Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alina,cred ca nici uleiul nu ar ajuta acum. Nu poti sa faci in alta parte monitoring-ul, mai aproape la voi in oras sau in Timisoara? Ca am inteles ca pt asta te duci la dr, nu? Eu zic sa nu pleci singura la drum si daca poti evita condusul, eventual schmba-ti programarea.

Cristina, ce frumos ca ai ratusca in curte, are lipici la tine ca esti cu burtica; cand eram gravi cu Victor si pe noi ne-a adoptat o pisica gestanta care a nascut inaintea mea. Nu ma pricep la sfaturi, suna la o asociatie de Wildlife si intreaba-i pe ei.

Brazuca, felicitari pt mobila.

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Irinusha, uau, va apropiati de 2kg 500, ce misto, sa-ti traiasca gogoasa.

Cristina_Ana, o sa ajungi cu bine la 36 de sapt si mai mult, daca stai cumintica la pat, lasa plimbarile si cumparaturile ca e timp suficient dupa ce vine bebe (asta e o mare pacaleala, dupa ce vine bebe nu apuci nici sa te speli pe dinti, dar nu mai spune la nimeni ).

Mergi la inceput

Simo, multa sanatate, ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va las cumintele si va gasesc vorbind de palpari si vagine, hehe!

Eu am venit de la control, un pic nedumirita si cred ca voi ramane asa pana pe 17 cand merg sa imi fac morfologica de trim III. Din masuratorile dr. mele, bb e mai mic cu 2 saptamani si are abia 1.476 grame. Si unde ma chema ea o data la 2 luni acum e musai sa merg la 2 saptamani, sa vada cum evolueaza, faptul ca e mai mic cu 2 saptamani se incadreaza in asa zisa normalitate insa e mai nasol daca se accentueaza decalajul. A elimininat din calcul posibilele motive si anume, nu am tensiune, placenta arata foarte bine. Ramane sa imi fac eu sumarul de urina si urocultura si sa vedem ce zice si dr.pelinescu cu la eco morfologica. Mi-a dat preventiv tromboass ca sa ajutam un pic circulatia sanguina desi nu a pomenit nimic de IR-uri. Chiar sunt nedumirita ce si cum si mai ales daca evoluez in rau ce se poate intampla dar nu am decat sa stau si sa astept!

Lachi cerclajul ti-l scoate in timpul cezarienei, cred ca la inceput, nu de alta dar eram adormita si nu stiu ce mi-au facut. In principiu pentru bblushe nu prea te lasa sa vii cu nimic de acasa, iti trebuie o sacosa de 1 leu in care sa pui pampershii, servetele umede, ulei de baie (nu stiu la ce le foloseste ca nu am vazut sa unga vreun copil) si eu am lasat si baneocin pudra in punga, il dadeam pe fimiu pe fata ca avea niste bubite!
Pentru tine, lista e mai lunga, imi fac timp sa ti-o trimit pe email dar mai in iunie incolo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor am fost si eu astazi la Rommedica, la plezneala. Nu mai tin minte cine zicea ca a mai fost ieri si ca aveau o problema...si astazi era la fel, dar din fericire am mai gasit o firma care facea ecografii. A fost super...cred ca am stat vreo ora si mi-am admirat bebeul. Mi-au dat si CD cu poze si filmulete. Asa ca daca aveti drum prin zona eu zic sa treceti totusi pe la targ ca merita.
Bebele meu nu e asa grasan,are doar 1826g la 32 de saptamani. Dar avand in vedere ca vreau sa nasc normal, poate e mai bine sa fie mai mic.
Ioana ne spui si noua legea concediului paternal? Eu am o doctora de familie foarte bine intentionata, dar mai putin pregatita in ceea ce priveste gravidele. Daca ii duc eu legea sigur imi da acea adeverinta, daca nu,imi spune ca nu stie cum sa procedeze.
Fetelor cred ca am facut hemoroizi. Stiti cumva vreun remediu naturist?
Karligutza, Jadi ne vedem maine la gim.

Andreea saptamana 32 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Maine la ora 10, Andreea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ma termina arsurile noaptea si cu nimik nu imi trec!

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Jadi, prezent!

Andreea saptamana 32 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lorina, citisem ca tu mananci la micul dejun cereale cu lapte. Imi spui si mie ce fel de cereale folosesti? Ca eu mi-am luat Musli Vitalis si nu-mi plac de nici un fel. Sunt duuulci. Am trecut pe ale lui Stefan, de la Nestle...

Am sa incerc sa domolesc arsurile cu lapte. Se pare ca cea care mi le-a provocat a fost mierea. se pare. Sau...Oricum, mi-am propus sa mananc mai putin, asa...din toate.

Nu mai stiu cine recomanda capsuni. Mie astea "grasane si frumoase" ce se gasesc nu-mi plac de nici un fel. Le astept pe alea moi si mai zbarcite, da dulci si aromate. O vecina a facut zilele trecute soc anafilactic de la un kiwi, desi nu se stia alergica si mai mancase kiwi pana acum. I-au recomandat sa evite fructele "imbunatatite", in special capsunele. Stiu si eu...pe piata acum cam toate fructele sunt modificate genetic, dar astea sunt cica alergogene.

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Credeati cumva ca in astea 15 minute cat am disparut de pe forum (adica 15 minute trecute de la mesajul anterior) am fost sa-mi fac patul? As! De unde!!! Am fost la bucatarie caci mi- se facuse f pofta de branza cu rosii. Da! La 11 35 eu mananc! Pai nu merit eu o bataitza?! daca ma ami auziti dimineata ca ma plang de arsuri...sa-mi dati sa recitesc mesajul asta al meu, sa stiu atunci care e cauza. Of! Sau poate ma mai auziti vorbind de kg in plus si de celulita...Sunt incorigibila

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput