dl Geoana si-a anuntat candidatura pt presedintie.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by floarea_soarelui

Prezent! Eu sunt "cealalta persoana" si nu am rastalmacit nimic din cuvintele lui Pesedeliceanu. Ce ar fi putut fi interpretat sau rastalmacit in "duceti-va acasa si vedeti-va de treaba....bla bla blaa" sau in "si ce vrei mamaie sa-ti fac casa eu"? In afara de nesimtirea fara margini si lipsa de compasiune a imbuibatului, a celui care se crede al mai tare si mai bun numai pentru ca a apucat o bucata bunicica din fripturica numita Romania, in afara de acestea ce ar mai putea fi interpretat si rastalmacit? Si apropos, Alina, cind cu sinistratii avea o figura ingretosata de parca-i putea amaraciunea oamenilor aia mai ceva ca hoitul unui animal uitat pe marginea drumului. A fost , MAI MULT DECIT EVIDENT, iritat ca o femeie cu basma (nu cu palarie "shic" ca a doamnelor din "lumea buna" in care se invirte domnia sa) a indraznit sa se plinga lui...marelui Tariceanu...De altfel masca ingrosata pe care si-o arata acest nimeni politic, figura-i degajind auto-multumire nu-mi provoaca decit GREATA, o imensa GREATA. Si nici ca-mi pasa de faptul ca tu nu ai gasit decit doua persoane care AU AUZIT ele insele magariile PM-ului. Link-uri la subiect pot da la multi altii care au auzit-o si s-au scirbit de Pesedeliceanu ca sa-ti demonstrez ca incapatinarea cu care repeti ca numai doi oameni au auzit ineptiile Tariceanului nu este decit incapatinare si raspuns de dragul contrei si atit. Dar ce folos? Nu am nici cel mai mic interes sa-ti schimb tie opiniile. Pentru ca nu ai adus nici un argument, in afara de jigniri mai mult sau mai putin voalate, in afara de citate injumatatite. Cit despre partea aia cu Guvernul/Parlamentul care ne-a facut noua traiul mai bun...m-ash tavali de ris da nu mai pot de plins. E cea mai mare prostie pe care mi-a fost dat sa o aud la subiectul asta si asta nu ma pot abtine sa nu o zic, indiferent daca imi iau sau nu avertisment. De geoana nu ma obosesc sa scriu, alaturi de ceilalti minunati din coalitia nesimtirii este inca un zero.

La numai bine, voua tuturor!

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

Daca am fi la tribune , as aplauda cu zambetul pe buze, insa pentru ca sunt pe un forum... zic

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by papadie

Copiloi tu pleci de la o premisa GRESITA. NIMENI nu a scris aici ca Geoana si-a anuntat OFICIAL candidatura. ci ca a anuntat-o. a facut o declaratie de intentie. OFICIAL va fi cand redactiile vor primi un fax cu antetul PSD in care se scrie ca dl. Geoana e candidatul PSD.

Pai de ce nu ai spus asa de la inceput, si vii acum, dupa ce m-ai facut psd-ista si cosmeticarita lui Geoana?
Eu am spus ca nu-i oficial, nu numai pentru ca nu exista hartia cu antet, ci pentru ca ce a spus Geoana nu e decizia partidului. Ce a declarat Geoana e asa, de capul lui, nu reprezinta vointa PSD-ului.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Declaratia lui Geoana n-are nici o legatura cu faptul ca te-ai aprins asa in apararea parlamentului si-a dlui Geoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Deci suntem 3 pe ACEST forum! Alina, alina...

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by Alina

quote:

papadie, unde il fardez eu pe geoana sau ii fac imagine?

Faptul ca am spus ca Geoana nu si-a anuntat oficial candidatura, inseamna ca-s PSD-ista sau ca-s fan Geoana?

Alina

mai bine cu hrebenciucii din parlament

Alina

Era scris in sens peiorativ....

Daca nu intelegi ce scriu (ceea ce nu ma mira), atunci lasa pe altii si nu mai umbla codita dupa mine.....

Alina

Raspund prin mesajul Claudiei(cl):
quote:
Nu crezi ca-ti permiti cam multe? Te-as ruga sa fii atenta cu afirmatiile pe care le faci. Chiar n-are sens sa mai discut cu tine. La fiecare doua vorbe ataci, jignesti. Asta e!

Sa fie moderatorilor un semnal de alarma cum iti permiti sa-i jignesti pe toti care au alte opinii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Nu ma intereseaza nici Geoana si nici PSD de aia nu am acordat mare importanta acelei declaratii. Insa tu daca ti-ai pus tasta la bataie trebuia sa citesti cu atentie ce se spune in propozitie. Acu' ma gasesti pe mine vinovata ca nu ti-am atras atentia?!

Mergi la inceput

Doamna O steluta....eu, spre deosebire de dumneavoastra, nu am jignit pe nimeni, nici pe cl.

Si de ce raspundeti cu cuvintele altora?

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii

copiloi: ori esti pe messenger cu dl geoana, ori esti purtator de cuvant la psd ori numai nu vrei sa recunosti ca nu ai dreptate.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Eu nu am insinuat nimic. Am combatut ideile tale.....nu am calificat lumea ta.

Apropo de insinurai, si eu as putea insinua, ca ati primit bani de la PSD ca in 2004 sa apara banner-ul Geoana pe site. Dar nu am facut-o.

aici

subiect deschis de mine

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by floarea_soarelui

Deci suntem 3 pe ACEST forum! Alina, alina...

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:)

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

si uite asa, pic cu pic, se aduna. Dar n-am auzit noi bine.
Mi-a placut cum ai sintetizat mai devreme .

Violeta, si eu am probleme cu vederea cand aud de PSD.

quote:
Originally posted by Alina

...

Alina

Alina, , imi pare rau ca esti atacata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

Doamna O steluta....
eu, spre deosebire de dumneavoastra, nu am jignit pe nimeni, nici pe cl.

Si de ce raspundeti cu cuvintele altora?

Alina

Asta cu o steluta ce-o fi oare???? Se vede clar ca ai ceva contra Alinei, tot timpul te iei de ea (ai facut-o si la alte subiecte).
Si atunci cand faci pe cineva mincinos, chiar daca nu spui direct cuvantul, oare ce este?

Mergi la inceput