa. Acum nu mai iau. Bb are sase luni jumatate si ma descurc foarte bine. daca o mai fi cazul, poate o sa mai iau. Oricum pe prospect scrie ca dupa o luna trebuie sa faci o pauza.
In primul rand insa trebuie sa fii foarte odihnita si foarte relaxata. Succes si pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu am folosit Nutrinatal si i-am simtit efectul. Am inceput sa iau capsulele(de 3 ori cate 1) cam la 2 luni de la nastere(numai atunci am aflat de ele)si pana pe la 9 luni. Se intampla ca mai ramaneam fara ele, si simteam ca nu se mai produce lapte destul. Pe mine m-au ajutat.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Nina, multumesc ptr raspuns!
Ma bucur sa aflu ca te-au ajutat ptr. ca deja mi-am cumparat Nutrinatal si imi parea rau sa nu fie bun, mai ales ca nu stiu nici o alta metoda de stimulat lactatia
Pupici si SANATATE MAXIMA!

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput